Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 490
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Макар и да не пишех напоследък четях всичко и знаех какво се слушва с всички .Цяла нощ не съм спала като хората ,все за това мисля,това сънувам.Като прегърна  Таничка и си мисля -тази майчица сега кого ще прегръща   Cry Cry Cry и започвам пак да рева ,място не мога да си намеря -това е огромна мъка  Cry Cry Cry

# 616
Всяка сутрин последните дни отварям форума с надежда, че това е било един лош кошмар, но за жалост не е  Cry Cry Cry
С вас съм за всичко, което решите, но мисля, че действията ни трябва да са напълно съгласувани със семейството на Радето, иначе рискуваме обратен ефект, защото каквото и да направим те са тези, които ще го изживеят най-болезнено, независимо от резултата, който ще постигнем. Момичета, не искам да ме разбирате погрешно, но много внимателно трябва да се подходи към даване на опред.сума на ръка - да, те ще имат нужда от средства, за да се борят за истината, но не мисля, че ще ги вземат, а освен това е голяма вероятността да се обидят и още повече да се разстроят. Може би ако ги дадем на кумата им или на друг техен близък - не знам.

# 617
Момичета искаме да знаете че ние Ноемврийските мами сме до вас и ще ви подкрепим !!! Можете да разчитате на нас за подписки,протести..каквото трябва !!! Вярваме че и другите майки ще ви подкрепят,защото трябва да се спре безхаберието и безочието в българските болници !!!

# 618
  • София
Моите съболезнования....почивай в мир мило Валенце!

Нямам думи...

# 619
  • Пловдив
Миме,ще се обадя на Радка й ще и кажа,че всички сме се обединили,за да възбудим медиен интерес и разследване на случая с Валето.Друго какво да й кажа ???

Нека да си изтрием лентичките с децата ни.Радка може и да влезе след разговора ни

# 620
Нека да си изтрием лентичките с децата ни.Радка може и да влезе след разговора ни

Разбира се,Ели,снощи и аз си мислех същото... Cry

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 09:35 от foxy81

# 621
Ми просто и кажи,че ще подкрепим за всичко,протести,писма,финансово,морално.И аз не знам какво точно да  и кажеш Confused

# 622
Моите съболезнования! Не зная какво да напиша повече на родителите, ръцете ми треперят докато пиша.

Момичета, не може ли да се направи някаква фондация или фонд, не знам как точно се наричат тези опганизации, но да се събират пари от дарения и с тях да се повдигат съдебни процеси, с добри адвокати, срещу лекари и болници. Това изисква много пари и за едно семейство е трудно да ги набави, а предполагам този род борба трае с години. Ако щете за една независима аутопсия извън България, за да са сигурни хората, че нищо няма да бъде изопачено и потулено. Също смятам, че трябва да се иска и промяна на закона, според мен трябва да си има отделен орган, който да се занимава с проверки по случаи на лекарски грешки, а не министреството и не в него да участват други практикуващи по болници и солидарни с лекарското съсловие, а такива които това им е работата, да разследват такива случаи и да правят проверки, нещо като отдел вътрешно разследване в полицията. Според мен докато не се изправи лекар срещу лекар, много трудно ще бъдат осъждани такива.

# 623
# 624
  • София
Колкото и трудно да ми е да пиша в тази тема го правя единствено заради милото семейство, както и заради хилядите други станали жертва на лекарската немърливост...Даже се замислих дали има и други майчета които са готови да отидем някъде да се съберем с децата. Ей, така тихичко със свещички. Така тихо, както ни напускат  Cry Cry Cry
Поне тази публикация е признак, че на родителите не им се мълчи по случая...

# 625
Момичета,колкото и наивно да звучи наистина се надявах това да е някаква нелепа грешка - отказвах да повярвам,че Валето не е сред нас.Сега четейки интервюто с баща му все едно някой ми зашлеви шамар и се осъзнах,че детето наистина го няма вече.Отиде си още едно лъчезарно и обичано дете.Отиде си още едно българско дете  Sad
Раде,още веднъж искам да приемете моите най-искрени и дълбоки съболезнования за непрежалимата ви загуба!

# 626
 newsm45 newsm45 newsm45
Почивай в мир, невинно мъниче.  Cry
Каквото и да напиша, ще звучи кухо.  Confused

# 627
# 628
Дълбоки и искрени съболезнования, Раде.
 Почивай в мир, мило Валенце!
Голяма трагедия  Cry  Flowers Rose Flowers Rose

# 629
Момичета,мисля  си че идеята да махнем нашите лентички е най малкото което можем да направим за да не причиним повече болка в едно  убито майчино сърце.Прочетох какво е казал мъжа на Радка,и си мисля че по добре Ели ако може да се свърже с него...не знам.Не искам да мисля аз как бих реагирала  ако на мен се случи,но ние всички сме в тази опасност, затова не бива да оставяме случая така.
Ако ние не направим нещо  децата ни са в опасност.

Общи условия

Активация на акаунт