Момичета ,спешно ,кажете какво да пия за зъбобол .Дали мога да пия Но-Шпа?Обръщам се и към ЛЛЛ и Айла с този въпрос.
bubbast , и ние вкъщи имаме алергии към яйцата ,но аз към белтъка ,а мъжо към желтъка

още си влача болестта,но благодарение на Рали съм значително по-добре 

той е от група на лекарства които отпускат спазми на гладката мускулатура. Какво обаче може да пиеш....
трудна работа.....нурофена (или др. съдържащи ибупрофен) е подходящ но без да прекаляваш и да си хапнала нещо преди това 
След няколко минути се успокои, но само до 24.00 ч.... Мали такъв рев, такова чудо не съм виждала ...
Пищи и се дере! Когато имаше колики не е плакал така
Много ми беше жал! И не мога да го успокоя с нищо - нито песнички, нито гръд, нито гушкане, нищо!!! Още малко и щяхме да ходим до болницата! След 20 мин успях някакси да го приспя. И аз се зачудих от какво плаче - зъбки ли, стряска ли се от нещо, стомахче ли е??? Венците не са нито подути, нито зачервени, ама влачим едни лиги, едно чудо .... 

ще падне четене.... 
, направо луда ме направи от миналата седмица , нещо му има на Симо, най- вероятно зъби, че гледам има някакви белички неща на долният венец и май са два зъба на веднъж
,горкичкото ми, само ръцете са ни в устата, а и всичко до което се докопа, нервен е , вечер заспива в 20.00 ч. и като се почне от 1.00 до 6.00 ч. се буди на всеки час с рев, нито яде, нито пие...после изведнъж спира и продължава да спи....
....оффф незнзм докога така, ама аз вече съм на батериии, че и през деня хич не мога да спя....
А ако си вземеш и течен аналгин още по-добре за теб, по-бързо ще те отпусне! И по-скоро отивай на зъболекар, че да не става по-лошо 
Но вече не прави така, вече е голям