Какво да ми подари?

• 11 607
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
Нощ с чужд мъж?

# 76
  • София
Аз съм пристрастена към хубави картини или други произведения на изкуството, така че след няколко дни обикаляне по галерии 100 процента ще си харесам нещо, което да ми топли сърцето.

# 77
Аз съм пристрастена към хубави картини или други произведения на изкуството, така че след няколко дни обикаляне по галерии 100 процента ще си харесам нещо, което да ми топли сърцето.

Тук всеки си призна желанията    Grinning

# 78
   Дали правилно съм разбрала? Това е тема, как една  потребителка не знае какво точно да поиска за празника си, защото вече си има всичко поради пълно материално задоволяване ли? И иска мненията на потребителите, какво да и се подари на нея? Нещо ми се привижда сигурно...  в първия момент помислих, че се предполага всеки да каже, какво смята за хубав подарък, което е тривиално за тема, но поне нормално що годе...
   Все пак, понеже вече влязох, ще се опитам да измисля нещо, което евентуалният съпруг на потребителката би могъл да подари на жена, чийто особености и характер да я подтикнат да потърси съвета на абсолютно непознати хора във форум, понеже се счита за толкова материално разглезена и презадоволена, че не и идва нищо наум, същевременно осведомявайки широко за благоденствието си.
     Може би една куха лейка ще свърши работа?

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 16:57 от Iris04

# 79
Май само още една потребителка схвана идеята на темата. Браво Шанел, хареса ми резултата. Исках да имам поне 1 % от креативността ти и умението ти да се забавляваш.

# 80
      Може би една куха лейка ще свърши работа?

Ми тя може да си има вече    Rolling Eyes
Joy

# 81
Или чужда жена? Thinking

# 82
# 83
  • Варна
Шанел, браво!   bouquet

# 84
 Още една  идея  за  подарък за  преситени  хубавици. Разходка  с ледоразбивач  до  северния  полюс. Може да я остави  там  с шампаниерата без  лед. Лед и  без  това  ще има предостатъчно Laughing А  за другата  година -  още по- нестандартен  одарък -  да я прибере  от там  Mr. Green

# 85
Чак  пък  браво.  Верно -какво не први  скуката,  ама пък  браво  е множко  за  такова  хрумване. Повечко можеше  да се напъне / мозъчето  де/

# 86
  • Варна
Чак  пък  браво.  Верно -какво не први  скуката,  ама пък  браво  е множко  за  такова  хрумване. Повечко можеше  да се напъне / мозъчето  де/
А ти защо не напъна своите жалки остатъци?

# 87
Жалки остатъци?
това  беше  грубо и невъзпитано от твоя  страна ,но  какво да се прави-  стил.
и аз не скучая  дотолкова ,че да измислям тъпи теми.
Та  само защото не  ръкопляскам на  тази която боготвориш  за гениалната   тема  не ме прави обект на  твоите обиди.
всъщност ако авторката  беше  гениална   нямаше   да търси тук  идеи, или щеше да измисли  нещо  по-смислено  за привличане на  вниманието.
Ами   - приеми  го-  не  съм от  тези  ,които ръкопляскат  в умопомрачителен унес  на  това което  ражда  скуката при разни  глезли

# 88

Ето, писах писмо на дядо Коледа да ми донесе кожени чанти за мотора, ми.. донесе ми човека Simple Smile Ама ако не му бях писала, сигурно пак щях да бъда неприятно изненадана... да не казвам разочарована.

Яко!  Навярно са били едиствени за офис Бг.

# 89
ама само с един ли  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт