Отговори
# 210
Ей, хорааа! Аз сладко не обичам или по точно обичам само черен шоколад с чили, но от вчера сте се заговорили за разни сладкиши и ДАНА ме върна в детството ми с този фъдж!!!!!!!!!! Не беше зора да се яде изпечен, а по-скоро в сурово състояние, до ден днешен помня как с лъжицата обирах купата и после я ближех докато нищо не остане по нея  Blush Майка ми го прави само че по малко по-различен начин, но аз ще го направя по рецептата дето Дана даде.... да видим какво ще сътворя, не съм правила сладкиш сигурно от тинейджърските си години ....

Вани, и Симон понякога има периоди, в които иска в мен да спи ... не знам на какво се дължи, но минават бързо, гушни го и нека спи, а и ти ще полегнеш с него малко да отмориш. Аз почти винаги на ръце го приспивам (с което хич не се гордея), но не го държа за повече от 5-10 мин, ако не заспи и не е кисел просто го оставям малко още да дивее и пак пробвам.... но недей да се мъчиш по по-дълго време, трябва да си пазим гърбините  Peace

# 211
  • София
Имахме гости тези дни и сега не мога да ви изчета  ooooh!

Butlins , турския вит Д се казва Девит 3 и упътването му си е само на турски. Да питат в аптеката за капките, на нас ни казаха 5 на ден  Peace

Благодаря   bouquet......Адреналинка инфото е и за тебе  Wink

# 212
  • Щастлива мама на 3 слънца
Имахме гости тези дни и сега не мога да ви изчета  ooooh!

Butlins , турския вит Д се казва Девит 3 и упътването му си е само на турски. Да питат в аптеката за капките, на нас ни казаха 5 на ден  Peace

Благодаря   bouquet......Адреналинка инфото е и за тебе  Wink

Да да мерси много Simple Smile)

# 213
  • Пловдив
хм, за сладко си говорите... Аз по принцип не съм му фен, като изключим шоколада smile3532
вчера нали правих палачинки и ела да видиш... кутия течен шоколад замина, пък покрай нея и няколко обикновени, от тези по 100 грама Embarassed
Сутринта се качих на кантара, от бая време насам - резултата: 65.500 Shocked Ми, че аз толкова си и излезнах от родилния дом ooooh!
Да се стопли малко, пък и да ми минат изпитите и се заемам сериозно със спорт - видях тук на гребната едно семейство - бащата и баткото караха колека, а майката буташе количката на ролери smile3532...Е, аз ще съм следващата newsm62

за приспиването - и Дидко от няколко дни насам е кошмарен - храня го към 20:30 и заспива на гърдата. Оставям си го в креватчето и към 21:30-22:00 започва да пищи smile3514 Гушвам го с мен на спалнята и за 5-10 минутки е готов, ако и така не успея да го приспя - на ръце, но това ми е "тежката артилерия" newsm62
...И в тази връзка - да питам - Вие през деня разнасяте ли дребосъците на ръце? Аз го оставям в шезлонга, в количката, на спалнята... абе където и да е, само и само да не го гушкам, че татито като ни замине другия месец в командировка за 4 месеца и не се виждам... Поради тази причина търпя и критики от свекърите и родителите ми - не можело така, цял ден детето да не се гушело Shocked Е, ок, ама като си кротува, що трябва да го глезя? Не, че и на мен не ми се иска, но не се виждам след някой и друг месец - имам травма на лявптп рамо и се обажда все по-често newsm78

Отплеснах се пак... Отивам да подготвям банята Wink

# 214
Мъниче и аз правя като теб  Peace Денем малкия си играе прекрасно сам, докато не стане време за спане  Confused Еййй излязоха ми всички нерви днес  #Cussing out Приспиваме се по час и нагоре и след изтеричен рев го взимам на ръце инъче не заспива  #2gunfire
Как се научи не знам, при положение че никога не е приспиван на ръце  newsm78
В деня, в който се разболях и се започна целия ми кошмар  ooooh! Tired

# 215
Димитър пък иска да спи само в кошарата си  Simple Smile
не иска нито наръце нито никъде само в кошарата си и отвреме навреме при мен на спалнята
но на ръце не иска от много време насам.. явно не му е удобно и не може да се изтегне както той си знае  Peace
НО дойде ли време да спи.. ляга в кошарата и аз трябва да го люшкам понеже кошарката има колелца и аз си го возя напред назад и така иначе не иска  Laughing
всяко бебче с номера си, а някои с цяла програма  Mr. Green Mr. Green

днес изяде следобяд 190грама плодово пюре  Shocked  зяпка и ме подканя да му давам и лека полека... бъркам аз в бурканчето а то празно чак се притесних да не е преял  Crazy обаче сега в 20.45 изпи 180грама мляко и заспа като пич
пу пу пу разяде се с тези пюрета той

# 216
  • Пловдив
Аз днес като му давах хомеопатичните с лъжичката и така зяпаше и примляскваше диването, че чак се замислих, дали да не захраня по-рано Thinking
На 16 ще говоря с Бу на бебешкото кафе по въпроса и тогава окончателно ще решавам какво да правим Simple Smile
btw да взема да се разровя за симптомите за готовност ли newsm78

# 217
  • у нас
\леле като чета някои от вас какви упражнения правят само и само да преспят бебоците и ми става жал за вас Confused Рая още като се роди и заявих че това дете на ръце няма да се учи и поне за сега удържам фронта при положение че сме 4-ма гледачи Laughing някой като нещо каже на "въпреки " веднага им отговарям че те вечер си лягат и сутрин стават отпочинали- и аз искам така. Рая заспива в кревата си САМА. Може много майки да ме упрекват но аз я оставям, тя се гушва в одеялото, започва да си го навира по очите и няма и 5 мин и е заспала. Нито я клатя нито и пея и т.н По нощите като се събуди- давам бибата и тя заспива. Ако не заспи до 5 мин я взимам при мен в леглото, цока и заспива. Ако аз спя до 10 и тя ще спи с мен.
Мъниче мисля че няма проблем ако детето почти не се разнася,НО само ако физическото му развитие отговаря на това за възрастта. Например ако до тази възраст не си държи стабилно главата, това означава че детето не е държано достатъчно и не му е осигурено необходимото Peace
симптомите са-
повишено слюнкоотделяне
стои седнало
проявява интерес към вашата храна
има зъбки

мисля че имаше и още newsm78
Днес дадох на Рая морков- яде го. Не знам дали и хареса, защото тя до сега не е ревала за ядене Laughing, но изяде едно бурканче от 125 след това пи малко водичка и спа. Отидох до ДМ и и взех от тяхната марка да ги опитаме. Ми опитах моркова- той като на хип, а е 99 ст Peace дано и Рая ги хареса Peace

айде стига от мен че дълго стана Hug

# 218
Рали не казвай голяма дума за спането, че и ние бяхме като вас до преди една седмица  Peace ама сега ела ни виж  Cry Даже и от биба нямахме нужда,но.....

# 219
В събота направих една добра обиколка в два от софийските молове и накупих на малкия разни нещица от Next, Prenatal и Zara. Много се изкефих Simple Smile
Момичета(тази които имате чувалчета за спане), я кажете какви имате и от къде са, моля ви.
Къде е борсата на Даяна и Ники и дали имат чувалчета за спане там?

Ние пък си имаме две котки - една 'маркова' - сибирска и една дива. Имах голям натиск да ги махна заради недоносеното ми дете, но бях упорита и непреклонна - дано не съм сгрешила(но интуицията ми ми подсказва, че съм постъпила правилно)
akspet, и аз съм станала една ламя за сладко...вчера направих един малко позабравен от мен фъч и сама си го изядох, тази вечер има само три мижави парчета, които няма да дочакат утрешния ден.
Това е рецептата: 3 яйца, 1ч.ч. захар, 1и1/2ч.ч. брашно, 1 пак. кр. масло, 1 ванилия, 1 бакпулвер, ядки за поръсване. Всичко се обърква изсипва се в намаслена тава и ядките се набиват отгоре. Рецепта, която Дана е пуснала е малко мешана с тази за негърчето, поне по моя кулинарен буквар.
Имам и още любими рецепти, но не е тук мястото...а ги въртя вече доста. Без сладкиш не оставам.

