Финландия с ухание на пролет - 23 тема

• 45 074
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Добре.... Simple Smile

Днес разглеждах годежни пръстени - скъпия иска аз да избера.. Та, харесах си:

и..

Не става дума за конкретните, а за ориентир какво харесвам Simple Smile
Приемам мнения и предложения.

# 646

Tия двата харесах аз Thinking

# 647
Само добавям към предишната тема,че за да не се налагат такива крайни действия в бъдеще трябва всички българи да гласуваме!

А последно колко бъдещи булки ще има в темата ни? Гледам всички избират пръстени. Сините камъни да не са модерни тази година?  Rolling Eyes Аз като не планирам подобни неща и съм далеко от модните тенденции  Mr. Green

# 648
Еовин, първия ми хареса Simple Smile
Може би е добре да гледам по-скоро копмлекти..
Само дето се затруднявам, защото не искам пръстена да е много висок. И без това по принцип не нося.... поне да не ми е неудобен толкова.
Продължавам ровенето по въпроса.

# 649
Само добавям към предишната тема,че за да не се налагат такива крайни действия в бъдеще трябва всички българи да гласуваме!

А последно колко бъдещи булки ще има в темата ни? Гледам всички избират пръстени. Сините камъни да не са модерни тази година?  Rolling Eyes Аз като не планирам подобни неща и съм далеко от модните тенденции  Mr. Green

Да гласуваме, ок.. Но за кого...? Явно наистина всички са маскари..

Май съм само аз, но ползвам тук "Помощ от приятел"  Wink Нямам идея какви са тенденциите всъщност... Никога не съм се интересувалa- нещо или ми харесва, или - не, ако ме разбираш.
 Grinning

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 01:04 от Анонимен

# 650

Айде и аз да не остана по назад да предложа на бъдещата булка модел пръстен,много семпло и изчистено:
Да ти предложа сайт за годежни пръстени и сватбени халки.Скъпи пръстени,но идеите са безплатни:
http://www.most-expensive-engagement-ring.com/antique-looking-engagement-rings/

# 651
Bee, благодаря за линка  Hug

# 652
# 653
BRB, идея си нямам какви са модерни, аз харесвам синьо  Joy Mr. Green
1 е бъдещата булка, аз просто много обичам да се ровя в сайтове за сватби  Laughing
И рокли мога да и предложа, хаха  Mr. Green Mr. Green

# 654
Ако по принцип не носиш пръстени, избери си някой по-тънък, който да не ти тежи на пръста и да не ти е неудобен. И аз не нося пръстени, затова направо си казах, че не искам годежен. За какво само да си стои в кутийката - халката ми стига  Grinning
Иначе ако имах годежен пръстен, бих го избрала без диамант, а с друг камък. Голяма част от диамантите в света са "кървави", ако знаеш какво значи този израз  Sad
Едно предложение от мен:

И нещо за четене: http://xn--e1aqeefg8c.com/

# 655
HUOMENTAAAA !!!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 09:14 от Bee.

# 656
HUOMENTA
варианта на пчеличката е класиката - така можеш да носиш после и годежния пръстен и халката заедно ако искаш. Тереза е права - ако не си свикнала на пръстени, наистина е по-добре ако пръстена е възможно най-тънък и изчистен - няма да ти се закача по дрехите и да ти е неудобно на пръста. нейният вариант ми хареса най-много. давам и едно предложение от себе си от бяло злато:

едно време и аз много обичах да се занимавам с булчински работи. по едно време дори се занимавах с покани, шефа ми имаше каталог с невероятни мостри.за рокли - аз знам само Demetrios Bride http://www.demetriosbride.com/  разгледах им каталога в името на доброто старо време, моделите от миналата година нещо повече ми харесаха  Mr. Green

# 657
Ако по принцип не носиш пръстени, избери си някой по-тънък, който да не ти тежи на пръста и да не ти е неудобен.

Нося рядко. Не ми пречи ако тежи, а ако е твърде висок и се върти... Simple Smile

BRB рано е да гледам рокли, ама като си казала.. давай  Grinning

Приятен и успешен ден!

# 658

Сладурка. За кого, като всички там са в един отбор, само където са си разпределили ролите на управляващи и опозиция? Там не може да припари случаен човек, дори и бодигардовете на Тошко са привелигировани. А на тези, които преди години им повярвах се оказаха поредните мафиоти.  Сега се радвам, че съм твърде далеч, за да имам оправданието да не гласувам.

sweety_finn, а от къде е твоя младеж и къде ще правите сватбата? Нас няма ли да ни поканиш?  Twisted Evil

# 659
  • Финландия
чувала съм че за Норвегия имаше начин да се проверят приходите или задълженията на някой. има ли такова за Финландия?тук само съм виждала как да провериш кой е собственика на автомобил, но не съм търсила за такова.  Thinking

Това ме заинтригува... Някой ако знае, да каже Simple Smile

Можеш да си провериш дали не си в черния списък на длъжници.

www.omatieto.fi

Там си пише и колко струва

Но то е лично (за друг не можеш да проверяваш). Понякога като се подписва договор за наем наемодателите го изискват.

Общи условия

Активация на акаунт