Какво да ми подари?

• 11 640
  • 148
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Предлагам да е нематериален подарък, само така ще те изненада.
Конкретни идеи:
- Да плати на тренера на Делфинариума да научи делфините да скандират твоето име.
- Да плати на (все) някого да научи лебедите на Офицерския да се строяват на буквата А като се появиш.
- Да плати на дядото, който кара ролери из Морската, да ги кара, развявайки знаменце с послание (не знам какъв е поводът, все пак)
- Да ти напише стихотворение. Мога да му помогна с начални строфи, примерно "О, Ане, Ане, как хубава си за..." (каквато рима се сети).

# 16
  • София
 О, Ане, Ане.....Joy Joy Joy

# 17
До сега в Какво да ми подари:

Белинда и Румик са мои приятелки.
Зоуи,Fortune,~ Dannie ~,gargamela...обидила ли съм ви някога,за да предлагате такива страшни неща?
a.l.e.n.a,мъжът ми има мои снимки.Веднъж ми разказа какво прави пред тях,когато се затъжи за мен.Мисля,че трябва да го арестуват за потъпкване на личността ми.
albena.nik,идеята за джипче е добра,но просто съм малък,скромен собственик на джипище.Шанел 5 не е много хубав парфюм,имам го.Ботушки с кожички нямам,но предпочитам така да останат нещата.
so what? и Хърмаяни-темата е жизненоважна,не гледате сериозно на нея.
Дафодил,ти не знаеш,че когато е ядосан на някой от семейството ми,мъжът ми рецитира стихотворение собствено производство:Ах,Ане,Ане,ще ти разкатая фамилията от...И това стихотворение е нарекъл Ода на радостта,моля ти се!
А що се отнася до лебедите,делфините и дядото-приличам ли ти на човек,който обича да го величаят?

# 18
Шанел... не се сърди, пързалям се душко в една жизненоважната тема ... нищо лично. Peace Laughing

# 19
Аз предложих домашен любимец, но не ме отразиха в цялостния разбор... Crossing Arms

# 20
Аз предложих домашен любимец, но не ме отразиха в цялостния разбор... Crossing Arms

Явно не си била достатъчно назидателна като мен. Mr. Green Пробвай пак! Joy hahaha Joy

# 21
  • София
После да не забравиш да кажеш какво си си избрала (дано това ти и подари, а не да му хрумне все пак да те изненадва), за да видим колко различно ще е от всички предложения тук  Mr. Green

# 22
Eдна Принцеса имала всичко и от всичко била пренаситена, но не преставала да иска, все измисляла нови и нови неща, но един ден просто не могла да се сети какво иска, обаче пусти навик я карал да иска, макар и да не знае какво и отново започнала да тормози всички в Двореца: "Искам, искам, искааааммммм....", "Какво искаш"-попитали я всички дружно, а Принцесата в изблик на силно желание да поиска каквото и да било, няма значение, само да е нещо, викнала: "Искам, искам, искаааммм сладко от катран!"...

Та, за да не изпаднеш в ситуацията да искаш сладко от катран, те съветвам да си измислиш най накрая какво е това, което искаш....И наистина ли смяташ, че някой друг освен теб би могъл да предположи какво точно ти е желанието...Още повече пък хора, които нито познават теб, нито желанията ти, нито предпочитанията ти....

# 23
Брилянти, изумруди, сапфири...само избери цвят Wink

# 24
Оооо,по технически причини съм те пропуснала.Сервалан,ти си към групата на Зоуи,Fortune,~ Dannie ~ и gargamela.
Брилянти и изумруди.По-сериозно,де.Дали да не е курс по готварство?Това ми хрумна днес.

# 25
Море от любов да ти направи и те да те изненада  със среща със Слави Трифонов, който да ти подари песен, написана специално за теб. Peace

# 26
Ооооо,много мило.Обаче когато мъжът ми улучи Слави по телевизора,все едно и също казва:този пъпеш още ли го дават?Няма да се получи.

# 27
Ха, ха. Нали е за теб подаръка все пак. Или да покани любим ваш певец там.
Абе все нещо такова грандоманско ми се върти, в смисъл да има голяма публика, като ти прави изненадата. На мен би ми харесало.
Заря?

# 28
  • София

.Дали да не е курс по готварство?Това ми хрумна днес.

Ама ти сериозно ли?!?
Или идеята е да наблюдаваш и да се забавляваш с въпроси от рода на: "Ама вие сериозно ли ядете такива работи Shocked" или "Ще ни покажете ли как се прави мус от сьомга Flutter?", "Това и да науча как се прави - не бих го готвила"...
Ако остане тоя подарък може да мислим и по други начини за извличане на максимално удоволствие от преживяването Mr. Green

# 29
  • София
Шанел, да ти купи звезда  Wink Не е особено скъпо, но пък ще те има вечно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт