Какво да ми подари?

• 11 608
  • 148
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм за романтичен СПА-уикенд в някой хотел  Heart Eyes

# 91
  • Варна
Аз съм за сет по калиграфия

# 92
  • Варна
Хе-хе! За какво и казвате "Браво!"? За това, че се гъбарка с цял ( хайде нека да е половин) форум?
Странен начин да се забавляваш. Но явно, щом идва от Chanel може да мине дори за изискан.

# 93
И гъбаркане да е- нищо лошо  да си помечтаем за желаните от нас подаръци и да си "преговорим" какво на нас  ни  се иска, защото желанията на жените, знае се, са променливи  като мартенското време, което чука на вратата.

Имаше една подобна  тема преди около година, май от не толкова популярна съфорумка, повечето отговори бяха в стил нахокване, че не знае какво иска.

# 94
Хе-хе! За какво и казвате "Браво!"? За това, че се гъбарка с цял ( хайде нека да е половин) форум?
Странен начин да се забавляваш. Но явно, щом идва от Chanel може да мине дори за изискан.

А в какво точно се изразява гъбаркането, ще бъда благодарна, ако някой ми поясни, понеже не ми е популярна съфорумката?

# 95
  • Варна
Iris04 Ами точно защото не ти е популярна, за това не си усетила иронията вложена в темата.
Ако поне малко познаваше Chanel, щеше да знаеш, че е абсолютно невъзможно тя да поиска какъвто и да е съвет в този форум. По- напред се написа, че "Chanel винаги знае какво иска", но се подмина незабелязано.
А бе, какво ли не прави скуката и липсата на добро възпитание!?  Mr. Green

Имаше една подобна  тема преди около година, май от не толкова популярна съфорумка, повечето отговори бяха в стил нахокване, че не знае какво иска.
Именно! Забележи обаче, колко различно е отношението на пишещите, щом питането идва от популярна съфорумка. Wink
Ей за това, наистина и свалям шапка! Респектира, няма спор.

# 96
Ясно. По нагоре предложих подарък, все още ми се вижда подходящ.
Не се чувствам и кой знае колко  респектирана. По принцип подминавам болдвани постове, особено гарнирани с декларации за любов към С. Трифонов.
Благодаря ти за отговора  bouquet

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 16:51 от Iris04

# 97
По принцип подминавам болдвани постове, особено гарнирани с декларации за любов към С. Трифонов.
И това е част от играта.
Не виждам различно отношение към темата.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:23 от so what?

# 98
...Респектира, няма спор.

абе трябва да си на няколко метра от главния, за да се респектираш от такъв тип дами

но в интерес на истината, си мислех, че само аз не я търпя
а се оказахме цяла партия

да е жива и здрава все така да ни забавлява

# 99
игра? офффф

# 100
  • Канада
Когато прочетох темата, за себе си я "преведох" така:"Ако съпругът ви се чуди какво да ви подари за празник, вие какво бихте си избрали"?
И отговорих точно.

не намирам темата за забавна, или умна.

Но пък за сметка на това форумка, която ми беше симпатична, с това "жалки умствени остатъци" направо...ми падна симпатията.Разбира се нея на нея не й пука от  този факт, знам. Laughing

Темата бе по-скоро опознавателна.

# 101
  • Варна
"жалки остатъци" беше реплика към "мозъчето" на Шанел.

Deep Blue Sea, трогната съм.   bouquet

# 102
oooooooooooooo  не , жалки умствени остатъци  беше реплика  към   мен,  за това  че не   ръкопляскам  на  Шанел  и   не викам  браво във възторг.
Моята   реплика   беше че  Шанел   само толкова  е   измисила  и  е трябвало  да  си  понапъне  мозъка

В отговор  получих : " А  ти какво измисли с твоите  жалки умствени остатъци" .  Това   за протокола - защото  обичам  да съм ясна.
Не  е  мястото  да се изяснявам колко  ми  е  умствения  багаж   и то   пред  дама  без  възпитание , но  с  претенция  за такова. Мисля че  грубостите  нямат  място  във форума.
Освен това  си бях  баш  по  темата  с 2  предложения,  а това  , че  Шанел  скучае  не  е мой проблем.

# 103
.............

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 09:58 от И ся кВо

# 104
  • Варна
Чак  пък  браво.  Верно -какво не први  скуката,  ама пък  браво  е множко  за  такова  хрумване. Повечко можеше  да се напъне / мозъчето  де/
\
Amazing_nice, аз не съм уточнила за какви остатъци става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт