Мери2010, честит рожден ден. бъди жива и здрава и много щастлива

Засега, обаче, с благословията на доки съм решила да си чакам първи март.
заспа в 20:30 в 21:15 се събуди да си дояде и спа до 00:00 и от там като се почна през 1-1,30 до 6 сутринта, направо не знам къде съм, но като излезем на слънце смятам ще се оцаферя 
на така се намръщи май бяха студени 

не се шашкай ще се оправи дребното 

, че май ще го отложа за довечера
А само как плака малката ми душичка
. Оф, не обичам да ходя на тия консултации, щото все съвети ще получа...Сега ми казаха да съм почвала да давам 1/4 жълтък (което аз няма да правя) и от шест месеца - месо. Казаха, че фонтанелката й била мека и да съм давала витамин Д. Другият път ще й пускат изледвания - кръв, урина (сигурно ще излезе, че и анемия има
, повече й харесва да си хваща крачетата, да лапа чорапките. Иначе от няколко дена се захранваме с пюренце. Започнах с морков на Хип. Хареса й. Сега ще продължавам с тиква или картоф, не съм решила.
!
,то в това време ,не се седи вкъщи!
.Надявам се,че свеки няма да се домъкне пак ,да бави малката докато съм там ,че вече незнам какво ще кажа и направя.Писна ми от натрапването й!Последното й двайси просто ме разби ,но нищо ние ще се справим и без нея.т6я попринцип нали е в София за да е в помощ на нас УЖ .И ние с мъжът ми нали вярваме на това си направихме планове ,когато малката навърши годинка да се върна на работа ,да кандидатстваме по програмата за детегледачка и свеки да гледа малката ,като от борсата й плащат.Но се оказа ,че тя изобщо не е ентусиазирана от това.Да кажеш ,че взима много пари-не.Съвсем малко повече от това което ше превеждат от БТ ,само дето е със 6-часов работен ден.Просто не иска да си развали конфорта явно.Тук ще е вързана по цял ден с едно дете и няма да може да си прави каквото си иска .

Ама явно на всички ни изпушват бушоните от време на време

.Май й се услади много повече от чистия картоф и този път се справи по-добре с лъжицата ,но пак основно се гледа на нея като на източник за забавление и игра