Втори срок на ПЕТИ клас почваме на мръсна газ.....

• 30 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.София
 Честит Празник, майки на петокласници и девойки петокласнички!

Йоана,бъди здрава и щастлива ! Букет за теб и борбената ти майка    bouquet

Мамо Раче,  Hug

# 691
Мили майки, влизам със закъснение , но и с много голямо желание - да ви поздравя за отминалите вече празници - бъдете обичани и уважавани от децата си, боготворени от мъжете си. На Йони пожелавам дълъг и щастлив живот - бъди най-щастливо на света, мило дете   bouquet
Напоследък влизам в темата инцидентно, и едва успявам да ви изчета, а за писане време не остава. Сякаш и музата ми се беше позатрила - и ние бяхме болни и притесненията ни дойдоха в повече. Сега да чукна на дърво нещата се поуспокоиха, децата са на училище и тази седмица сме замислили кратка  оздравителна ваканция с много сняг и ски (надявам се).
Мили мами, да ви споделя как ме изненадаха моите момчета вчера - по лична тяхна инициатива ми поднесоха голям букет и красив декоративен свещник, подбран с много вкус. Сами бяха събрали пари, сами се организирали - само продавачката в магазина ги насочвала с избора на подарък. Не мога да повярвам, че моите малки момченца са пораснали до толкова, че да купуват подарък за мама. Много , много се зарадвах и продължавам да се вълнувам като се сетя.  Вечерта с таткото излязохме, и поредната изненада - останаха си у дома, а когато се прибрахме спяха спокойно в леглата си. Това е първия ни път когато излизаме до толкова късно и ги оставяме сами без възрастен човек при тях. Като си помисля как им се карам за глупости, чак ме хваща срам - толкова добре се представиха на вчерашния ден  Embarassed
Разкажете с какво ви изненадаха вашите петокласници?

# 692
Моят син собственоръчно ми направил картичка от гланцово блокче, изрязал сърчица и ми купил кутия бонбони сърце на Милка. Поднесе ми ги с думите "Ами ти нали не обичаш отрязани цветя" Joy

А аз през това време съм с бронхит у дома, на антибиотик. И нервна естествено.
Някой път наистина и аз оставам изненадана от голямото ми малко момче.

Да си ни живи и здрави сладурите и сладурките!

# 693
Получих грамота - "за най-добрата майка на света". И разкошен букет от гланцови блокчета - от малката. Те наистина порастват. Ужас.......не искам да мисля в тази посока.
Нова, енциклопедиите, които посочи, че имате, предизвикаха такъв фурор при нас. Вчера ми ги доставиха в офиса и баткото цял следобед е чел..........Вечерта в къщи като захапаха темата Византия с баща си, вадиха едни енциклопедии, четоха.............чудо беше. А сутринта малката ми се примоли да й позволя да занесе книжките в училище.................е, понеже чантите им без друго малко тежат......но ги носи днес. Благодаря ти.

# 694
mst, радвам се, особено пък когато децата имат интерес и желание.
При моят син интересът към историята определено беше провокиран от учителката им, и той ги носи в училище, учителката ги е одобрила.
У дома  са от миналата учебна година, чел ги е многократно, като книжка преди лягане, сега пак ги препрочита.
Много са хубави обобщенията накрая. Дано им свършат работа и на олимпиадите.

ПП. Това за "най-добрата майка на света" е  много мило. Чак ти завидях. На моята картичка пишеше, че ме обича.
Явно си ме обича такава, каквато съм.
 newsm12

# 695
О, нашите деца и нашите майки винаги са най-хубавите! Че и мъжете ни!!!

# 696
О, нашите деца и нашите майки винаги са най-хубавите! Че и мъжете ни!!!

Наистина е така Peace

# 697
  • Вече на светло в София
Добър ден, банда!
Въодушевена от очакваното затопляне току що приготвих сандъчетата за расад.
Утре ще бодна семенцата - цветенца, доматки, чушки..  flower
Иначе в училище - спокойствие. Ние още не сме имали род. среща. Thinking
Носим се по течението, само да не ударим някой подводен камък Mr. Green

# 698
И аз като MAD65 потривам доволно ръце от предстоящото затопляне - цветята по двора са се показали, само чакат слънцето да ги погали и ще цъфнат..................скоро, много скоро. Да ви е цветно на всички!!!

# 699
Цветно ни е Laughing, като сме се замъчили за топлина и за слънце...
Ние довечера сме на родителска среща. Но още сме си в къщи в болнични, а и тази кашлица е толкова упорита, и не минава, и не минава, и това си е ooooh! Лекарката същото ми каза, да се подготвя за дълъг период, че този тип суха кашлица е доста упорита и може и да затихне за ден-два и после пак отново.

# 700
Синекод пробва ли? Много е силен и действа на мига.  Или мед с щипка джинджифил. Мого добър ефект. Бързо оздравяване.

# 701
G.D., точно от днес на обяд сме на ,,Синекод,,  Peace Тоест на обяд и сега му дадох току що, е пил два пъти. Прикашля още, но не с такова дълго кашляне като времетраене, а по - кратичко. Ние отдавна не го бяхме използвали този сироп, бях забравила, че го има. И гърдите не го болят от кашлянето и силно се надявам да ни помогне.
Та тъй като току що се върнах от родителска среща, да се отчета. Стандартното - не говори в час, старателен е, но блее нейде из пространството понякога Laughing Ходи и с домашно, ама и без него понякога. Явно, когато не съм си в нас, е без такова. Най-труден му е италиянския език, та поне обеща, че ще ходи на консултации при госпожата. Иначе класа е спокоен клас, не са някои, които вечно се оплакват от тях като цяло.

# 702
 LaughingДа се похваля най-после и аз, че много работа ме натисна след празниците:
Плучих за 8 март най-желания подарък: Синът донесе 4 шестици и две от които по АЕ и матем. Последната ме прави собено щастлива!

# 703
Ееее, gold__, наистина браво на детето  Peace Повече от ясно е, че е положило усилия и се е постарало. Поздравления, нека все така да му върви.

# 704
LaughingДа се похваля най-после и аз, че много работа ме натисна след празниците:
Плучих за 8 март най-желания подарък: Синът донесе 4 шестици и две от които по АЕ и матем. Последната ме прави собено щастлива!
Представям си колко щастлив е бил той да ти ги "поднесе".

Общи условия

Активация на акаунт