пердета-8

• 214 026
  • 887
  •   1
Отговори
# 285
Релса като тази ли

# 286
Да,нещо подобно.

# 287
Води се релсов корниз за монтаж на стена ROIAL - Дом Хармония. Но цените са солени, да знаеш  Peace

# 288
  • София

Супер перденце, само дължината ми е странна. Защо не го направи дълго до земята или пък, ако ще е късо, да е до над радиатора?...

# 289
Мисля, че за такъв корниз говори  W:

С Г образен профил да бъде скрита релсата, по която се движи пердето.
И аз харесвам от този тип корнизи.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 15:29 от rosy_bosy

# 290
vliko,благодаря.

rosy_bosy,не виждам прикачена снимка,ако има такава.

# 291
Оправих снимката  Peace

# 292
Роси - това не е корниз за стена! А просто декоративен завършек чело.

# 293
Ами не е точно каквото исках да покажа, тъкмо качвам една снимка, търся си такъв корниз като на снимката, та тъкмо ще ми кажете дали някъде има нещо подобно, дървен, с чело отпред и е на стената, не се вижда частта, където е закачено пердето, самата релса е скрита.

Ей я снимката: корниз

# 294
Ма тя не искаше дървен  Joy

# 295
моля, кажете ми отново за прането на перде органза- в пералнята , на 30 и без центрофуга или по- добре на химическо newsm78

# 296
Ма тя не искаше дървен  Joy

Хм, аз търся дървен, имам снимка на дървен, тя струва ми се търси корниз за стена, където релсата, по която се плъзга пердето е скрита с декоративна лайсна, какво значение има материалът на лайсната, не разбрах  Thinking Аз пускам снимка, за да подсетя какво според мен има предвид тя, иначе нито съм от София, нито разбирам корнизи, за да пиша къде има такива, просто ми се струва, че схванах за какво говори W /пък може и да не съм я разбрала/.
Сега - снимката с дървения корниз - аз си търся Точно такъв, някой някъде да е виждал, предполагам е троянска фирма, която ги прави, там е правена снимката  Thinking

# 297
Абе, да ти кажа и аз в началото не схванах какво търси тя  Peace
Явно жената иска нещо по-нестандартно.
Иначе - това, което ти си показала - аз лично не съм виждала, но е много приятно. Има го тоя вариант /макар да не се ползва в Бг - и скрито с плат. Най-различни подобни разновидности:

# 298
Абе това дето показах е простичко за изпълнение - всъщност е една най - обикновена челна дъска, на два държача, а на задната част на дъската е монтирана метална лайсна, обаче никъде не съм виждала да продават тоя тип корнизи, пък така ще ми отива на дървения таван в спалнята  Wink
ама като съм патка и не питах хазяите кой им е правил корнизите  Confused

# 299
Аз си мисля, че всеки дърводелец би могъл да ти пригоди такова нещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт