Отговори
# 180
Здравейте, и ние в групата на неспокойно спящите

Димитър от 4 -5 дни здрав сън от 21ч до 01.30 и от тогава се буди мръънка и така до 5.30
след това спи пак добре
не знам какво е това нещо. педи каза категорично зъби, белее му венеца на 2 места ама лошата новина е че може да пробият и след 30 дни....
иначе през деня си спинка

а какви лиги точии... леле като река е.. всичко мокри а аз търча с лигавите постоянно  Crazy
ние сме с 2-та пръста натикани в устата по цял ден  Mr. Green

# 181
Зъбобола минава и от жабурене със солена вода. Разбира се, това е временно решение.

# 182
  • София

А, да и съм се сетила да ви питам,трябва ли да се ходи на преглед след първи МЦ, в смисъл на вас вашите лекари казвали ли са ви нещо по въпроса ?

Моята ме викаше след лохиите за да види дали матката е ок.
След това ми каза -  6 месеца след раждането се започват регулярни профилактични прегледи .
Като за този преглед - ако има МЦ се ходи първите чисти дни, ако няма МЦ - когато ти е удобно.

Аз по някое време ще посетя и мамолог. Говорих с този, при когото ходя, и той е на мнение, че дори да кърмя, е добре да се прави ехографски преглед. Препоръчва преглед най-рано 3-4 месеца след раждането, когато нещата вече са се регулирали.
Пък и аз сега съм 'фамилно обременена' заради рака на майка ми и тр. да ходя на 6 месеца на профилактични. Малко ми е досадно, ама по-добре да следя нещата, отколкото да има неприятни изненади.

# 183
  • у нас
Нажабурих се с ракия и ми премина  Mr. Green .

ама ти с това трябваше да започнеш Mr. Green Joy

майтапа настрани - много помага в бурканче от пюре до половината да сипеш ракия, а догоре да го напълниш с листа от здравец. С това нещо след като е престояло 24 часа се жабуриш Peace и за венци е много добро. Peace

# 184
Аз въобще не съм ходила на профилактичен преглед след раждането още. Колкото пъти звъня в кабинета на моя лекар, никой не вдига. Едвам го открих накрая на мобилния, приема на друго място вече и ще ходя тази седмица чак. Как мразя профилактични прегледи Sick

# 185
  • у нас
аз говорих с моята и тя каза чак на лято да и се явя ако нямам проблем нещо до тогава. Единствения ми проблем е че се оциклих #Cussing out Sick мисля скоро да се вкарам пак в аменорея  Mr. Green за една година Mr. Green
онази нощ сънувах че съм още бременна с Райчето и ме подритва, събудих се галейки си коремчето за да я усетя по-добре, но като си отворих очите тя лежеше до мен.
Стана ми много мило като я видях, но ме налегнаха едни мисли и едни носталгии по това да съм бременна и да е още по близо до мен, отколкото е сега.
Не знам дали някой се е замислял, но с раждането те започват все повече да се отдалечават от нас Sad

момичета чета по Аг и просто си нямате на идея какви спомени ми изплуват в главата  Crazy

# 186
Ох здравейте пак чистих писна ми вече, тази моята писана се скубе и така съм и дигнала мерника  #2gunfire иде ми да я изхвърля. Само в пералнята ням косми , я да кажат мамите дето имат котки какво правят, как чистят, само аз ли съм луда и чистя всеки дне.То не ми остава време да сготвя та остави за мен.
Преска днес яде картоф с пащърнак ако не я бях спряла щеше да изяде 190гр явно и хареса иначе моркова му се чудеше.Почнах да давам и оризова каша ,но БЕЗМЛЕЧНА бъркам си я с кърма излиза по икономична така(хип имилупа са непосладени само нестле и слънчо са подсладени не ги взимайте)!!!
Не виня никой ако иска да отбива , но посред мен ако има мляко не го спирайте нека веднъж посуква да не става рязко ,че бебчо реагира бурно като му отнемем любомито.

ТА да си дойда на думата КЪМ КОНСУЛТАНТКИТЕ    bouquet АЗ забравих какво ще питам, ами нямам кърма почнах да броя памперситене знам какво количесвото е един добре напишкан памперс.Като беше малка това бяха 3-4 супени лъжици, а сега на 4 месеца? Храня се  редовно, пия бирена мая, пия вода, спя кърмата намалява детето суче на два часа, нощем почна да се буди на 2 часа а напреди спеше най- малко 6 часа. Вече забравих  какво е 6 часова почивка  нощем при нас липсва от 3 седмици поне. Денем си играе усмихната и така. За това реших, че кърмата не стига пробвах да се цедя преди да яде да видя колко имам 60мл на гърда ,а другата от която е яла  преди почти нищо.ЗА това захраних .Как да повиша лактацията???Не спирам да и давам да суче,цедя се, но количесвтото в оскъдно. Има ли връзка, че имам цикъл още от 2-я месец и то редовен забелязах ,че има кърма само при пълнолуние.грешно ли е ,че вечер дохранвам с Ам да спи поне 3 часа  newsm78, а през ноща пак само си кърмя.Ядем нощем само кърма и до обед за обед пюре ,а следобед каша с кърма и АМ и вечер пак Кърма и АМ???

