Какво да ми подари?

• 11 637
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Дали да не е курс по готварство?Това ми хрумна днес.

Нали беше тема за любов, не за мъст?

# 31
Нищо по-добре ли е?

# 32
  • Варна
От готварски курс, да  Laughing

# 33
  • София
Шанел, да ти купи звезда  Wink Не е особено скъпо, но пък ще те има вечно  Mr. Green
Е, ве4но, ве4но, колко да е ве4но...Ей я Бетелгейзе всеки момент ще даде фира Laughing

# 34
Шанел, да ти купи звезда  Wink Не е особено скъпо, но пък ще те има вечно  Mr. Green
Звезда няма да ми купи,защото хиляди пъти ми ги е показвал коя как се казва,но аз просто не ги виждам и се отегчавам от обясненията.Оффф,не знам.На всички помагате,само на мен не.

# 35
http://www.littlechapel.com/ - резервация за удобен за вас ден за подновяване на брачна клетва  Joy. Билетите до там можеш да си ги поръчаш за рождения ден, тамън от сега ще знаеш какво искаш та да не ти се налага да пускаш нова тема тогава.

# 36
Бижу, картина, пластика. Идеята за курс също е хубава, но .....по езда например.

# 37
Или да ти подари гривна / злато или сребро- не знам кое предпочиташ/, а идеята е на всеки следващ твой празник да ти подарява по висулка за гривната, емблематична за вас двамата, за изминалата година.

# 38
  • Бургас
Толкова ли е важно какво ще ти подари?Ясно,че ако е нещо глупаво може да се обидиш и да се разочароваш,но пък къде е тръпката и за него при избора на подарък?Последната идея за гривната и висулките на мен ми хареса много Peace.Иначе-бижу,парфюм,дрешка,нова прическа,бельо,телефон,козметика,татуировка/разбира се,не с неговото име Laughing,а нещо,което на теб ти харесва,но поне спомена от този празник завинаги ще ти остане Wink/,картина,някаква фигура от стъкло,керамика..,свещи, една вечеря в любим ресторант?Ти въобще нищо ли не искаш..Няма ли нещо,което си си харесала,което случайно си видяла,нещо,за което си си мислила,че може да си вземеш или да пробваш?

# 39
Дали да не е курс по готварство?Това ми хрумна днес.

Нали беше тема за любов, не за мъст?
Курс по готварство в Париж?

# 40
  • София
Боинг. Добре де, може и нещо по-малко.
В момента са в промоция. Една чесна ще ти свърши работа.

http://aviationadvisors.net/Catalog#/360094ss12948=1607220s19380 … 15236023=nullssss

# 41
Никой не знае вкусовете ти, мечтите ти и фантазиите ти по-добре от теб.
Според мен подаръкът винаги трябва да е глезотия, а не нещо необходимо.
Аз бих си помечтала за :самолетен билет за малко популярна дестинация, антикварно литературно издание на любим автор или рокля на Nevena, може дори и на Karen Millen.

Може за друг да не е ценност, да е глупост, но за мен би било.
И тъй като скоро и аз имам подходящ и значим повод, моля, ако някой познава съпруга ми-да му доведе до знанието Joy Joy Joy

П.С.Смешно ми е, защото никога не бих си казала какво искам, не било в тикви, че в кратунки

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 07:41 от Светкавица

# 42
  • София
Да ти направи серенада!

Как, къде и кога - поне това да е изненада за теб.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 00:45 от narcis

# 43
  • В градината...
Поръчай си да направят восъчна фигура - твое копие!

# 44
Да ти поръча един камион с хайвер, в когото да се овъргаляш добре и после да правите умопомрачителен секс с Дон Периньон за овлажнител и Бурж Ал Араб за подслонител.

Общи условия

Активация на акаунт