Какво да ми подари?

• 11 610
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
Сега остава Шанел да каже и че няма джипище и къща на брега на морето и вече ще има масови самоубийства във форума Joy

шегичка, де Simple Smile

# 136
# 137
Ох,не казвайте къща до морето,защото зловещо звучи.Нашата е малко по-нагоре и ще е страшно,ако слезе до морето.Ако ме разбирате за какво говоря.Не искам съседа отдолу изведнъж да се окаже собственик на два басейна.Часовникът ми е прост Лонжин.Аз съм скучна в изборите си,все едно и също си избирам.

# 138
Нека мъжът ти, ти намери работа. По-голям подарък, здраве му кажи... А и повечето ти коментари са лишени от всякакъв смисъл. Много интересно да влизаш по форумите и да си правиш повече от малоумни експерименти с хората. Aaaaa get a life !!!!!

# 139
  • София
... А и повечето ти коментари са лишени от всякакъв смисъл. ..

От мен да знаеш, не винаги, ако нещо не разбираш то е лишено по принцип от смисъл.

# 140
Темата вече не е актуална.Подаръци имам и всички са доволни.Можем да я прескачаме вече тази тема.Или да пусна друга:Какво да ми подари за Св Валентин?Абсурд.Празникът е отвратителен за мен,но пък вече съм си избрала подарък.Да преключваме тук е моето предложение.Благодаря отново.

# 141
Аз кое разбирам, и кое не, остави на мен. Всеки разбира дадено нещо, само че по различен от другия начин. Така че, айде не се меси, аз адресирах до авторката, не до търсещи си компания за спор, само защото са изпрали и изгладили, и сега няма какво да правят...

# 142
Точно така!Обзалагам се,че Azzy дори не изпрала и изгладила,а се намесва.

# 143
Да ! И ти не е лошо да пооправиш, компа няма да избяга ! Въпреки, че има доста по-интересни и смислени неща, които могат и пари да ти донесат даже, от това да седиш и да бълваш небивалици ! Винаги са ми били много интересни жени като теб. От нямане на работа се чудят какво да сътворят. Нали се сещаш, че не си открила топлата вода, като се правиш на много оборотна и се доказваш, явно на себе си, колко си гениална... Колко като тебе вече има... С лопати да ги ринеш, само че наистина, някой ден ще разбереш, че в живота има и по-стойностни неща, от това да изливаш скуката си в нет пространството. Айде със здраве, и без излишна ирония...

# 144
Тук станало весело Flutter

# 145
Темата вече не е актуална.Подаръци имам и всички са доволни.Можем да я прескачаме вече тази тема.Или да пусна друга:Какво да ми подари за Св Валентин?Абсурд.Празникът е отвратителен за мен,но пък вече съм си избрала подарък.Да преключваме тук е моето предложение.Благодаря отново.

Следва бутона "Информирай модератор" и всички се разотиват след хлопването на кепенците. Лесно и просто.
Шанел, ти си на ход!

# 146
Да ! И ти не е лошо да пооправиш, компа няма да избяга ! Въпреки, че има доста по-интересни и смислени неща, които могат и пари да ти донесат даже, от това да седиш и да бълваш небивалици ! Винаги са ми били много интересни жени като теб. От нямане на работа се чудят какво да сътворят. Нали се сещаш, че не си открила топлата вода, като се правиш на много оборотна и се доказваш, явно на себе си, колко си гениална... Колко като тебе вече има... С лопати да ги ринеш, само че наистина, някой ден ще разбереш, че в живота има и по-стойностни неща, от това да изливаш скуката си в нет пространството. Айде със здраве, и без излишна ирония...
Оха!

# 147
Тук станало весело Flutter
О,не е весело изобщо.Щеше да стане весело,ако Теичка беше умна,а тя е тъпа.Никакво вдъхновение,за да кръстосаме шпаги.Жалко.Ще информирам модератор за жалост.

# 148
  • Sofia
Темата вече не е актуална.
И е заключена.

Общи условия

Активация на акаунт