# 187
Добър ден и от нас със Сияна!
Честито на Йоана на geryaleksandrova и всички, които имат поводи да празнуват!

Качих 5-6 нови снимки в албумчето ни, на 2-3 снимки се виждат зъбките на Сияна  Mr. Green ! Ние ще излизаме на разходка! Приятен ден!

Палмирка, и вие ли имате котка? И ние така. Само, че съм оставила въпроса за чистенето на косми на таткото. Той чисти, той я реши с четка, а котката не я пускаме при бебето (не че няма косми навсякъде  ooooh! ), но мисля, че се справяме донякъде с котарака. Имаме сиамец. Вашата писанка каква е. Да вземем да ги сватосаме  Joy .

# 188
Който кърми иска да захранва това ми харесва  bowuu http://fnap.government.bg/UserFiles/File/Hranene-info/preporaki%20karmacheta.pdf

# 189
  • Щастлива мама на 3 слънца
Хопа хопа здравейте и от нас

Честито на Йоана на geryaleksandrova

Tommelise и мен не наляга една носталгия по коремчето ми ,преди си беше само моя толкова близо до мен , а като родих имах чувството ,че ми я изтръгват от мен .Боже какви неща ми се въртят в главата, а като си спомня колко си пазех коремчето като родих Simple Smile))) надявам се пак да изживея тази радост и да мога да се насладя повече. То с вечните притеснения покрай 1-та ми .........
Относно прегледа ,аз ходих при лекаря който ме израждаше месец мисля след раждането и си платих както всеки път.Лекарката ,която ме следи не искаше и да ме вижда Simple Smile)) нищо и не ми спомена де.
geryaleksandrova дано мине бързо зъбчето , но най добре си го оправи Simple Smile)

хайде целувки на всички мами и техните бебенца Simple Smile)))))
пс всехме активна гимнастика  ,но бебо не иска и това е пиши и се опитва да захапе всички играчки , а неможе да ги стигне още Simple Smile)))))

# 190
Ние ще излизаме на разходка! Приятен ден!

Палмирка, и вие ли имате котка? И ние така. Само, че съм оставила въпроса за чистенето на косми на таткото. Той чисти, той я реши с четка, а котката не я пускаме при бебето (не че няма косми навсякъде  ooooh! ), но мисля, че се справяме донякъде с котарака. Имаме сиамец. Вашата писанка каква е. Да вземем да ги сватосаме  Joy .
Блазе ви за разходката с тези грипове не смея да мръдна.Нали доскоро бяхме болни !!!
Персийка Ава се казва http://www.facebook.com/album.php?aid=2036014&id=1083360730&saved пускам я при беба и педито каза да я пускам ,за да изгради имунитет. Няма проблеми , но в момента се скубе и адски ужасно положението, същевременно ще я заплождаме и я чакаме да се разгони иначе ще я оперират и няма да има бебета.Та знаете ли колко весело ще е у нас с 6 котенца  и едно бебе пълзящо  hahaha Joy hahaha

# 191
Аз съм с две дългокосмести кученца чихуахуа и много добре ви разбирам за космите. Преди чистех всеки ден, но вече през ден. Сега им пада козинката и ги реша всеки ден. Но в интерес на истината в момента моята коса май повече пада.  Confused

Палмирка, котето ви е страхотно!  Heart Eyes

Гери, радвам се, че си се оправила с ракия.  Mr. Green Лично за мен няма безвредно хапче. Да не забравяме, че не можем да разберем какво става вътре в организъмчето на детето.

# 192
  • Щастлива мама на 3 слънца
ВАРНЕНСКА  среща  01.02.2011г, - вторник ,Гранд мол Крамер на последния етаж.
10 - 10,30ч 
ще се радвам , да се съберем повече мами ,всички са добре дошли.
п.с. извинявайте ако натоварвам темата ,ама да си кажа аз .

# 193
Привет и от мен  Hug

Момичета благодаря а рецептите Hug Hug Hug Дана, спретнах Фъджа и стана страхотен  bowuu   chef  ще опитам и другите рецепти, много добре ми звучат  Laughing
Станала съм поразяващата уста щом има сладко наблизо, направо не ми се мисли, че идва топлото време, как ще ги стопявам после тези кг.  Embarassed

Гери, я си признай само жабуркаш или и посръбваш от ракията  Joy hahaha майтапя се  Hug браво ,че ти е помогнала Peace

# 194
 newsm45 smile3511 smile3514

ееййййй този мой бандит ще ме довърши  Cry Не заспива по никакъв начин.Рев, рев, рев само ръцете го успокояват  Confused Отпаднало ми е още и като го динкам 10-20мин. на всеки 3 часа без гръб оставам. Ако така ще я караме, като плаче той ще плача и аз ,та поне да ми олеква  Sad

Общи условия

Активация на акаунт