Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 276
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Фокси, писах на Модератор да отключи по-предишната тема (защото предишната е от профила на Елфи) , за да се вземат лесно линковете. И започнах да попълвам новите попълнения. Ти ще ги дооправиш.

# 31
Дорабела,не се занимавай,защото и без това после ще променям.Не занимавай и модераторите.Тази работа става и без намеса на модератор.
Ако искаш ми изпрати на ЛС новородените дечица,защото незнам датите на всички.Аз после ще се оправям. Peace

# 32
Добро утро и от мен!!!
на вчерашните празнуващи дечица!  bouquet
Живи, здрави и мн щастливи! Hug

Ванеса е прекрасна!
Изобщо не съм сядала на компа вчера, просто мислих че ще се мре. От 5 и нещо сутринтта дежурих в 00.
Страшни стомашни болки, повръщане .... айде да не изпадам в подробности. Събота вечертя ядохме едни домати турски от Билла, че се чудя от тях ли беше  Rolling Eyes
Всеки кокал ме болеше, следобяда и температура имах за разнообразие ooooh! Почни нищо не съм яла, то все ми се повдигаше. Днес пак колали и глава ме болят, ама поне не съм висяла в 00 и не ми се гади
До 28 . 02 трябва да освободим апартамента. Фирмата има договор до септ., но решили да парвят икономии баш сега. Какво да се прави малко по- малко ще почвам да събирам багажериите. Мисля да на 26 да празнуваме РД на Сияна тука, а след това да пренасяме багажи в др апартамент. Всяка година историята  се повтаря. Мин. година на 21. 02 се пренасяхме пак Whistling

# 33
Moмичета, ние много бавно се оправяме от грипа, но тези дни имам и друго притеснение- ХЛЕБАРКИ!
Преместихме се в къща, но си ги взехме от студентски град и пръсканията не помагат. Ако знаете фирма или нещо сигурно, помогнете. Има много стари теми във форума, все регент препоръчват. Искам да е безопасно за нас.

# 34
  • София
Moмичета, ние много бавно се оправяме от грипа, но тези дни имам и друго притеснение- ХЛЕБАРКИ!
Преместихме се в къща, но си ги взехме от студентски град и пръсканията не помагат. Ако знаете фирма или нещо сигурно, помогнете. Има много стари теми във форума, все регент препоръчват. Искам да е безопасно за нас.

С удоволствие ще помогна, ние имахме доста.Извикахме фирма и от тогава не сме имали и виждали.Първия месец докато умрат всички ще ги виждаш, но след това край и се приготви за трупове Simple Smile

Ето и координати: www.pest.bg  0879992980

# 35
  • Пловдив
Gugata,бутон vote for me не виждам

# 36
Момичета, съжалявам, но вече не мога да върна линка към предишните теми, защото старата тема е заключена. Ако някой знае как да го направи. И между другото те въобще не са актуални - има ужасни пропуски.

и кое не е актуално,и има пропуски-линковете към нашите си теми ли???

не знам как може да ги върнем-аз също си препрочитах старите теми и гледах стария колаж.другите линкове също бяха полезни
Много ми е кофти,че ги няма

Толкова труд на Вержи загубен за 1 секунда

Готово, всичко върнах!

# 37
  • Пловдив

Готово, всичко върнах!

smile3501

браво-супер си

Gugata явно мод я е замел и моето питане към нея си виси във въздуха   Mr. Green

Честит втори Рожден ден на Михеле-да е жив и здрав

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 14:26 от Elfita

# 38
  • София
Привет от мен! Честит рожден на всички мъничета, които съм изпуснала да поздравя, бъдете живи, здрави и много добри деца!
Май навсякъде грипа е вилнял, аз от настинка или вирус цяла седмица с хрема. На Мони най-сетне намерихме време с баща й да я заведем  да й пробият ушичките то детето само си искаше и цяла седмица сочи моите обички, че и тя иска. Много геройски се държа не каза и гък и получи подарък спринцовка  Simple Smile от лекарката. Като я гледам колко е безстрашна май си отглеждам доктор вкъщи  Grinning.
Ето и една снимка от вчерашната ни разходка.

Хубав ден на всички Hug

# 39
Дадох линк към предишната тема - 65, но 64 е от май месец. Това имах предвид сутринта, под "не са актуални". Ако на някои му се занимава да ги търси, може да ги поправи.

# 40
Дадох линк към предишната тема - 65, но 64 е от май месец. Това имах предвид сутринта, под "не са актуални". Ако на някои му се занимава да ги търси, може да ги поправи.

Дорабела,вече казах,че всичко ще оправя,няма проблем.Не успях досега,защото децата за мой страхотен късмет спаха само един час,но поне до довечера ще се опитам да направя нещо...

# 41
Здрасти, мацки!
Ч.Р.Д. на Михеле, да расте здрав и щастлив Heart Eyes
Мерси за вчерашните пожелания, да са здрави и щастливи и всички останали наборчета Heart Eyes Качвам малко снимки, но преди това моля за рецептата за сиропчето за кашлица с ряпата и меда, ряпа беше, нали червена ряпа newsm78 Сигурно я има някъде наза но честно казано няма да имам време да я търся Rolling Eyes Може на лични да ми я прати някой, който се смили над мен Praynig Благодаря предварително Heart Eyes
Ето снимки
- каубой по пижама Laughing

пак се улях Embarassed

# 42
Еми, черна е ряпата.Издълбаваш, пълниш със захар и като стане сироп се пие.

# 43
emym,страхотни снимки - а малкият каубой изглежда много горд с двата пищова  Simple Smile
Пуснах ти рецептата за черната ряпа,но виждам,че dorabella я е написала.Само да допълня,че ако случайно нямаш пудра захар съм чела че може и с мед да се зареди.

Фокси,не се притеснявай за първата страничка - когато успееш тогава  Hug dorabella,а ти не се чувствай виновна,че си искала да помогнеш  Hug

Честити обички на Мони - със здраве да си ги носи.

Чести рожден ден на Михеле!Нека расте здрав и усмихнат!

# 44
Еми, да ти честитя на патерица рожденника. Да ти бъде жив и здрав, да слуша помалко и да лудува умерено!

Ряпата както са ти казали момичетата е черна, но от всички теми, които изчетох в интернет и по-специално бг-мама , казват, че с мед била най-ефикасна. И е хубаво да престой поне една нощ да си пусне сока.

Бързо да се оправяте!

Хора, какво ви става с тези теми, голямо чудо, че Марина изтрила някаква информация. При положение, че всичко може да се върне не виждам , защо трябва да се прави на чак такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт