Отговори
# 555
Нервакова тва открих за филма
http://www.tvnovellas.info/forum/index.php?board=649.0

# 556
Не съм го гледала души, само съм меркала тема в мамата за него, ама хич не съм я и отразила, а да не чуя че дават нов сапун  Shocked Shocked Shockedтва мъжО ако го чуе ше ме черпи, ааааззз да пропусна турски сапун  Shocked немо`а да повервам..........

# 557
Не съм го гледала души, само съм меркала тема в мамата за него, ама хич не съм я и отразила, а да не чуя че дават нов сапун  Shocked Shocked Shockedтва мъжО ако го чуе ше ме черпи, ааааззз да пропусна турски сапун  Shocked немо`а да повервам..........
и аз не съм го гледала, сега като гледах трейлъра се сетих че съм гледала рекламата по Нова
абе ти Бюлентчо да не го разлюби, ако си давай го насам Mr. Green,"песента " не я ли гледаш newsm78

# 558
Ехейййй нахал  такъв, как ще го разлюбя, нема такова нещо даже и в друг живот
мечтай си да ти го дам  #Cussing out
Гледам я песента, много е тъжен там , той почти не се усмихва и ми става и на мен некво тъжно , ама заради него всичко квот ми поднесат ще го изгледам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 559
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха, здравейте ! wavey wavey wavey
Аз гледах с полвин око снощната серия...слушах с полвин ухо...ама хубава серийка. Ареса ми. Peace
Ако е качена някъде бих я изгледала пак.  Heart Eyes

Нерви, не ти препоръчвам "Ангел хранител" Мноооого тъп филм пък и всички там са ОЧЗ-та. Sick
Язък, че нема да има кво да си гледаме от 22.00ч.
Обаче така пък ще остава повече време за форума... Joy

# 560
Нерви, не ти препоръчвам "Ангел хранител" Мноооого тъп филм пък и всички там са ОЧЗ-та. Sick
Е тва исках да чуя нема да го гледам, ама и това е проблем какво да гледам в 22ч.
освен Фиеста тв друго нема смисъл или да почна джезата  newsm78

# 561
Джезата може да я отразиш с мерак...първите 7 серии не стават, ама трябва да ги отразиш задължително. Peace

Някой ще помогне ли на бедното другарче с линк за снощната серия. Немам търпение до довечера да се прибера та да си я гледам на ТВ-то. smile3514 smile3514

# 562
Е тва исках да чуя нема да го гледам, ама и това е проблем какво да гледам в 22ч.
освен Фиеста тв друго нема смисъл или да почна джезата  newsm78
много е интересен ЛиН, аз започнах да го гледам втори път а някои епизоди съм ги гледала по незнам си колко пъти, много хубав филм , според мен е най -добрия който съм гледала

# 563
Гледам я песента, много е тъжен там , той почти не се усмихва и ми става и на мен некво тъжно , ама заради него всичко квот ми поднесат ще го изгледам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ей Нервакова споко бе  Mr. Green от майтап не разбираш ли newsm78, сега съм при Мурат, гледай го в ЛиН и пак ще говорим

# 564
ей Нервакова споко бе  Mr. Green от майтап не разбираш ли newsm78, сега съм при Мурат, гледай го в ЛиН и пак ще говорим
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз затова не го почвам ЛиН, защото Мурат е стара лИбоФ и ме е страх да не оставя Бюлентчо, че веднага ще го грабне некоя  Mr. Green

# 565
Нервакова ще го оставиш - гаранция Hug

# 566
Еееееееее, ама никой не ме отрази с линк. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Един път поисках и се фанах за палците.  Crossing Arms
Ако е за друг ще си изтрошите пръстите да давате линкове към епизода. ooooh!

# 567
Еееееееее, ама никой не ме отрази с линк. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Зизу знам че искаш линк ама нитрото е прецакано 20 пъти пробвах не отваря, там сигурно е качена

# 568

Зизу знам че искаш линк ама нитрото е прецакано 20 пъти пробвах не отваря, там сигурно е качена
Ахааа и аз пробвах душиии, не се сърди джанъм, ашкън, чок севийорум ама линк йок, бюлюм йок.

# 569

Ахааа и аз пробвах душиии, не се сърди джанъм, ашкън, чок севийорум ама линк йок, бюлюм йок.
И аз ви ловим ама се ядосах... Joy Joy Joy
Ше внесем леки поправки в турския на Нерви... Naughty
АШКЪМ
БОЛЮМ

Общи условия

Активация на акаунт