Малки ЮНСКИ слънчица ще празнуват празника на любовта ! - №14

• 27 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Гери самичка се изправя на кошетката и сяда даже и на крачета се изправя не е ли рано да става сама?

Пъргавелка Simple Smile Боил също се изправя сам от известно време насам, но е  малко по-голям все пак.

# 136
Гери самичка се изправя на кошетката и сяда даже и на крачета се изправя не е ли рано да става сама?
не, не е рано. Щом детето го прави само, а ти не го насилваш, значи се чувства готово. Важното е САМО да го прави. Големия ми син се изправи точно на 6 месеца, на седем ходеше като се държеше за мебелите, и на 9 проходи сам. Никой не го е насилвал, дори се опитвахме да го спрем,но не се спира така лесно. Сега съм доволна, че това е по- мързеливичко Mr. Green

И нашето носле е жълтичко, ама и аз не знам от какво. И на мен ми казаха, че може да е от морковите и тиквата. Спрях ги и пак си остана такова. Не сме със жълтеница, ама е така си седи.

И да пирам мамите от София. Вчера гледах по ТВ-то реклама на Next. Та някой ходил ли е в магазина им и какви са им цените, като на сайта им ли. Защото ако са същите или близки, не виждам смисъл да поръчвам по нета, по- добре ще е да отида от там да си взема

# 137
Добро ви утро Simple Smile
Само набързо да се похваля, че и ние сме в групичката на бебета със зъби Simple Smile От вечера вече официално се подаде първото зъбче Simple Smile
Сега се връщам да чета, че два дена ви изпуснах Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Добро утро!

Хайде да се събудим с по едно кафенце!

Не съм ви чела, отивам сега.   Simple Smile

# 139
Добро утро!Ние още нямаме зъбче.Снощи се буди около 4-5 пъти с мрънкане и проплакване, дано да е от зъбчетата, че съм като парцал.И да питам и аз, след като давам вече сирене, изварата пак ли да я въвеждам отново?

# 140
  • Варна
Добро утро!
Честити зъбчета на Стела и на Мади. Да са белички и здравички.
Ние след малко излизаме, ще правят снимка на Теди за паспорта. Големи перипетии вече цяла седмица. След това на разходчица във Варна, а аз ще ходя на лекар, дано успея да се вредя, че съм без час. Sad
Диди, според мен не е проблем да излизате.  Peace Аз лично предпочитам да сме навън всеки ден, само както казваш ти гледам да няма вятър и да не вали, дори при висока мъгла съм го извеждала, че при нас си е редовно мъгливо. За рибата не мога нищо да кажа.
Теди и той не знае, какво се прави с паяка, все се хоцка, мисли си, че е бънджито.  Mr. Green

# 141
Добро утро ! Vany6a, мерси за кафенцето.

Zyzi2, моите съболезнования.

Ketti, за въвеждането на изварата, при условие, че вече си дала сирене -  аз бих давала смело. Вероятността сиренето да отключи алергия към белтъка на кравето мляко е по-малка, защото белтъкът му е пресечен от сирната мая и се обработва по-лесно от стомаха.  При изварата белтъчните остатъци се разкъсват при изваряването на суроватката, което я прави по - лек вариант на въпросното сиренце, което си давала. Peace

Etka_koketka, честито озъбено момиченце – бяла и здрава усмивка да има.

# 142
Привет!
Марчелка,лошо че татито ви се е разболял.Мой съвет е освен маската да слага и ръкавици  когато излиза от неговата стая и пипа дръжки и др. или постоянно да миете ръцете .Забърсвай всяка сутрин очичките на Пафчо със сребърна вода и му давай нещо профилактично,но освен осилокопцинум друго не сещам newsm78  Бързо оздравяване fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

После ще се опитам да се включа и по другите теми.

П.П.  Проветрявай често! Peace

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 10:23 от cherri

# 143
Здравейте,

Честито зъбче на палавата Стела!!! Wink

Диди, когато дедето е с хрема е задължително да излиза навън, тъй като в топлите помещения бацилитесе множат, а на студ , и особено като сегашните температури умират. Нашата бивша лекарка много ми се караше, и вече съм го споделяла тук, че когато каката ми е болна ние не излизаме навън. Тя ни съветваше да изведем дедето да се понамръзне и за 2 дни ни гарантираше, че хремата ще изчезне. Отделно е добре да спите в студена стая, в никакъв случай да не е топло през ноща, защото това , заедно с мората лигавица на носа е рай за бактерии и микроорганизми.

За Некст, ходих, но едно че има доста малко неща, цените да доста над тези в сайта- английския. Отделно направиха европейски, който доставя до БГ, но там цените са леко надути, а в София са даже и над тях.  сега покрай намаления не съм ходила, едва ли е останало нещо читаво,  още повече че нищо не ме грабна преди този период..Но пак си е въпрос на вкус!
Определено ако поръчаш повече неща е по- изгодно от сайта. За едно две , може и от магазина, стига да ги има.

Марчелка, дано не лепнете някой вирус, ако тати е прихванал. Отделете се и по- малко контакти с него...дано кърменето сега ви е от полза, стискам палци!

За изварата- по принцип  съветват захранване с нея преди сиренцето.
За рибата- писах преди няколко дни,  най- добре след 7 м,препоръчва се  да е 8-9 м, като количество 40-50гр. започва се с т.н постни риби като бялата риба, треската и хека.

# 144
Неочаквано Андрей заспа и ще мога повечко да попиша преди да отидем на свиждане на нашият тати.
Ваниша,мерси за кафето!

Честито на бебчетата с нови зъбки,да са зрави и бели!

Лулу,ние сме с график на заспиване като вашият,точно през 3ч.,а по някога през 2ч.ако не се е наспал хубаво.Вечер го слагам в 11.30ч.  за да не ми се буди нощем като прави ако го сложа преди 11ч.  А Боил в колко заспива вечер?

Вчера зачетох книгата ,,Изкуството да бъдеш родител"прочетох само бебешката част и останах с много въпроси:
За оставянето на бебето да плаче ,гладно,че се чувствало самотно,че това е зле за психиката му -  да ясно,даже и писателката е дала примери,които са излишни в случая ,според мен.  НО за гърнето newsm78 не ми стана ясно защо ,аджеба,да не е ок да го слагам сега и с какво това ще му се отрази за по нататъшното развитие, не можах да разбера,по този въпрос няма аргументи и примери и изключения   ???                                                                                                   
Ако може някой да ме светне къде е проблема ще съм му благодарна!

# 145

Пъргавелка Simple Smile Боил също се изправя сам от известно време насам, но е  малко по-голям все пак.

не е рано разбира се,Елица се изправи за първи път на 6 месеца,даже писах в темата но никой не ме отрази,или не ми повярваха ,че толкова малко дете може да се изправи.....

# 146

Марчела, никакво подобрение. Пълни памперсите между 8 и 10 пъти на ден с интересна консистенция, цвят и мирис.  ooooh!
Не знам какво да правя вече. Ако няма подобрение и днес(което е повече от сигурно според мен), ще ни предпишат антибиотик.

# 147

Марчела, никакво подобрение. Пълни памперсите между 8 и 10 пъти на ден с интересна консистенция, цвят и мирис.  ooooh!
Не знам какво да правя вече. Ако няма подобрение и днес(което е повече от сигурно според мен), ще ни предпишат антибиотик.

Стаси  ,а правихте ли посявка ..???

# 148
Стаси, незнам дали в тази книга или в друга съм срещала, че ранното слагане на гърне травмира едва ли не детето и в по- късна детска възраст води до психични проблеми, които водят и до неволно изпусканена децата до късно детство и още други неща, които вече и не помня. Това съм го запомнила, защото брат ми се напишкваше доста дълго, но не знам дали това е бил проблемът.Това съм го слещала в повечето американски книги, явно те са на това мнение, ето и защо техните деца до късна възраст са с биберон и памперс...

# 149
Вчера заредих ,но така и не ми остана никакво време  .... после ще ви чета
иначе аз вчера сутринта предложих на Тони  елда  - направих я като попара ,но беше отвратен   Sick Sick Sick

Да, но аз нали съм си тъпа и упорита предлижих отново след обяд само ,че този път предварително смляна в кафемелачката и приготвена като каша  и добавих банан  - облиза си пръстите  хахах та това е ще я ядем сладка

мартеа и при нас е така с дискотеката  - само че не е в определено време  когато той си иска ,за да не ми омръзва   hahaha песни и танци на народите  чак мести кошарата (време е за дървената  Thinking)

Честито на Етка  за бялото  tooth tooth tooth

А аз отивам малко да покарам колело ,че съм напълняла- с  този студ и това седене в къщи  Embarassed  #Crazy #Crazy #Crazy
някой не отслабва ли да сме си дружки

Общи условия

Активация на акаунт