Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 216
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ей, какво става пак? Пак на някой нещо не му е ясно.
Филмът ще свърши, а ние още се обясняваме.
Всеки може да пише без да обижда.
Слагайте и новини и снимки - много е сухо само с коментари.
dospogata имаше профилактика до сутринта.
Бошото е, че трудно се влиза и излиза от тема в тема.
Става бавно - защо - не мога да разбера. Така е почти от
Новага година, когато смениха визията.
А дългите постове не са забранени - просто уморяват.
Почва филма. Приятно гледане и до след малко.

# 481
Здравейте мили дами и момичета!Много отдавна не съм писала ,а сега едва успявам да ви изчета,по простата причина съм преброител и заангажираността ми става още по-голяма, ще се старая поне да прочитам написаното от вас .ИИИИмоля без дразги,черпете повечко с бонбонки!

# 482
Здравейте мили дами и момичета!Много отдавна не съм писала ,а сега едва успявам да ви изчета,по простата причина съм преброител и заангажираността ми става още по-голяма, ще се старая поне да прочитам написаното от вас .ИИИИмоля без дразги,черпете повечко с бонбонки!

Така , така  шоколадът е универсално успокоително ! Wink Успех в преброяването ! Peace

# 483

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 20:46 от <>>~I''ll PaY My DuEsss~<<>

# 484
Ех момичета страхотни са ми тези сладури сама си се радвам у нас!!! Mr. Green Тази сцена я чаках от както на една мацка от форума и видях подписа – анастасия1.  Peace Така ме радват … редно – нередно, поуки - не ми дреме кефя им се максимално  Blush , живеят за мига, а и все пак всичко е филм, ама страстта си е страст добре играят евала!!!
 Peace

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 20:50 от хабиби

# 485
Е , толкова с " имам нужда от теб , да поговорим ! "  Wink

хабиби ,  Hug толкова си права !  bouquet

# 486
Физиономиите /муцунките/ на Бихтер мисля че изключително малко хора могат да ги правят така естествено  hahaha  Joy Joy  Joy

gospojata благодаря ти  Hug как си, помниш ли ме от форума на Перла, трябва пак да се видим!

# 487
  • София
   Уф, бях се зарекла да не пиша, но Бихтер много ме ядоса, защо е толкова настървена да предизвиква и дразни Бехлюл?Какво иска от него, що не си седи кротко на д-то?Манипулаторка като майка си!

# 488
Чак се беше накодошила, че не отговарял на обажданията й Whistling Много е обсебваща, ама нашето момче като си няма акъл да мисли ooooh!

# 489

Ето малка почерпка в знак на уважение и хубави чувства към всички съфорумки.  newsm51

Много ми хареса края на първа серия:
"Искаш ли нов бас, няма да се ожениш..."

# 490
Zdarveite momicheta, - niama kirilica i se izviniavam za koeto:)
A na men Nihal mi e nai-protivna ot vsichki geroi v seriala. Tolkova nahalno, dosadno i egoistichno sashtesvo - niamam dumi. I az samo si kazvam mnenieto i ne me zasiaga dali shte ima napadki ili ne. Vapros na vkus i na rabirania Simple Smile Priaten den na vsichki

# 491
 хабиби ,  Heart Eyes разбира се , че те помня ! И теб , и Усмивката и Рибче по едно време се появи , Перличка и тя - толкова хубави спомени имаме от онова време ! Hug С удоволствие ще се видим , още повече има вече една принцеса , която искам да нагушкам ! Hug

# 492
Много ми е интересно, защо във сериала стилистите обличат Нихал толкова нелепо. Би трябвало като момиче от богато семейство, възпитавано от жена с безупречно облекло и личен стил да е взела нещо в това отношение. В магазина като избираха подарък на Бихтер беше обута в бял чорапогащник, който при нейния ръст е просто удар в десятката за изпъкване на кусурите. Момичето изглежда ниско, набито трътлесто и то благодарение на неправилно избраните дрехи. Други жени в повечето случай са облечени перфектно и сменят по три облекла на ден. Само тя изпъква със стайлинг без вкус и стил подчертаващ всичко, което би трябвало да не изпъква като акцент. Предполагам, че се прави за да изпъкне после изведнъж, но просто не ми се вярва това да стане.

# 493
  • Варна
моля ви кажете ми какво се случи накрая, защо не могат да празнуват рождения ден на Бихтер?

# 494
моля ви кажете ми какво се случи накрая, защо не могат да празнуват рождения ден на Бихтер?

Фирдевс отново сгафи... хванаха я да играе комар (всичко беше нагласено от бащата на Нихат).

Общи условия

Активация на акаунт