Отговори
# 510
Здравейте! Сега се прибрах от разходката. Беше супер!
И пак си имаме бебе!
Честит син Виктор на мама Беба! Да й е жив и здрав и много да я радва! А на мама, бързо възстановяване!

За козметиката. И аз си взех на Бюбхен, измиващ гел "от глава до пети", крем п/в подсичане и олио и едно сапунче за дупето. Снаха ми ги ползваше за племенницата и беше доволна.
За депилаторите, май и аз ще пробвам. Струва ми се, че ще ми е по-лесно и удобно, но ще видим. Но като ви чета май няма да е на Виит.
kapmeh като спомена, че се епилираш с епилатора, как го постигаш? newsm78 Аз веднъж опитах, е няма такава болка. При раждане сигурно по-малко боли. Laughing И от тогава не съм си и помисляла да пробвам отново.
Иначе бебока при мен е на моменти. Един ден е много активен и не спира, а на другия ден почти не се движи.

# 511
  • Mostly in my mind
kapmeh, и моята бебка е много активна. особено като си легна и имам чувството, че ще ми изскочи от корема.  Heart Eyes
и моята кожа е станала доста чувствителна през бременността. такива разкървавявания падат...  Blush
утре съм на ЖК, предполагам последна. ще ме гледат и за разкритие. стискайте палци да имам вече  Praynig

# 512
Бе тея мъже ненормални ли са аз не мога да разбера?!  #Cussing out
Аз, и особено ако седя в болницата, искам всичко да ми е наредено и да знам, че като се прибера няма тепърва да се занимавам с глупости, понеже сто процента ако се наложи някой друг да ми подрежда, няма да е както аз го искам. А на мен реално ми остава една седмица. Нито е изчистено, нито кошара е опъната, нито съм си докупила каквото е нужно.
Много съм тромава и ми е трудно, но иначе с такъв кеф бих се хванала да си свърша работа не е истина!
Вчера му викам, че трябва да си купувам джапанки и разни други глупости за болницата. Аз сигурно съм единствената с неоправен багаж!  Blush И той ми вика: Направи ми един списък и аз ще хода да напазарувам. Викам си: Е сега! Като го знам колко е оправен, по - добре да си хода без багаж...
Прегръщам ви, момичета!  Hug

Преди малко писах на Надеждата, че ми беше притеснено как са и тя току - що ми отговори.

Във вторник щели да карат малката към София за изследвания, а нея щели да изпишат. Беборана много спинкала, било ѝ трудно, но и пишкала редовно. Праща ни много целувки и ни стиска палци!
Ние на тях също!  Praynig

# 513
  • София
И аз бях с епилатор, но в комбинация с обикновена коломаска Сара или Кара- течна. Докъдето мога с епилатор, от там нататък с коломаската, след това душ и пак епилатор. Звучи дълго, но кожата от коломаската някак си се обезболяваше и чистех всичко останало много лесно...Търпи се, но аз от 7ми клас ходя на козметик и след това преходът към епилатор не беше болезнен.

Декември месец бях на козметик и сега само с бръснач или тример. Иска ми се пак да отида на козметик, но с туй, дето тече, ме е срам да не се изложа  Blush

Да докладвам- никакъв теч от сутринта.

Happy mamma, стиснати палчета!

# 514
  • Sofia
Като ви чета и чак срам ме хваща. Аз така го юркам моето мило, а то слуша и не смее да се оплаче... Даже по-активен и от мен... Ние отдавна сме сглобили всичко в стаята на беборанка. Повечето от дрешките са изпрани, изгладени и прибрани. Матрачето си стои с найлона, за да не се праши и в деня на изписването милото ще го открие и застеле...

Аз също се почиствам с бръснача, макар че малко ме е страх да не се нарежа Simple Smile Пробвала съм депилатор, но и аз нещо не мога всичко да отстраня с него и се отказах Simple Smile Иначе преди си се обезкосмявах с епилатор. Вярно много боли, ама аз вече съм свикнала... Обаче сега е мисия невъзможна Simple Smile

Моята бебка се поуспокои напоследък. Преди имаше война в тумбака ми, сега просто напъва отвреме навреме Simple Smile

# 515
  • в кукувиче гнездо
Момичета, паролата за албумите със снмки ли е сменена? Аз нещо не мога да вляза там.

# 516
Хепи-стискаме нали знаеш-всичко ще мине неусетно и скоро бебонка ще е в прегръдките ти  Hug
Лори-точно това си мислих-ама нейсе,излезе на кафе и още го няма моя мъж!!! Спокоен е че как няма,майка му като дойде ще ПОДРЕДИ веднага  Sick ooooh!....

