Отговори
# 195
vany666, в количката не се ли успокоява, поне можеш да го буташ седнала?

# 196
Чудесно! Много подробно и ясно.

# 197
  • Щастлива мама на 3 слънца
newsm45 smile3511 smile3514

ееййййй този мой бандит ще ме довърши  Cry Не заспива по никакъв начин.Рев, рев, рев само ръцете го успокояват  Confused Отпаднало ми е още и като го динкам 10-20мин. на всеки 3 часа без гръб оставам. Ако така ще я караме, като плаче той ще плача и аз ,та поне да ми олеква  Sad

навън не спи ли ,ние до сега обикаляхме че не седи в нас.
ДА попитам само вечер включвате ли нещо. Вчера пуснахме за 1 път духалката на 1 ужасно студено беше.Малко е опасно ама............
Да питам само как се казва турския витамин Д какво да кажа да ми купят ако някой ходи и колко бг парички е Simple Smile

# 198
vany666, в количката не се ли успокоява, поне можеш да го буташ седнала?

не в колчката реве  още повече  smile3518

АДРЕНАЛИНКА  не сме излизали от 1 седмица, че аз съм болна и не съм за навън  Confused

# 199
Имахме гости тези дни и сега не мога да ви изчета  ooooh!

Butlins , турския вит Д се казва Девит 3 и упътването му си е само на турски. Да питат в аптеката за капките, на нас ни казаха 5 на ден  Peace

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:14 от fata_morgana

# 200
Здравейте момичета!
Честити месечинки на Йоана, Ивайло и другите бебенца (ако има).
Аз днес за пръв път дадох на Ема пюре - моркови. Не остана очарована, ама поне не го плюеше.
Гери, за зъба, разнищихме темата вече. Mr. Green
akspet, и аз отскоро съм луда на тема сладко. Вечер ако не хапна се побърквам.
bubbast, 6 месеца си е чудесно време за кърмене. Няма защо да те обвиняваме, разбира се. Peace
Аз ходих на АГ, 3 месеца след раждането( преди това все не намерих време). И ми каза после да отида след 6месеца пак. Но се чудя , дали и аз да не посетя мамолог за всеки случай.
И на мен ми се иска пак да съм бременна, беше хубаво, особено както моята приятелка е бременна. Но не планувам повече такова нещо (да не казвам голяма дума де)

# 201
Ние сме на климатици, но включвам и един маслен радиатор в големите студове. Духалката май не трябваше да се оставя за цяла нощ. нали имаше случай с някаква, която се била стопила или нещо такова...

vany666, освен да вземеш за количката едно от тези с играчките разни накачени и той докато си играе да го подрусваш  да заспи, без да се сети да реве. Той и Дани вечер е по-изнервен и поревава, ако не го носим на ръце.

За сладко не ми говорете. Вчера изядох 1 парче торта и половин шоколад.

# 202
За жалост това за мен нищо не е . Ние с мъжа ми на вечер изяждаме по един шоколад за всеки. А ако има и друго и него.  hahaha Лакомия.

# 203
  • София

Много си хапнала  Joy .

# 204
  • у нас
и аз снощи тичах по нощите за торта Crazy

# 205
Чак ви завидях за сладкото  Crazy
Аз нали съм "болничка" почти нищо различно от хапчета не съм кусала и резултата
свалени 2кг.  Embarassed

# 206
А моето тирамису май не стана  Thinking Поне няма "външен вид"  Blush Ама дано да е вкусно  Joy

# 207
  • Щастлива мама на 3 слънца
За жалост това за мен нищо не е . Ние с мъжа ми на вечер изяждаме по един шоколад за всеки. А ако има и друго и него.  hahaha Лакомия.

малеее за шоколадите и ние сме така ужаст ,ден без шоколад няма Sad(((((((
направо съм като дрогите ............. Simple Smile)) голяма лакомия ей

# 208
и аз хапвам сладко мине не мине хоп и правя някоя торта уж за малката за месечинката  smile3534

# 209
  • София
newsm45 smile3511 smile3514

Да питам само как се казва турския витамин Д какво да кажа да ми купят ако някой ходи и колко бг парички е Simple Smile

идея си нямам за името, сигурно в аптеките се казва просто витамин Д,а и за цената не знам, свекървата като го получи ще микаже и ще пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт