Отговори
# 510
Иии стана ми жал за Аслъ  Cry но и се изкефих..много благородна постъпка..така прави човек който обича  Naughty
ми да ти кажа на Ъслъто само такива роли  й дават,измъква се от ситуацията с достойнство

# 511
ей таз Моаля #2gunfire #2gunfire #2gunfire незнам дали ме разбира , че и Фахрие то май е заразно

# 512
Феридето избърса един прозорец и трябва да я водим на ортопед- незнам кво правят по цял ден някои жени Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 513
Феридето избърса един прозорец и трябва да я водим на ортопед- незнам кво правят по цял ден някои жени Mr. Green Mr. Green Mr. Green

хахаха а ние по 4 стаи сами  си ги бършем  Joy hahaha

# 514
Йълмаз като е весел е много хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ууу да  Embarassed Embarassed многоооооо

# 515
  • Разград

# 516
Честит празник на всички!   Hug txtloves Wine Glass txtloves  Kissing Heart Heart EyesАз искам да попитам има ли още доста серийки докрая, хем ми се иска вче да има развръзка, хем не ми се иска да свършва филма, нямам търпение да почне серийката Hug.
Някой има ли свалени във формат МРЗ песничките от филма, опитах да ги сваля от сайта даден на първа страница, но нищо не се получи,  Crossing Arms, блокира ми компютъра, неможа да се инсталира програмката, няма място препълнен е диска Embarassed. Може ли някой да ми ги пусне на поща, да ми пише на ЛС Praynig.
Здравей има около 5-6 ориг.епизода , значи около 2 седм.
това са песните от филма
http://mp3.tac.az/index.php?name=News&op=Artist&artid=1334

# 517

хахаха а ние по 4 стаи сами  си ги бършем  Joy hahaha
ми да ти кажа тя Феридето освен да си върти д.....то друго не я виждам да прави Mr. Green

# 518
  • Пловдив
Първо честит празник мили дами! Със закъснение си отправям пожеланията да сте винаги пияни от любов, но се надявам да ме извините! newsm51 newsm51
Тъкмо като за празника дойде и този епизод. Не знам дали мога да се сравнявам с наводненията на Нервакова, но определено му дръпнах един плач от щастие. Иначе не съм луда по сериала, ама 'ич.  hahaha hahaha hahaha  Невероятно е усещането да виждаме Филиз и Йълмаз заедно и щастливи, озаряваха всичко. Единственото, което не ми хареса е реакцията на Моеля и това превъзнасяне на Аслъ - смятам, че Филиз постъпи не по-малко благородно от нея, тръгвайки си. Но както и да е - няма да позволя да ми помрачат валенитнското настроение.

# 519
  • София
Добро утро мацки даста сте изписали не мога да ви стигна

# 520
Добро утро Hug Hug Hug
Ирка мерси за кафенцето, ще го изпия набързо че тази сутрин се оспах Embarassed приятен ден на всички

# 521
 Party Party Party Party Party
Мераба душичкиииии
снощи много хубав празник си изкарах с Йълмазчо и Филизката
и понеже знаех че ще има теч си турих памперса и си легнах до детето да гледам,
за да нема инциденти  Mr. Green
Ама гледам и вие сте точили лигички, ейййййй мацоранкииии Twisted Evil

# 522
Гале, благодаря за музиката! Супер си!
Филмът е озвучен много добре и въпреки че не разбирам текста, песните ми харесват.

# 523
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар! Hug Hug Hug

Аз снощи празнувах с Гаргамел та ме немаше...ама убавата сериика я изгледах.
Искам да отепам Моалята... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама наште големи сладури бреее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 15:13 от Зизу

# 524
  • София,
И аз благодаря за музиката   bouquet   bouquet
Страхотна серия, точно и се радвам отново!  Hug А Джем нали няма да излезе от затвора сега и да ги натвори някакви???  Tired

Общи условия

Активация на акаунт