Отговори
# 165
  • София
Яничка ,права си .Моята идея е да помослим за организацията ,че каквито сме...

Момичета ,спешно ,кажете какво да пия за зъбобол .Дали мога да пия Но-Шпа?Обръщам се и към ЛЛЛ и Айла с този въпрос.

bubbast , и ние вкъщи имаме алергии към яйцата ,но аз към белтъка ,а мъжо към желтъка  Mr. Green .Когато ядем яйца е интересно  Mr. Green .

# 166
Добро утро!
geryaleksandrova ако не се лъжа мисля че нурофен можеш да пиеш но всепак нека  консултантите кажат.

Честито на месечинковците.

# 167
  • София
От този зъбобол съвсем забравих ,че малката става на 5 месеца .Почерпете се за нейно здраве

Честа месечинка на Ивайло и другите бебчовци родени на същия ден!

# 168
Добро утро дами  Hug
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ  newsm32
Дани  Hug още си влача болестта,но благодарение на Рали съм значително по-добре  Peace
Опитвам се да предпазя малкия,че от както сме сами ми киха по цял ден и потреперва от време на време.Дано не го хване  Praynig
Отивам да легна до него,че ми е отпъснато още  Crazy

# 169
Добро утро и честити месечинки!
Аз съм вече в джаза от няколко вечера. Ники се събужда в 3 и почва един реееееееев, после спи до 6.30 и пак същото. Накрая хапва към 8 и спи до 10. Какво е това нещо......? Ааааа спирам Хамомили и лайки и всичко. Мъж само ми се кара, какви били тея хапчета за сън, какво съм го правила това дете!? И преди не спеше, но поне не ревеше така. А сега поспива но се събужда с рев, миличкото ми. Дали не са зъбки? А пък нищо още не виждам, не е подут венеца, иначе ще си счупи кокалчетата на ръчичките да ги търка във венеца.

# 170
  • у нас
Гери но-спа няма да ти помогне за зъбобол Peace той е от група на лекарства които отпускат спазми на гладката мускулатура.  Какво обаче може да пиеш.... newsm78 трудна работа.....нурофена (или др. съдържащи ибупрофен) е подходящ но без да прекаляваш и да си хапнала нещо преди това Peace

Честито на месечковците  bouquet

# 171
Добро утро и честити месечинки!
Аз съм вече в джаза от няколко вечера. Ники се събужда в 3 и почва един реееееееев, после спи до 6.30 и пак същото. Накрая хапва към 8 и спи до 10. Какво е това нещо......? Ааааа спирам Хамомили и лайки и всичко. Мъж само ми се кара, какви били тея хапчета за сън, какво съм го правила това дете!? И преди не спеше, но поне не ревеше така. А сега поспива но се събужда с рев, миличкото ми. Дали не са зъбки? А пък нищо още не виждам, не е подут венеца, иначе ще си счупи кокалчетата на ръчичките да ги търка във венеца.
Офффф .. и ние сме по същия начин! И нашия Ники прави подобни изпълнения. Снощи заспа в 22.00 без да иска да яде и след един час такъв рев настана  ooooh! След няколко минути се успокои, но само до 24.00 ч.... Мали такъв рев, такова чудо не съм виждала ... ooooh!  ooooh!  ooooh! Пищи и се дере! Когато имаше колики не е плакал така  Cry  Много ми беше жал! И не мога да го успокоя с нищо - нито песнички, нито гръд, нито гушкане, нищо!!! Още малко и щяхме да ходим до болницата! След 20 мин успях някакси да го приспя. И аз се зачудих от какво плаче - зъбки ли, стряска ли се от нещо, стомахче ли е??? Венците не са нито подути, нито зачервени, ама влачим едни лиги, едно чудо ....

# 172
Гери, хвани си пийни един аналгин. абсолютно нищо няма да му стане на детето.
аз вече съм пила поне 3-4 и като гледам сме си ок.
не си мисли,че от едно хапче ще отиде кой знае колко в кърмата  Peace

# 173
  • София
dessynik1, и ние бяхме така една вечер миналата седмица. Направо се бях побъркала от притеснение, още повече, че Ема ревеше насън и не искаше да се събуди.
От тогава (да чукна на дърво) не се е случвало. С когото и да се консултирах предположи че може и да са зъби.

# 174
  • София
Гери, хвани си пийни един аналгин. абсолютно нищо няма да му стане на детето.
аз вече съм пила поне 3-4 и като гледам сме си ок.
не си мисли,че от едно хапче ще отиде кой знае колко в кърмата  Peace
А аспирин дали може ? Че аналгин май също нямам  Mr. Green .Много тъпо трябва да ходя до аптека ,а нямам в близост.Иначе вкъщ има аулин ,би-профенид и други такива  Mr. Green

# 175
то може, ама надали ще се повлияе. аспирина се пие за съвсем друго.
но на мен веднъж от парацетамола ми мина.
но ,ако бях аз ,щях да пия половин аулин(ако е на прах) . не мога да търпя на зъбобол,а от как родих редовно ми се случва,та и за това ти казвам,че си пих аналгин  Peace

# 176
  • у нас
А аспирин дали може ? Че аналгин май също нямам  Mr. Green .Много тъпо трябва да ходя до аптека ,а нямам в близост.Иначе вкъщ има аулин ,би-профенид и други такива  Mr. Green
[/quote]

и трите които си написала са противопоказани по време на кърмене, за аспирина категорично!!! Може да е много опасен при бебета и деца и не се прилага!!!! все пак решението си е твое. Обади се на едно такси да мине да ти купи и ще му платиш врътката и сметката в аптеката (тук се правят тези номера, при вас не знам и дали няма да ви дернат...)

# 177
  • София
Добър ден мамита,

честито на месечинковците  Hug   bouquet
лелееее само събота и неделя не съм ви чела и вие сте презполовили темата  Crazy ще падне четене.... #Crazy
 И ние сме в групата на ревящите през ноща  #Crazy , направо луда ме направи от миналата седмица , нещо му има на Симо, най- вероятно зъби, че гледам има някакви белички неща на долният венец и май са два зъба на веднъж  ooooh! ,горкичкото ми, само ръцете са ни в устата, а и всичко до което се докопа, нервен е , вечер заспива в 20.00 ч. и като се почне от 1.00 до 6.00 ч. се буди на всеки час с рев, нито яде, нито пие...после изведнъж спира и продължава да спи.... #Crazy....оффф незнзм докога така, ама аз вече съм на батериии, че и през деня хич не мога да спя....
  А, да и съм се сетила да ви питам,трябва ли да се ходи на преглед след първи МЦ, в смисъл на вас вашите лекари казвали ли са ви нещо по въпроса ?
 На кансултация не сме ходили, заради грипната епидемия...оф дано скоро я отменят,че да видим слоне  Mr. Green колко е пораснал.
   За Вигантол, поръчах на свекърва ми, а тя на някой друг да ни донесат от Турция...ама какъв е там витамин Д идея си нямам, а и поколко се дава също, дано да пише в упътването на английски, че да се ориентирам с пропорциите спрямо Вигантола.
Ами това е за сега връщам се да чета, че малкия ми спи в ръцете и сега е моментът... Laughing

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 12:12 от Butlins

# 178
  • на североизток
Гери, аспирина е по-дразнещ от аналгина. Аз и през двете бременности като ме заболи нещо само аналгин съм пила, даже гинеколожката ми беше казала' А, те навремето пиеха аналгин за задържане!', така че щом за плода не вреди толкова, едва ли на вече 5 месечна сладуранка(ЧЕСТИТО!!!) ще и стане нещо  Peace А ако си вземеш и течен аналгин още по-добре за теб, по-бързо ще те отпусне! И по-скоро отивай на зъболекар, че да не става по-лошо Hug

А за това дето плачат бебоците посред нощ...и нашия батко правеше така, почти до третата си годинка! Събужда се с писък, т.е. не се събужда ами пищи и реве на сън и целия трепери и като го изправя не може да стои на краката си(защото явно все още спи). Установих, че в тези ситуации е най-добре да го събудя, да го разсъня...светвам лампата или го нося до прозореца да гледа навън лампите и му говоря разни работи, гушкам го и така се успокояваше. Така и не разбрах защо така прави-като беше по-голям вече го питах боли ли те нещо, лошо ли ти е, сънува ли нещо, а той казва не, и той не знае! Правил е така по-често като ще се разболява, или като се е преуморил през деня, но го е правил и като е здрав и няма друга причина, така че все още не мога да си го обясня, може би сънуват толкова дълбоко, че им трябва време да се осъзнаят Thinking Но вече не прави така, вече е голям  Laughing Вярвам, че и при вас ще е само моментно, а може и наистина от зъбчета да е, нищо, че не се виждат, те си растат и си пробиват път.

# 179
  • София
Нажабурих се с ракия и ми премина  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт