Отговори
# 585
  • Разград

# 586
  • Пловдив
  bouquet Оцеляхте ли след тежката серия! Раждане ли беше да го опишеш ... Но едно трябва да се признае Бюлент беше много добър в своето превъплъщение.  Много им се събира на нашите гълъбчета, изстрадана е любовта им, но важното е че всичко ще завърши добре.

http://www.youtube.com/watch?v=gp5lwSD4D7g

bouquet  bouquet И едно клипче от мен! За лека нощ на всички и приятни сънища!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 00:14 от alice_ in_ wonderland1

# 587
Изпуснах началото Sad Какво стана, нали Джем ги преследваше, явно са се разминали с катастрофата Thinking

# 588
  • Разград
Изпуснах началото Sad Какво стана, нали Джем ги преследваше, явно са се разминали с катастрофата Thinking

С катастрофата се разминаха, но от уплаха Филиз роди преждевременно.

# 589
Здравейте мацки  Hug Hug Hug днес имам повод да почерпя - синчето ми навършва 5 г.
моля почерпете се

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 11:15 от galiateneva

# 590
Галя ,да ти е живо и здраво синчето ,много да ви радва и да е щастливо с мама и татко....да получи най-желаните подаръци.

# 591
съжалявам за снимките неуспях да ги наредя по - добре Embarassed

# 592
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галке, ЧРД на малкия! Да ти е жив и здрав и винаги да те радва!

...а това е за мама... Hug Hug Hug

# 593
  • Пловдив
Мараба джанъмки  love001Вие май и курс по турски сте почнали,а hahahaАз започвам да гледам,че тази седмица не съм гледала хич Embarassedа то било чоооооок интересно Thinking

Галенце,да ти е живо и здраво синчето,а вие много да го слушате и да му угаждате Laughing

за мама  love001

# 594
момичета много благодаря за пожеланията Hug Hug Hug newsm68 newsm44

# 595
ОООО Галкааа,  ашкъм
да ти живо и здраво детенци и да е гордостта на живота ти  Hug

# 596
Галак да ми ти е живо здраво детенцето! Да порасне голям силен смел и умен! Щастливо детество му пожелавам!

# 597
  • Пловдив
 newsm51 newsm51  bouquet Гале, да ти е живо и здраво детето, да те слуша, да те радва всеки ден! Весел празник ти пожелавам!   Tada

# 598
отново благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug

# 599
 newsm59 Gift Tada Tada Tada  ura

Галя, честит празник! Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт