Какво да ми подари?

• 11 619
  • 148
  •   1
Отговори
Не вярвам,че и на мен ми се налага да пусна подобна тема.Обаче ние скоро имаме повод да празнуваме и се налага да си избера подарък.Защо се налага?Защото аз мразя изненадите и винаги си контролирам подаръците.И днес разбрах,че мъжът ми се е спрял на много тъпи идеи за подаръци.Никакво въображение от негова страна.На всяко предложение се налагаше да отговарям с :ъ!ти пък!глупости!ееее!Накрая той ми каза:хайде кажи ти какъв да е подаръка,щом имаш такива претенции.Но и аз нямам идеи.Можете ли да ми помогнете с такива?Но без да навлизаме в научната фантастика.Например,няма как точно сега да отидем в Париж,дори и извън града няма как да стане,пък и не искам да ми правят спа процедури например в Девин!И не на последно място-лсд телевизор също не е добра идея.Благодаря ви предварително.

# 1
# 2
  • София
Диаманти? Никога не са излишни или в повече.. Wink

# 3
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
някакво изживяване ... примерно скок с парашут ...за друго не се сещам

# 4
  • в 1001-та нощ
фотосесия в проф. студио  newsm78 глезотийка е и адренализира, ако имаш ексхибиционистки  пориви; а после ще има и снимка в рамка за него Party

# 5
Домашен любимец Simple Smile

# 6
  • в 1001-та нощ
П.П за каква сума става въпрос?  newsm78

# 7
Е, не! Не мога да го повярвам това Laughing. Жена да каже, че не знае какъв подарък иска? Shocked

Аз искам едно малко джипче  Laughing, навигация за колата, нов телефон, шанел 5 / ама класическия аромат /, едни чудесни мънички обички с диаманти, ботушки с кожички и някой други нещица, но няма да изпадам в подробности.  Embarassed

# 8
Мини без подарък, този път. За по интересно.
Така и така и ти самата на нищо не си се спряла и незнаеш какво искаш. Явно всичко си имаш.
Или се остави да те изненада той.

# 9
Как така не знаеш? Даже вчера си си го пожелала:

Цитат
Предпочитам да ми подарят неговите комбайнеро-интелигентски боксерки.

# 10
Е, не! Не мога да го повярвам това Laughing. Жена да каже, че не знае какъв подарък иска? Shocked
 Темата е пързалка.  Шанел винаги знае какво иска.

# 11
След като не знаеш какво искаш, остави съпругът ти да те изненада. Направи си този подарък сама на себе си , веднъж да не контролираш подаръците си... Това ще ти е хем ново преживяване /ако никога не са те изненадвали или конкретно този партньор не те е изненадвал/, хем ще го чакаш с нетърпение и любопитство. Изненадите винаги се харесват, защото просто не знаеш какво е и нямаш идея как е преценил подаряващият темперамента и вкуса ти. Опитай! Това да си кажеш ти подаръка ми се вижда много скучно... то тогава по-добре си го купи сама. Peace

П.С. и да е пързалка... ще се попързалям с кеф. Mr. Green

# 12
  • Варна/UK
Ако трябва да избирам мой подарък, това ще бъде - почивка за двама Simple Smile Аз това и направих за моя съпруг и ще го водя в Италия през март. Peace

# 13
  • Майничка
Хм... бебе? Wink

# 14
...Изненадите винаги се харесват, защото просто не знаеш какво е и нямаш идея как е преценил подаряващият темперамента и вкуса ти. ...

Хора различни, мнения също.   Peace

Аз също не обичам изненадите и никога не оставям някой да ми подарява нещо, което той е преценил че ще ми хареса - е, честно, никога не са успявали да ме изненадат приятно. Имала съм случаи, в които толкова криво ми е ставало, че съм се крила да рева от обида.
Давам даже пример: тинейджърка, метълка от горе до долу, с ластични дънки, кубинки, пуловерите на Slayer, Bathory, Annihilator - представяте си картинката. От горе до долу мъжко момиче - каква беше изненадата, когато майка ми ми подари дамска чантичка, ама една такава малка , с тънка дълга дръжка... такова разочарование не ме беше налитало никога. Ревах от обида, как собствената ми майка не прецени, че един такъв подарък няма да ми хареса... та аз събирах стипендиите цяла година, за да мога да си купя жак.. а тя - модерна дамска чантичка - че де да си я сложа?!
Не, не и не, ако някой иска да ме зарадва, то най- добре е да ме накара да си избера подарък, иначе няма начин... да се зарадвам!

Ето, писах писмо на дядо Коледа да ми донесе кожени чанти за мотора, ми.. донесе ми човека Simple Smile Ама ако не му бях писала, сигурно пак щях да бъда неприятно изненадана... да не казвам разочарована.

Скоро и аз ще имам рожден ден, още от миналия месец съм си избрала ето  това

Общи условия

Активация на акаунт