Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 279
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Превет , дами ! Hug
Терзийска , Марияна , Бинзи , Невин и на всички , които помагат добрите новини да стигат бързо до нас

Много се зарадвах на новините около нашето момче - нито за миг не съм се съмнявала , че ще успее и ще се докаже и в голямото кино ! Независимо , че разни "капацитети" се опитваха да го изкарат само един сладникав красавец , койта едва ли не се справял с ролите си едва-едва и благодарение на някои свои екранни партньорки , се оказа , че истинските корифеи имат набито око и умеят да оценяват качествата и таланта по достойнство ! Peace Независимо , че все още се касае само за предварителни разговори , аз съм убедена , че вече е забелязан и  е само въпрос на време и подходящ проект , за да се реализира мечтата на Киво за голямото кино ! От цялото си сърце му желая успех и вярвам в него ! Peace

# 241
  • Пловдив
gospojata нашето момче освен красота си има и талант. Камерън е
поканил него защото е видял таланта му. А красотата е бонус. При толкова талантливи турски актьори са поканили Къванч защото красота и талант - е това е дар божи.
Незнам защо се мълчи по френският проект - няма движение. Да не се е провалила
работата?

# 242
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=tgc22a66mUE
Я да посъбудим форума с едно изпълнение на Таркан.
Напомням на всички любители на танците на Азра и Николай -
тая вечер от 8 часа по шоу тв. Финала наближава - на 13.02.
Останаха 5 двойки. Последният път бяха на второ място.
Да им стискаме палци.

# 243
# 244
http://www.youtube.com/watch?v=wJTal09v3VQ&feature=related
"Невинния Аднан, най-голямата жертва"
Никоя  жена не заслужава подобно нещо.
След като жена му не го желае, нормално е да се замисли, каква би могла да е причината, а не да постъпва по толкова гнусен начин  Sick Sick Sick Sick

# 245
# 246
# 247
  • Пловдив
Браво - момчето се е прибрало от Америка.
Големи размирици в Египет - дано не ходи никой там.

# 248
# 249
dterziiska newsm10 newsm10 newsm10

Момчето уморено и без патерица Wink

Какво ли казва newsm78

# 250
Много подписи сте сложили, чудесни са.  Hug
П.С. Страницата ми зарежда много време от тях, но така поне имам време да ги разгледам по-добре.  Sunglasses

# 251

Много е хубав! Може ли да си го запазя?

# 252
Здравейте и от мен в неделната вечер  Wink   Wink  

Аз искам да споделя нещо,едва ли е точно по темата но тъй като тук обсъждаме Невъзможната любов реших да споделя с вас.Моята любов не е толкова възможна,все още съм малка и затова има вероятност да е детска любов.От шестгодишна съм влюбена /или поне мисля че съм/ в едно момче малко по-голямо от мен.Той е четвърти братовчед.Ние с него въобще не сме си говорели само едно здрасти и това.Винаги гледа другата страна,на сме оставали на саме и много рядко се засичаме а и аз гледам да го отбягвам.Винаги когато се доближа до него нещо става,той има такива  изразително сини очи чееее........ просто забравям всичко и така/а момчетата със сини очи са ми слабост/.Знам със сигурност че не изпитва никакви чувства към мен и затова него доближавам.Затова бягам крия се страх ме е да не разбере за чувствата ми просто  ще стане още по-лошо като знае че го харесвам.Винаги се старая да крия чувствата си да ги затворя в себе си,понякога успявам друг път не.В момента той не е в България замина със семейството си за чужбина.Баща му работи там ,а той отиде със него за да учи.Сега когато не е тук ми е по-лесно.Тъкмо го бях забравила мислех че харесвам друго момче,но явно съм се лъгала,защото когато той си дойде и го видях всички чувства отново се върнаха при мен.
Та това е моето положение,любовта ми дали е възможна или не.....

Просто исках да споделя с вас и благодаря за което ме изслушахте,поне малко се облекчих.
Желая ви лека и приятна вечер  Hug    bouquet    Hug    bouquet  

# 253
http://www.youtube.com/watch?v=wJTal09v3VQ&feature=related
"Невинния Аднан, най-голямата жертва"
Никоя  жена не заслужава подобно нещо. След като жена му не го желае, нормално е да се замисли, каква би могла да е причината, а не да постъпва по толкова гнусен начин Sick Sick Sick Sick

Това е за бели букви, ама както и да е.
Според мен Аднан е бил пиян, Не го оправдавам, но трезвият Аднан не е способен на такова насилие.

# 254
  • Пловдив
dterziiska е вървеше ли до него водещият журналист пак.
Може да са били заедно в Америка.

Общи условия

Активация на акаунт