# 220
мен ме мързи да пиша  Whistling
но след изказването на Рали не се стърпях - мила,не е до теб, до бебе е  Peace , само можеш да се радваш. ако го гледаш как 5 часа реве и не иска да заспи само, не само ще го гушнеш ,ами и ти с него ще ревеш.
ако ме видиш как изглеждам със сенки под очите, преуморена, с жестока болка в гърба и ръцете,защото сме и тежки на всичко отгоре, обаче нямам избор- моето дете неиска да стои,да седи, да лежи само. трябва да е на ръце и когато е будна и заспива само и единствено в количката.

# 221
Здравейте мамчета! От много време само чета без да пиша, защото нямам време. Като чета как бебоците ви заспиват лесно а някой и сами и направо ми се плаче. Моята госпожица е много трудна с това спане, сили не ми оставят и нерви да я преспивам. То не е люшкане в количката, после на ръце а ако нещо се размрънка продължаваме и с люшкане в креватчето и накрая съм  #Crazy А и през деня не спи много и е все кисела, а сама изобщо не стои, вечно трябва да съм при нея с играчи и да и се правя на маймунка  Crazy  Незнам как стана, ние ли си я свикнахме така, изобщо не усетих.  Всичко което си го мислих по време на бременността, че няма да го правя с бебето точно същото го правя...Един ден я оставих да си реве в креватчето /много ми беше жал, даже си поплаках в другата стая докато и тя ревеше/, но нерви не ми останаха вече, 100 % от деня съм с нея. Не мога внимание да обърна нито на мъжа ми, нито да си почистя къщата, абе нищо.....Незнам дали да я оставям да си поплаква без да и обръщам внимание, дали ще има ефект, много ми е жал когато плаче.....

# 222
Гала докато съм писала твоят отговор се е публикувал, ох същите сме и ние, в момента спи в количката и направо ме е страх да я преместя в креватчето  newsm78

# 223

Момичета(тази които имате чувалчета за спане), я кажете какви имате и от къде са, моля ви.

Нашето е на Бертони - много е сладко, жълто и розово, купих го от един детски магазин, предолагам, че има навсякъде. А и не беше скъпо 17-18 лв.

На ръце - всички ме предупреждаваха да не я свиквам  Rolling Eyes Тука се изреждат всиички баби, дядовци, лели, чичовци да я гушкат, а да не съм я свиквала  Laughing Но си е до детенце, явно всяко си има различна нужда от гуш - нашата обича да се гушкаме, но понякога й омръзва и иска на спокойствие. От известно време правим шоу двете (тя леля й я научи) - слагам я в слинга, пускам детски песнички, танцуваме и пеем, докато не се изморим, после и тя дремва малко. Днес като се прибрахме от разходка я слагам в шезлонга, а тя почна да гледа към компютъра и да пее  Laughing Търси си танците.
Иначе вечер като я накърмя обикновено заспива, но и да не е заспала - оставям я в легълцето, целувам си я, мачка си завивката и се отнася.

# 224
  • София
АДРЕНАЛИНКА, турският витамин Д е Д3 - Devit-3. В листовката пише, че за профилактика се дават между 4 и 8 капки. Преводът е достоверен - аз си я превеждам листовката Laughing. Нашата лекарка изчисли, че трябва да се дават по 6 капки, но реши, че е по-добре аз да давам по 4, защото сме на АМ. За приспиването - баткото беше голям караконджул - не спеше ни денем, ни нощем, не съм го учила да се приспиваме на ръце, че още на 1 месец беше гигант - 62 см и 5.200 кг. Беше любопитен и искаше да гледа света. Когато стана на 1г. и 6-7 месеца започна да заспива само денем сам, в леглото си, но вечер - и дума не можеше да става. За съжаление, все още е скаран със съня - казва че му се спи, но че няма да легне....и не ляга Laughing

Общи условия

Активация на акаунт