Отговори
# 435
Рали, спри да и даваш пюрета, явно не е готово стомахчето. Изчакай 1 седмица само на кърма и после опитай да дохранваш с АМ, ако имаш още нужда. И след още седмица пробвай с пюрета.
Рали,и аз мисля така!!!

# 436
Ивайло за пръв път се изтърколи от дивана. А бях до него уж.... Уплаши се, но не се удари. Падна в/у килима. След по-малко от минута забрави и спря да плаче, обаче аз още треперя...ужас.... Незнам какво ще правя, тепърва се започва с паданията и удрянията. Ако изпадам в паника всеки път..

# 437
  • София
aissa80,просто ще установиш по някое време че си станала много, ама много бърза Wink
Човек се тренира. Не го вярвах, ама Лора съм успявала да я хвана точно преди да се изсипе от леглото няколко пъти, както и от люлка навън. И като стана малко по-голяма - към 6-7 месеца, просто я оставях на пода върху едно одеало - там няма как да падне.

Всички ли се изнесоха към фейсбука?  newsm78
Аз уж съм компютърно грамотна, ама ще ми трябва време да го поразуча. Досега го ползвах единствено да гледам снимки на познати.

# 438
aissa80, Яна също вече не се спира на едно място.
Вчера щеше да падне от спалнята, а онзи ден от дивана.
Вече постоянно трябва да стоим до тях и очите на 4  Shocked

Рали, дано по-скоро се оправи Рая  Hug

Честит имен ден на Симона на bubbast, на Симона на nekva si,
на Симон на talktoher и на Симеон на Butlins
!!!   bouquet

Честита месечинка и на всички останали дечица, които празнуват днес!!!   bouquet

# 439
Ние сега се прибираме от разходка  newsm44
Леллеел не бях излизала от 100 години  Crazy и малчо заспа навън без да се носим на ръце.Малко да си почине гърбът ми  Mr. Green

# 440
Честито на Симончетата   bouquet и на месечинковците   bouquet

# 441
Здравейте и ние сега си идваме от разходка

Голяма обиколка направихме  Whistling 
вчера за сефте хапнахме пюре от сливи много му хареса  бурканче и половина хапна  Peace
днес останалото Simple Smile
след 11 дни ще стане месец откакто захранвам 
все още давам зеленчуково за обяд и плодово за следобед. Кога трябва да се дават месните?
след колко време? гледам на бурканчетата пише че са от 5-ти месец на някои даже и 4-ти

някой има ли идея...
(казаха ми да започвам вече да ги давам ама не ззнам дали не е рано за тях..)

# 442
  • София
Здравейте! Аз се прибирам от фризьор - не ми се получи исканият цвят Twisted Evil

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 16:20 от beb4o_fb

# 443
леле голямо затишие всички ли сте в скайпа?????  Thinking

във фейсбука ли чатите или в скайпа? хайде връщайте се тук, че е голяма скука Crossing Arms

Честит имен ден на Симоните и Симоновците!
Честито и на днешните месечинки! Hug

# 444
Бебчо, какъв цвят се докара?

# 445
  • у нас
Рали, спри да и даваш пюрета, явно не е готово стомахчето. Изчакай 1 седмица само на кърма и после опитай да дохранваш с АМ, ако имаш още нужда. И след още седмица пробвай с пюрета.
Рали,и аз мисля така!!!

тя пюрета си ядеше. Няма как да изкарам 1 седмица само на кърма защото няма кърма newsm45, а ако трябва да дохранвам с АМ - кое тя повръща от тях ooooh!
това което предлагате просто няма как да го приложа...

# 446
  • София
akspet, трябваше да съм си отново червенокоса, а сега цветът е по-скоро тъмен кестен с червеникав оттенък. Повече няма да оставям фризьорът да ми подбира боята  smile3515

# 447
все още давам зеленчуково за обяд и плодово за следобед. Кога трябва да се дават месните?
след колко време? гледам на бурканчетата пише че са от 5-ти месец на някои даже и 4-ти
някой има ли идея...
(казаха ми да започвам вече да ги давам ама не ззнам дали не е рано за тях..)

Не знам кога и как трябва, но навсякъде чета за 6 месец, а рибка - 7-ми. Аз пък утре смятам да почна с плодовите. Иначе хапва пащърнак, броколи, картофи, тиква, морков. До тук само това.
Ииииии да почерпя за Ники - вече 5 месеца на мама слънцето огрява къщичката ни!

# 448
Tommelise, консултирайте се с лекар все пак тогава. Има си подходящи млека, но не знам кои са точно в момента Peace

# 449
  • у нас
Tommelise, консултирайте се с лекар все пак тогава. Има си подходящи млека, но не знам кои са точно в момента Peace

на там отивам Confused

Общи условия

Активация на акаунт