НАДЕЖДА-много се радвам за нея и за малката,дано в Сф установят че всичко се развива добре Praynig Praynig

# 517
LORIN балагодаря за паролата от албубчето Simple Smile Бебенцата са прекрасни и коремчетата също Simple Smile
Надявам се всички да са добре, връщам се да чета назад !!!  Hug

# 518
Днес цял ден миткаме по улиците...Чак сега се прибрахме..
Честит Виктор на беба.Да е жив и здрав,а на мама бързо въстановяване.  Hug
Хепи мама, ти си ни наред стискаме палчета отсега... Praynig
Надеждата, сигурна съм че с бебка всичко ще е наред... Hug
Моят мъж пък не ме ядосва...Ама и ние нямаме кой знае какво за правене,че да го юркам пък той да се ослушва...Багажа ми не е стегнат,ама хич не съм се разбързала...изобщо не виждам скоро да се очертава раждане..тъй че имам си време  Mr. Green

# 519
Момичета, здравейте Simple Smile
днес цял ден хайманосвам и чак сега успях да седна да ви изчета.
Честито на новите мами !
Гледам ,че сте обсъждали кремовете за депилация, и на мен много не ми помагат, като че ли все остава нещо , затова си карам на бръснача, обаче какви стойки правя....отсрани на корема надничам , голям смях.
Утре и аз съм на консултация, че в петък ми е уж последен ден, ама вече имам чувството , че още поне месец ще откарам, никакви признаци за раждане.Някои от Пловдив знае ли да има ЖК. Само болка ниско от ляво имам и то като стъпя на левия си крак, дали бебето нещо не натиска пък там ?
P.С - Пчеличке, не си единствената бе багаж, нищо не съм приготвила, чакам си и аз не знам какво Simple Smile

# 520
Много се радвам за надеждата,дано и в София всичко да мине добре. baby_neutral
Хепи, ти защо се подготвяш за утре,нали на първи ти беше секциото или бъркам? newsm78 Иначе стискам много палци, всичко да мине по мед и масло.
И моя бебан в последно време е много активен,снощи цяла вечер стисках кълки,имах чувството че си прави път да излиза,после едни контракции и сутринта ставам с кръвно 140 на 90.
Лори ти за болницата ще си взимаш ли помпа?Аз утре ще ходя при доки да се уговаряме за раждането,ама той не е много обяснителен. Twisted Evil
Моя мъж пък все ходи разгърден,викам му закопчавай се да не лепнеш точно сега някой вирус,а той ми вика ми ще си отида на село ,докато се оправя,а аз -ми отивай да вардиш майка си ,че тя може да роди.--голямо обяснение лепнах Blush
Вийт е ужасен и мишниците си не можах да си оправя с него.

# 521
Честит сладур на Беба, да е жив и здрав.
Evilче , сутрин и аз като стана имам мокро петно, но е течение, което е толкова воднисто, че ми писна от него.
Happy_mamma, стиснати палчета  Hug
Браво на малката Боряна, все така да е борбена и скоро в ръцете на мама.
И аз не съм стегнала багажа ...

# 522
малее, да се считам късметлийка май трябва с тоя Вийт...дано мога да си отида поне преди раждането на кола, че да не се налага да го ползвам пак.
И аз качих две снимки, едната от нова година, другата от октомври на концерта на Scorpions  Mr. Green
Little Evil и нашия синковец бъдещ е все по концерти и закърмен с рока  Simple Smile

# 523
А никoй ли няма да ползва колан за след раждане? Бях питала, но може и да сте ме пропуснали в калабалъка.Извинявам се ако темата е обсъждана   bouquet

# 524
  • Somewhere over the rainbow
А вие какъв крем точно ползвате. Аз съм пробвала и нищо не ставаше. Колко време изчаквате да подейства и после с какво обирате крема и космите? Аз с техните шпатули нищо не можех да направя newsm78
Технологията при мен е следната - намазвам проблемния участък, ама да покрие  и да се белне и чакам около десет минути / като през това време си пера нещо в банята , докато  си чакам/ и после в едната ръка-лявата по-точно , съм хванала и  мия с душ-слушалката , а с дясната ръка обирам космите , то само като ги дръпнеш и те се махат  и ти остават в ръката  Simple Smile Кремът, който ползвам е най-обикновен на "Елея"-розова кутия за три лева, има го в почти всички магазини от типа Била, ЦБА и т.н. Но аз правя така от около десет години и си знам кожата че издържа. Но който ще пробва да внимава да не стане като с Лорин .
Иначе и аз като Хепи -мама мислех за трайна епилация , но и за това прочетох разни противоречиви мнения и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт