Боя за много бели коси

• 33 031
  • 33
  •   1
Отговори
Момичета,
моля ви препоръчайте ми силно покривна боя за коса.Отпред и на слепоочията нищо не ме хваща.Сега се правих с новата-Syoss,която уж била професионална,и на тези места нищо...... .Утре съм на едно парти и много се нервирах за резултата.
Мерси много Simple Smile

# 1
Ще следя темата с интерес  Grinning
Ти с какъв цвят се боядисваш?
Syoss мисля, че не са много професионални и определено непрофесионалните не са добър избор при такъв проблем.
Аз в момента експериментирам с Koleston perfect.
Ти можеш да опиташ и с Color Supreme на Loreal, Igora Royal Absolutes на Schwarzkopf или Age Defy на Joico . 
Според мен е важно да се използва 6% оксидант и е желателна препигментацията.

# 2
Аз много време използвах Лонда Колор с + за много бели коси.Много бои съм изпробвала,но проблемните части трудно се скриват.Отделно,че боите бързо се отмиват и аз на 20 дни трябвада се боядисвам,коетои е голяма грижа....

# 3
С какъв цвят се боядисваш?
Черен, червен, кафяв, рус, какъв?
И пробвала ли си да си пигментираш предварително побелелите коси?

# 4
Mожеш да опиташ с Majirel  L'Oréal Professionnel и оксидант vol.20 (6%).С по-висок процент оксидант  покриваемостта върху белите коси  е по-малка.

# 5
С какъв цвят се боядисваш?
Черен, червен, кафяв, рус, какъв?
И пробвала ли си да си пигментираш предварително побелелите коси?
Добро утро Simple Smile
Боядисвам се в кафявата гама.
А как точно става това пигментиране и вкъщи може ли да се прави?

# 6
  • София
И аз вече имам доста бели коси и наистина отпред и отзад е много видимо.

Боядисвам се с Елеа  - черна - и винаги ми покрива много добре. Пробвах и други, но получавам много силни сърбежи. Но дали защото я мия често или по друга причина и бързо расте и едвам издържам месец.

frenmart - Как мога да разбера на елеата какъв е процента на оксиданта? Ако пише vol. 20 то това е 6 %...така ли?

# 7
Би трябвало да ти свърши работа серията на Лореал http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/excellence/9 … .aspx#tab:profits
тя е специално за много бели коси. Виж там, има и някакъв серум за подготвяне на косата - ставала по-бляскава и красива после. Серията се произвежда от много дълго време и не е променяна - значи е наистина добра.

# 8
Би трябвало да ти свърши работа серията на Лореал http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/excellence/9 … .aspx#tab:profits
тя е специално за много бели коси. Виж там, има и някакъв серум за подготвяне на косата - ставала по-бляскава и красива после. Серията се произвежда от много дълго време и не е променяна - значи е наистина добра.
Аз съм се боядисвала точно с тази боя и няма добро покритие на побелели коси.
Не знам как са тъмните цветове, но 9 не покрива.
Вярно е, че има в кутията два вида балсамчета, но те нямат нищо общо с покритието  на побелелите коси.

frenmart - Как мога да разбера на елеата какъв е процента на оксиданта? Ако пише vol. 20 то това е 6 %...така ли?
Да
20 Vol e 6%

А как точно става това пигментиране и вкъщи може ли да се прави?
Да може, аз си го правя  Simple Smile

Взима се  един тон по-светла боя и с нея се мажат побелелите участъци от косата, без да се смесва боята с оксиданта. След като боята е постояла на главата, върху нея се маже вече боята смесена с оксидант.

Аз ви съветвам да ползвате професионални бои и да смесите основен тон с желаният от вас цвят.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 14:11 от B & C

# 9
Аз стигнах до извода, че просто на някои побелелите коси са такива, че трудно се поддават на боядисване. Пробвала съм почти всичко, но ефектът е минимален. За себе си съм намерила спасението в това да се боядисвам руса и с качествени бои, една от тях е тази за която коментирате.
Имам съвсем побелели колежки, които се боядисват гарваново черно. За мен даже кестенявата коса е мисия невъзможна!

# 10
Аз стигнах до извода, че просто на някои побелелите коси са такива, че трудно се поддават на боядисване. Пробвала съм почти всичко, но ефектът е минимален. За себе си съм намерила спасението в това да се боядисвам руса и с качествени бои, една от тях е тази за която коментирате.
Имам съвсем побелели колежки, които се боядисват гарваново черно. За мен даже кестенявата коса е мисия невъзможна!
С коя боя се боядисваш, защото ние коментирахме доста бои  Simple Smile
Не знам, аз се боядисвам от доста години (10-15) и предимно с руси цветове и със светло русите цветове не съм постигала добри резултати (белите косми винаги са се виждали), но когато цветът е много светло рус, то при него побелелите косми не изпъкват толкова, колкото при един по-тъмен цвят.
Виждала съм дами с черни коси и явно черното покрива много добре, но не всеки иска да има черна коса, а и не на всеки му отива.

# 11
Лореал Екселанс, само че 8 или 8.1 .

# 12
Лореал Екселанс, само че 8 или 8.1 .
От непрофесионалните бои, тази наистина е хубава. Има 2 вида балсами, ръкавиците са и хубави, не гори чак толкова много косата, както някои други бои, но толкова.
При мен тази боя никога не е имала добро покритие на побелелите ми косми.
На кутията пише 100% покритие, но това никога не е било така.
Пробвала съм доста непрофесионални бои и от нито една не съм  останала доволна.
В момента използвам само професионални бои и за мен разликата е огромна. Цветовете които се получават са значително по-хубави, косата е много по-лъскава, а и най-важното - знам какво си мажа на главата.
За добро покритие на побелели косми трябва да се смеси основен цвят с желаният от нас цвят и колкото повече са побелелите косми, то толкова по-голяма част трябва да се сложи от основният цвят. Ако сместа от основният и допълнителният цвят не ни харесва, то тогава трябва да се сложи и коректор, а това няма как да се постигне с една непрофесионална боя.
Loreal Excellence не е евтина боя, а резултатите са посредствени и за тези пари може да се купи една хубава професионална боя с която резултатите да бъдат наистина добри и крайният резултат да бъде предвидим.

# 13
Аз не твърдя, че получавам отлично покритие! Просто белите коси по-трудно се забелязват, сливат се с русото.

# 14
Добре и аз имам този проблем и съм съгласна с всичко казано, но не съм наясно. Може ли да помоля да сложите линкове към професионални бои и да обясните за окислителите, че нищо не ми е ясно. И аз използвам най-светлото на лореал, щото ми щади косата и бялото не изпъква. но около ушите си е трагично положението.

Общи условия

Активация на акаунт