Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 47 064
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Биби, 234 на ден??? 117 на човек??? Поправете ме ако греша, ама доста ми се вижда, Орлов миналата година беше около 75 лв мисля.
говорим за фамилна стая т.е две стаи , свързани с врата.  двойна ще е по-малко със сигурност. в нона и боряна ми казаха 80 и 82 лв на човек пак от 02,07

# 121
  • В.Търново
Интересно ми е за Калиакра колко ще предложат,но като вече почти бил продаден на чужденците,какво да говорим.....за българите угризките! smile3516

# 122
Децата почиват безплатно и тази година. Питах изрично сутринта като звънях в кол центъра и от Албена ми го потвърдиха.
В момента има изгодни цени, но не са тези, които предлагат от кол центъра, поне за хотел "Калиакра", който аз следя.
rosinauzunova, писах по-назад колко ми предложиха тази сутрин.
Такава е политиката на Албена АД, насочена е почти изцяло към чуждите туристи. Това ми го потвърдиха и от българска агенция, с която току-що говорих по телефона - да, Албена АД са силно ориентирани към чуждите туристи, за наше съжаление. Обясниха ми, че те продават хотелите в Албена на същите цени като самата Албена АД, това също било част от политиката на управата, т.е. да не чакам от тях по-изгодни цени.    
Всъщност това е логично, понеже дела на българските туристи, почиващи там е доста по-малък в сравнение с чужденците. Имат си сигурна клиентела, пазят си я. Абе чист бизнес.

# 123
Но и наши агенции работят с чуждите, затова уж в началото няма места, пък после излизат. Това за децата е добре.

# 124
  • В.Търново
На стената във Фейсбук са ми отговорили,че утре ще публикуват цените в сайта им.

# 125
и ние почивахме на Албена миналата година. Записвам се да ви следя, макар че, Гранд Хотела извади от днес много добри цени, а за Царево за Allincl и безплатно за 6 годишно дете ми дадоха цена за средата на юли 637 лв за 7 дни, което е супер изгодно Rolling Eyes
На Албена миналата година за двама възрастни плюс две деца платихме 800 лв за хотел Оазис. Принципно съм доволна, но ако и тази година сме там, ще е на по тихо място Peace

# 126
  • Луната ни пази
Има вече цени на сайта им! Само да споделя, че миналата година Съни турс ми таксуваха едното дете, а през сайта на Албена- не!

# 127
  • Варна, морето и сините вълни!
Има цени, но само за някои хотели.
Калиакра и Добротица нямат цени Cry

# 128
Точно щях да питам къде видяхте цените-а то точно хотелите които следя ,нямат. newsm78
За Градна също не виждам цени.Moon Walk къде ги видя офертите и за Царево ,кой хотел.

# 129
За Гранда и аз днес гледах цени Peace
Ето тук http://www.sturs.net/oferta/10593/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8 … D1%80%D0%BD%D0%B0

С отстъпката за ранни записвания е много изгодно Peace
Плажът обаче е ужасен - ето това ме спира мен лично Confused
Допълвам, че вече и по-големите деца са безплатно. До миналата година децата до 6г бяха безплатно, вече са се коригирали  Mr. Green

# 130
Mimito, за кои хотели има цени? Аз отворих напосоки 5-6 и нищо.

# 131
  • Варна, морето и сините вълни!
Има цени за .Com , Добруджа , Доростор, Калиопа, Славуна, Арабела Бийч
Тез видях аз  Mr. Green

# 132
  • В.Търново
Има вече цени на сайта им! Само да споделя, че миналата година Съни турс ми таксуваха едното дете, а през сайта на Албена- не!
Не може да бъде.....

А колкото до цените,може би утре ще има на всички хотели в сйта им.

# 133
Съни турс ми дадоха такава цена Peace за Царево със ранни записвания Peace

# 134
Цитат на: Little wingels в Четв., 03 Февр. 2011, 16:55
Има цени за .Com , Добруджа , Доростор, Калиопа, Славуна, Арабела Бийч
Тез видях аз  Mr. Green

Къде ги видяхте тези оферти  newsm78
На визит ми излизат само за абитюрентски балове  Confused http://www.visit.bg/sommer/?kurid=1

Общи условия

Активация на акаунт