Отговори
# 360
Търъдътъдътъммммммммм
тук съм пия кафето на Злати и почвам да текаааа, крийте се народееее
кмете обяви тревогааааааа

# 361
  • София
Добро утро поспаланки HugПо цели нощи стоите и сега кво,на кой да сервирам кафенцето newsm78Ама аз ще го сервирам,пък вий после го пийте поизстинало Laughing

ПП Алиске,мерси за клипчето  bouquetНервакова ще прелее от теч докато го изгледа Grinning
Злати миличка благодаря за кафенцето сега сядам да си пийна с кеф   bouquet  love001 newsm51

# 362
Добро утро момичета  Hug Hug Hug Злате мерси за кафенцето

# 363
клипчетата на Ваня и Алис са много хубави  bouquet , дано и аз се науча да правя такива красоти

# 364
http://www.youtube.com/watch?v=GfTaCIsE3YI
O,Алис,благодаря newsm51 за най-прекрасните и затрогващи моменти от филма,които ти с присъщата ти романтична нагласа умело си напипала smile3501!Продължавай да ни радваш,моля! newsm10

# 365
Злати,благодаря на теб и на всички вас в темата за свежото и динамично/благодарение на Нерви!/събуждане!  love001Весел и спокоен да е денят ви,милички! newsm68

# 366
  • Пловдив
Моля,моля,любезни дами HugАфиетосун,сервирам ви го с най-голямо  удоволствие  bouquetСега да потърся някъде серийката от снощи,че заради котето нна Зизу изтървахме Бюлентката какви ги върши hahaha

ПП newsm68 newsm68 newsm68 Веднага я намерих,ако някой не я е гледал,буйрум

http://pod-lipite.blogspot.com/

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 11:35 от zlatinag

# 367
  • Пловдив
Ей,големи стойки са тия Сема и Али Joyще уморят хайвана-едната го напъпкала с ориза,другия пък го разлопчи хубаво и за капак само не го удавиха ooooh! hahahaЗор ша види горкото с тях hahaha

# 368
  • Пловдив
  bouquet Радвам се, че ви харесва дами! Направо си ме провокират да правя клипчета тези двамата.
Пожелавам ви успешен ден - налегнал ме е работния и за това само наминавам!  Даже и хубавото кафе за събуждане, поднесено от Злато съм изпуснала.
bouquet

# 369
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте ! wavey wavey wavey wavey wavey wavey
Оффф, не мога да спра да се хиля с Нерви. Даже мисля да й посветя ода най-накрая...след толкова течове... Joy Joy Joy

Алиске, души...страОтно клипче бре... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
Мерхаба, фенлар! Гледахме две много романтични серийки и се изкефихме.
Довечера сме пак на линия.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 371
  • София
Здравейте ! wavey wavey wavey wavey wavey wavey
Оффф, не мога да спра да се хиля с Нерви. Даже мисля да й посветя ода най-накрая...след толкова течове... Joy Joy Joy

Алиске, души...страОтно клипче бре... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Здравей Зизу  wavey wavey  love001  love001 hahaha hahaha

# 372
Йълмаз се изложи направо #Cussing out, в него ми беше надеждата

# 373
Страшна шапка има Филиз , тоя нейния стайлинг ме убива, сигурно е висша мода Joy

# 374
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдееееееее, моменти на самосъжаление...и сълзи с дръжки. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт