Отговори
# 405
 wavey

Рали,  Hug

Машонка,мерси. и на другите отговорили   bouquet

Бебка започва да си прави нещо като режим - като се събуди към 3-4 ч. и до баня незаспива( въпреки че към 6-7 вече супер много и се спи ) ,след баня заспива на цица и като по часовник се буди в 22ч. до сега я побутвах 20-30 мин. с количката и тя заспиваше,или ако е много нервна вадя ц.ц.та. тази вечер реших да  и дам да суче и я сложих  в кошарата вместо в количката ,леле милата как плака ,но само 20-тина минути и заспа сама  #Shocked #Shocked #Shocked - вие представяте ли си - тя откакто се е родила ,сигурно за 5 път заспива сама, а вечер и е за първи. то така и пише на хомеопатичното - да се остави 10-15 мин. да поплаче и ще си заспяло само  newsm78 . ще видим дали и утре ще го направи. друг е въпроса,че на мен ми се скъса сърцето  Sad Tired , но ако за няколко вечери постигнем успеха да се откажем от количката и заспива сама -  аз ще ви събера всички и ще ви напия ( бебчо , после ще спиш в нас за по-сигурно   Mr. Green) от радост . да не се изхеърлям от сега,че на обяд мнооого плака и в количката и като я сложих в кошарата ,малко си поигра ,но после и там се отрева  ooooh!. но дано успея и режим да въдворя,че не се търпи така  ooooh!

а да ви питам - някой имал ли е скъсани мускулни влакна? как боли?
вече са ми много зле ръцете едвам я нося и болката е страхотна в бицепсите ( нека ми е ,като години наред бях станала черво, сега ми идва нанагорно) и в раменната става . болката е на места ,като отделни  снопчета  newsm78

и да се отчета от ДК днес - 8200 ( 7300) и 63см (60) - качила е 700гр.за месец и 200гр. за една седмица  #Crazy ,останала ни е една ваксина синфлорикс и отказах днес да ни я бият ,та на 6 месеца. но тогава имало и друга

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 23:15 от gala.

# 406
  • София
wavey
( бебчо , после ще спиш в нас за по-сигурно   Mr. Green)
Joy Joy Joy -gala. ,мерси че мислиш за мен, че с още едно психото ми е в кърпа вързано. Дано Дари да си заспива вече сама в кошарата - а дали матрачето й е удобно?. Питам те, защото се беше оказало, че на баткото не му е удобен матракът и когато го сменихме (матрака, не баткото Laughing) започна да спи в леглото си сам, но само на обяд

# 407
  • у нас
дано ви помогнат хомеопатичните Hug
на 6 е хепатита 3 прием Peace но мисля че може да се комбинира, но не съм сигурна Rolling Eyes
аз взимам Райчето при мен и заспиваме Tired ако може така да се нарече Outta Joint
трябва да започвам с четенето за държавния, а кога smile3518 накрая ще се ядосвам на себе си Tired

лека нощ момичета и да е спокойна Heart Eyes

# 408
че аз ще ви събера всички и ще ви напия ( бебчо , после ще спиш в нас за по-сигурно   Mr. Green) от радост
rotfImbo   rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo
 smile3532  smile3532  smile3532

# 409
Гале, тук ли си?

# 410
# 411
вземи си изчисти кутията първо Mr. Green

# 412
пишем си в скайп. кажи си името да те прибавим

# 413

gala.ilieva

# 414
ЕЙ нямате спирка,фейс,скайп а туитър имате ли? Mr. Green

Аз ей така да се разпиша.
Нямам вече грам спокойствие,освен ,че яко се върти Влади вече полазва,като глист по ламарина е ,но се придвижва и то доста успешно.Каката е влязла в серията на голямата лигня,искам да ям,не искам да ям,искам да спя, не искам да спя... #Cussing outНе ви казвам нещо различно,но и аз да се оплача Grinning

Рали,много неприятна ситуация сте имали ConfusedДано да не е алргия Praynig

Всички болни да оздравяват!

Янче,къде си душа?Наздраве Wink

# 415
Рали, много лошо така  Hug Hug Hug

Прати ми да се сприятелим, че си ми готина Simple Smile

newsm45 newsm45 newsm45 само тя
а аз не съм ли ти готина  Crossing Arms

п.п. аааааа,добре, успокоих се  Mr. Green  hahaha

шматка  hahaha Joy hahaha

Отдавна се каня да питам Консултантките и все забравям. Имам един шампоан на Клоран пише, че бил с хинин. Противопоказно ли е да го ползвам?

А за парите от майчинството не ми говорете, че избеснях вече. Чак днес са ми превели за декември и януари, НАЙ-НАКРАЯ! Много ми забавиха декемврийските, точно след рожденните ни дни и празниците!

За Ковърдейл... аз му ходих на концерта и съм малко разочарована. Излязоха с 3 часа закъснение, не направиха някакво шоу, за разлика от Деф Лепард, които компенсираха и ме изненадаха много приятно. И такъв дъжд ни пра! Бях вир-вода. Те затова повечето си тръгнаха след Whitesnake и изпуснаха доброто представяне на Def Leppard Simple Smile

Честита месечинка на Сиянка Wink

Giada, и аз съм го чувала това с водата, че трябва да е умерено и не трябва да се прекалява (не повече от 2-2.5л/дн), защото се 'измивали' или 'разтваряли' (не помня как се беше изразил източника ми, ама се опитвам да цитирам) минералите и други ценни съставки.

Рали, дано скоро си възвърнеш 'добива', да не се мъчите повече така.
На теб и на майките с капризни бебета  Hug Hug Hug

# 416
Добро утро Simple Smile

Дани се събужда 100 пъти тази нощ, аз след 2 часа май не съм спала реално. Сега от 1 час е буден напълно и си играе.  Tired

Наистина Райчето сигурно изобщо да не е с алергия, ние с Емили спрягаме собствен опит, но всяко бебе си е различно Peace

# 417
  • на североизток
Ех, че хубаво кафенце, чак на мен ми се допи  Flutter
Искам да питам майчетата от Варна, къде мога да намеря одеалцата на David Fusseneger . Другата седмица ще идвам до Варна на шопинг терапия Mr. Green, но мисля че в Хиполенд ги няма тези одеалца, нали? Също искам да попитам в кой мол има най-много детски магазини и намаления, че сигурно няма да ми стигне времето да обиколя всичките. Есента като ходихме Гранд мола беше почти празен, щото току що го бяха открили, та затова питам да си губя ли времето там? Още ме интересува (ако не съм много нахална Rolling Eyes ) къде продават възглавници и матраци от мемори пяна?
Ааа, и още нещо, имате ли магазин ДМ във Варна и къде? Много им похвалихте пюретата, та искам да ги пробвам.
Благодаря предварително  bouquet

# 418
  • Пловдив

gala.ilieva
искам и аз на всяка манджа - меродия Joy manina8383 ми е на мен скайпа

Отивам да папкам, докато не е събудил звяра, после ако мога ще пиша...

# 419
иве, има ли място за колички там?

Общи условия

Активация на акаунт