Отговори
# 600
За олиото в пюретата - купувам готови на Hipp, съдържат само вода и зеленчук.
Засега ще продължа да давам по малко мляко след пюрето и в понеделник ще питам лекарката как да процедирам.
За какво е ваксината, която обсъждате?  Blush

# 601
# 602
  • Варна
Гери, ето рецепти.
Ротавирусната не мисля да я слагам. Специално за нея не съм убедена в полезноста ѝ. А и гаранция-франция, че няма да се пос..ем от друг вирус.
Бебчо, страшна си   bouquet
П.п. писали сме заедно с Мирка.

# 603
Еееее, който си има талант, има си го. То заглавия, то рими, страхотнооо!
А за пюретата и аз давам чисти без мляко, на HIPP и на Ovko, понякога и на Babylove, но на Ганчев не взимам, че имат мляко вътре.
Замествам напълно храненето, защото таками каза педито, пък и четох че трябва да яде 500-600 мл. мляко, а той си яде и по 700.
Brawn, Ники мина от месец на 5-кратно хранене, но не съм го мъчила. Сам си мина на 3 часа и половина и през нощта не хапва(не означава че спи и не се буди)Simple Smile.

# 604
Добро утро!
Имаше една тема във форума с рецепти за пюрета ,но не мога да я намеря ,ако някой я има ,можели да ми прати линк  Praynig !

Гери, тази ли е? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

Ето тук също има много хубави рецепти на английски:
http://www.annabelkarmel.com/recipes

# 605
И при нас се вижда, че естествено сам ще си мине на 5 хранения, вече изобщо не огладнява толкова начесто.

# 606
Ники папка така: 7.30 - 11.00 - 14.30(пюре)- 18.00 (каша + АМ) и последно в 21.30, а в 22.30 заспива. Мисля, че е добре така, издържа си и мога да предвиждам излизания като зна кога ще огладнее (като часовник е:))

# 607
Ех, какви хубави режими с какви големи паузи  Grinning Завиждам благородно  Hug Дани си яде, когато си иска. Ако ме няма през деня, изтрайва и по 4 часа, но ако съм му пред очите все за ядене май мисли...

# 608
При нас е наобратно - като беше невръстно бебе, ядеше през 4 и нагоре часа. Хич не се и сещаше за храна, давах й насила. А сега - поне по 6 пъти на ден. Обикновено след като засити набързо глада, отказва да яде, и след 1 час пак е гладна. Затова пък за 10 дни е наддала 400 грама, при положение че втория и третия месец 500 грама беше месечното й наддаване! Сега се сети да суче. Най-накрая и аз да чувствам удовлетворение от кърменето, че досега все проблеми. ..

# 609
  • София
Мерси за рецептите  Hug !

# 610
# 611
Хейййй, някой знае ли защо се губи Галка  newsm78

П.С. Ама, май вие всички се губите ... не сте писали от 15.55

# 612
Такаааа,дадох ѝ плод.пюре в 10ч.,2 часа след кърмене,и нацяло се объркаха нещата.В 11 и 30/12 трябваше да яде зеленчук,обаче-тц,не иска.Спа,стана към 1,пак не иска,и аз се притесних да не остане гладна и дадох да суче.Утре ще пробвам да ѝ го дам към 9-един час след кърмене,да видя какво ще стане.

# 613
  • Варна
Аз кашата я давам преди обед когато стане и е гладен. Яде колкото иска и после го изчаквам час, час и половина да поогладнее и тогава се кърмим. Днес така след кърменето като заспа, направи 4,5 часова пауза.

# 614
  • София
Хейййй, някой знае ли защо се губи Галка  newsm78

П.С. Ама, май вие всички се губите ... не сте писали от 15.55
Мисля ,че си е на Рила.

Общи условия

Активация на акаунт