Какво да ми подари?

• 11 609
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
 Коли, бижута и това втръсва....
 Подари ти, Шанел на някое болно изоставено или бедно дете малко радост.
 Плати с тези пари операция, лечение, инвалидна количка.

Точно това бих предложила и аз!
При подобно материално пренасищане, основно пренареждане на приоритетите ми изглежда спешна и наложителна мярка! Naughty

# 61
  Прекарахме  часове на  хълма , не усетихме  как  мина  времето,  гледахме  залеза над  хъма, морето, набра  ми най- обикновенни  полски  цветя  и ми  направи   венец. Не носих  фотоапарат , но  мисля  , че не  ми беше  необходим за да  запечатам  тези  мигове. Мисля , че  това е  най-приятната  ми изненада  и ще  я  помня  дори като остарея и побелея.
  Предложението ти не е за всеки. Тръпки ме побиват от такава вечер, ужас. Ако ще ми шепне любовни слова в ухото ще избягам с писъци. Хората са различни. Радвам се че на теб ти е харесало. А освен това къщата на Шанел е на плажа.

# 62
  • София
Ужас.
Как не я изпратихте на психиатър, не знам.

Шанел, много мислих какво би те зарадвало, освен самолет.
Всичко, което ми идва на ум е скъпо и е лично. Нещо, което носиш и ти напомня за любимия.
Бих ти подарила часовник.

# 63
  • Канада
 Laughing
След като има всичко, от което има нужда, какво повече би могъл да й подари...
освен нематериални подаръци...

# 64
 Коли, бижута и това втръсва....
 Подари ти, Шанел на някое болно изоставено или бедно дете малко радост.
 Плати с тези пари операция, лечение, инвалидна количка.

Aбсолютно гениално.

# 65
  • София
Инструментът на подписа на Шанел е много як подарък- със съответния надпис, разбира се. Или някакво оръжие по поръчка...но това са подаръци, които биха се харесали на мен.

Концерт на любима група в чужбина?

Каквото и да е- важното е да е най-отгоре в ценовата листа  Laughing

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 11:09 от Little Evil

# 66
  Прекарахме  часове на  хълма , не усетихме  как  мина  времето,  гледахме  залеза над  хъма, морето, набра  ми най- обикновенни  полски  цветя  и ми  направи   венец. Не носих  фотоапарат , но  мисля  , че не  ми беше  необходим за да  запечатам  тези  мигове. Мисля , че  това е  най-приятната  ми изненада  и ще  я  помня  дори като остарея и побелея.
  Предложението ти не е за всеки. Тръпки ме побиват от такава вечер, ужас. Ако ще ми шепне любовни слова в ухото ще избягам с писъци. Хората са различни. Радвам се че на теб ти е харесало. А освен това къщата на Шанел е на плажа.

Ами  не избягах   с писъци и  не  ми  е шептял   лиготии  в   ухото. Понякога  на  човек  му  е приятно  просто  да помълчи  и  да се  наслади  на  гледката   в компанията на  любимия  човек. Това  ,че  Шанел има  къща  на плажа  е  добре / мн  хора  имат/ , но едва ли   жуженето   на  насекомите  привечер  може  да  се  сравни със  жуженето на   джакузито.
И  това   бе  просто  пример  за нематериална   изненада. Те  могат  да  си  измислят  друга,  никъде  не  съм  казала   да е  същата.
Идеята  е  по-скоро  да се  зарадва  на  нещо , което е  толкова  обикновенно  и просто и нещо  което не  са  правили   заедно , някакво ново   за тях  изживяване  в преситения им от  материални  неща   живот

# 67
Каквото и да ти купи все ще мине и замине-ще се счупи/изхаби/свърши и т.н.
Но начина по който си се чувствала в даден момент не се забравя.
Така че изживяване което пасва на характера ви-дали ще е почивка някъде,вечеря на поляна...важното е да го запомниш.
Може би спомен от началото на връзката ви?Място,песен? Rolling Eyes

# 68
Нищо не може да ме впечатли така, както ако вложи мисъл и старание в организацията на някое приятно съвместно изживяване. И да е изненада ако може.
Иначе и на мен най-силните ми спомени са разговорите до след изгрев слънце, питие на площада и плетене на венче от полски цветя.. Heart Eyes

# 69
Нищо лично към авторката,ама това ли са жизненоважните неща за теб??!?!? Ужас! Горката ти,да ти имам проблемите, да не може човек да реши какво да иска!

# 70
Нищо лично към авторката,ама това ли са жизненоважните неща за теб??!?!? Ужас! Горката ти,да ти имам проблемите, да не може човек да реши какво да иска!

Авторката всъщност ЗНАЕ много добре какво иска... и го постига с голям успех. Laughing Евала както се казва! Mr. Green

# 71
Е,не съм казала,че не знае,ами че неможе да реши какво да си поиска! Това е проблем ! НО пък явно за някои неща много знае и бих приела с удоволствие съвети,че да се науча и аз! Ми да,приермно и аз искам къща на брега,на джипището не държа толкова(още)!

# 72
Е,не съм казала,че не знае,ами че неможе да реши какво да си поиска! Това е проблем ! НО пък явно за някои неща много знае и бих приела с удоволствие съвети,че да се науча и аз! Ми да,приермно и аз искам къща на брега,на джипището не държа толкова(още)!

Laughing Всъщност друго имах предвид... Whistling Сама ще достигнеш до "ключа от палатката". Peace

# 73
Нещо свързано с ново хоби:

например
или
Simple Smile
или пък

# 74
Някъде имаше ли краен срок? Тя може вече да му се радва на подаръка, не е писала скоро гледам 

Общи условия

Активация на акаунт