Втори срок на ПЕТИ клас почваме на мръсна газ.....

• 30 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Judy, бях останала с впечатление, че сте в София. Не знам защо.
Може ли да кажеш на кое произведение е бил преразказът и дали им казват в какво време да пишат?

# 271
  • Майничка
Нова, при нас е било върху "Малкият принц" (14 глава, според щерката). Било е "чист" преразказ, не от името на друг герой, казали са им в сегашно историческо.

# 272
Джуди, според мен трябва да си настроена негативно на срещата, да не кажа нападателно...
На мен реакцията на онова дзверче ми прилича на притиснато в ъгъла и съскащо.
Напълно те подкрепям в намерението да преместиш детето си веднага , ако усилията в новото у-ще, които Коко ще полага и ти ще хабиш се окажат непропорционални на ползите.

Хич не мога да се включа в темата за олимпиадите, защото синът хал хабер дори си няма за подобни неща  Confused!!!

# 273
И аз вече нямам мисли за олимпиадите!
На моето момче му давам днес задача, а то седи пред празен лист половин час и се рее...
Скарвам му се, пише два реда и пак...
Накрая изплю камъчето.
Бил си харесал девойка Shocked Shocked Shocked
Мисля, че днес приключи с олимпиадите. ooooh!
Въпросите изобщо не се въртят в момента около задачи, а около девойки,  какво да кажа, какво да направя да ме забележи?#Crazy
 Thinking Crossing Arms ooooh!

# 274
  • Вече на светло в София
От мен успех на олимпийците! newsm10
За младежите и девойките - е идва и този момент какво да се прави. Вярно рано е още ама нали се развиват по-бързо Shocked

# 275
Judy, бях останала с впечатление, че сте в София. Не знам защо.
Може ли да кажеш на кое произведение е бил преразказът и дали им казват в какво време да пишат?

Не, не съм.
Познават ме хора от училището на детето обаче и това, което пиша, го правя с това съзнание. Аз съм писала името на детето, училището, не съм се скрила, то няма и защо да го правя.   Laughing Други се чувстват неудобно- четат и обсъждат само. Аз си пиша спокойно. Въпрос на избор е.
Май ще го преместя още този срок, ако нещата са така. Снощи поразпитах няколко души и се навих. Не ми се тровят нерви. Вече ми е все едно дали момчето си е съчинило историята за това какво им била казала класната или не. Но това, че е взело да обсъжда подобен разговор си остава най- малкото странно, поне за мен. И съмнения няма как да нямам.

Преразказът бил на приказка за хаджия и овчар. Не я знам или поне не я помня, мисля на Е. Пелин. Сладка е.
Отказа се от олимпиадата по математика, не му се ходи. Ще го оставя да почива.
А, почнали са биологията и каза, че било най- интересната част от ЧП. Този учебник ми се струва читав.

Да минем на приятна вълна. Обсъждаме летни почивки сега. А вие?

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 09:04 от Judy

# 276
Успех на всички деца които четат задачите си в този момент! Пожелавам им да се справят достойно. Аз видях тези за София, но Пловдивските не мога да открия. Някаква идея...?

# 277
Къде са софийските задачи?

пп. За лятната ваканция ни е рано, ние сме на вълна пролетна.
Не сме решили още. Може да отидем до Сандански за няколко дни, на топло.

Успех на всички, които днес са на олимпиада по математика и утре по литература!
Моят син започна деня с "добро утро, искаш ли в понеделник да дойдеш в училище да ти я покажа?"
За девойката става въпрос, не за задачи Mr. Green
 ooooh!, дано премине тръпката до 7 клас, че тогава ще ни е важно!
Така че, никакви надежди не тая за преставянето му тази седмица Twisted Evil

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 09:18 от нова

# 278
# 279
А къде са за Пловдив ??? newsm78 newsm78

# 280
Благодаря G.D, вашите няма ли ги на РИО Пловдив?

# 281
ами не... мн кофти...

# 282
  • Вече на светло в София
Добро утро!
Не може да се влезне в сайта за София. Някой свалил ли  е задачите?

# 283
Дидева в съседната тема Simple Smile

# 284
  • София и там където не се пуши
Добро утро!
Не може да се влезне в сайта за София. Някой свалил ли  е задачите?

В момента не може, да, по-късно опитай пак   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт