Какво да ми подари?

• 11 614
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
Жалко е ,когато най-любимите ти хора,след години заедно, те познават толкова малко,че те изненадват все неприятно и ти се налага да си контролираш подаръците!   Wink

След като човека,който спи всяка вечер до теб ,не знае какво би те възхитило,как очакваш непознати да отгатнат мераците ти?    newsm78

Ако наистина си толкова преситена от подаръци,позволи си една година да останеш без такъв.
Ще видиш какво облекчение ще има в очите на мъжа ти!    Peace
Особено от факта,че му спестяваш стреса да избира...     Laughing 

# 46
# 47
Последното ме наведе на мисълта за biG shoppinG - двойно по-голямо G.
Също е вариант, но за човек, който не е наясно какво точно иска - пак
не е добра идея.

Икона имаш ли си? Да се молиш пред нея да ви идват (на теб и половин-
ката) добри идеи за подаръци ...

# 48
Жалко е ,когато най-любимите ти хора,след години заедно, те познават толкова малко,че те изненадват все неприятно и ти се налага да си контролираш подаръците!   Wink

Ами такива сме си ние,не се познаваме.Още си говорим на вие и сме направо за съжаление.

# 49
  • Бургас

Ами такива сме си ние,не се познаваме.Още си говорим на вие и сме направо за съжаление.

Ето го отговора Шанел. Какъв по - добър подарък от това да започнете да си говорите на Ти?  Laughing
Замисляла ли си се някога в какво си се заглеждала по магазините, но така и не си намерила време да го вземеш. Или пък не си го взела, защото си се зачудила, а ти е харесало? Ако има такова нещо...Може би ще бъде добър подарък.

# 50
какъв мъж е ако не ти подари http://www.bugatti.com/en/veyron-16.4.html

с, разбира се, включен абонамент за каране по всички Ф1 писти
тази в Монако май най-ще ти пасне

и не е нужно да споменавам последния победител за инструктор

и разбира се Честито и Наздраве по случай повода ви

# 51
На мен ми харесва резачката в подписа ти. Бих си поръчала такава.

# 52
Най-голямата изненада и за двама ви ще е да няма подарък тази година  Wink

# 53
Шанел , всичко  зависи   от  това  какъв  тип  подарък  очакваш- материален  или  нематериален.  Виждам   вече  , че  мъжът  ти  е  затруднен или по-скоро уморен от това да  задоволява  капризите ти .  Лошото  е , че  не с е познавате  достатъчно добре   за да се изненадате  приятно.
Един   приятелски  съвет - не  задълбавай  толкова на тема  подаръци.  Толкова е  мимолетно  и  толкова  бързо омръзват. Подарете си вълнуващо  изживяване  , което  ще  помните  цял  живот  и ще  разказвате  на  децата  си  колко  щур  е бил  татко им или каква лудетина  е била  майка  им.
Ще  ти  дам пример  как  ме  трогна  моят  мъж .
За един   мой рожден  ден - противно на  очакванията ми не  беше  запазил м аса  в скъп  ресторант, не  бе купил  бижута  както обикновенно .  Каза  ми  само , че  ще мине  да ме  вземе  по-рано от работа. Помислих  , че ще  ходим някъде преди  ресторанта. Бях  с  прическа, токчета   и елегантна  рокля. Е ,  заведеме  , но не  в лъскав ресторант ,а   на    хълм  над  усамотен плаж.  В  колата  беше  сложил  чанта   за пикник  с  избрани мезета ,  бяло и червено вино , плодове,  сирена ,  красиви  чинии и  свещи / в  стъкло  заради  лекия  ветрец/ . Прекарахме  часове на  хълма , не усетихме  как  мина  времето,  гледахме  залеза над  хъма, морето, набра  ми най- обикновенни  полски  цветя  и ми  направи   венец. Не носих  фотоапарат , но  мисля  , че не  ми беше  необходим за да  запечатам  тези  мигове. Мисля , че  това е  най-приятната  ми изненада  и ще  я  помня  дори като остарея и побелея.
Обичам  го този  мъж

# 54
 ... Лошото  е , че  не с е познавате  достатъчно добре   за да се изненадате  приятно.

Голяма глупост! Това че се познаваме добре, не е причина той да следи последните тенденции при чантите и обувките, а още повече да ги харесва, че да ми ги купи. Нито пък аз съм длъжна да се интересувам от малки скъпи играчки, за да го зарадвам. Питаме се и всичко е в пъти по-лесно.
Нематериалната изненада на хълма е друго нещо!

# 55
  • София
Никога не бих отказала още едни слънчеви очила, часовник, чанта, портфейл, обувки, шал...

# 56
  Коли, бижута и това втръсва....
 Подари ти, Шанел на някое болно изоставено или бедно дете малко радост.
 Плати с тези пари операция, лечение, инвалидна количка.

# 57

,а   на    хълм  над  усамотен плаж.  В  колата  беше  сложил  чанта   за пикник  с  избрани мезета ,  бяло и червено вино , плодове,  сирена ,  красиви  чинии и  свещи / в  стъкло  заради  лекия  ветрец/ . Прекарахме  часове на  хълма , не усетихме  как  мина  времето,  гледахме  залеза над  хъма, морето, набра  ми най- обикновенни  полски  цветя  и ми  направи   венец. Не носих  фотоапарат , но  мисля  , че не  ми беше  необходим за да  запечатам  тези  мигове. Мисля , че  това е  най-приятната  ми изненада  и ще  я  помня  дори като остарея и побелея.
Обичам  го този  мъж

Ще издадеш ли кой е хълмът, отдавна си мечтая за спокойно,чисто и красиво място за пикник, което да е близо, очевидно този хълм е под носа ми, но не го зная къде е.

# 58
  • В градината...
Много ми хареса идеята на Румяна. Така и ти ще си направиш подарък - удоволствието, че си помогнала на някого ще те топли доста дълго.

# 59
Пумпал.
Съвсем сериозна съм.

Общи условия

Активация на акаунт