Консервирана манджичка

  • 11 306
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • СВИЩОВ
  • Мнения: 556
Докато бях студентка майка ми винаги ми правеше ядене в буркани.Слагаше супи(с /без месо),боб,картофи с месо и всякакви подобни.Никога не ми се е развалял буркан, но майка ми ги вакумираше по около 1ч.

# 16
  • София
  • Мнения: 6 212
Преди време търсих информация заради манджите на малкия, та позната на майка ми -  технолог, ́и казала за 20 мин варене на бурканите - като ги покрива водата, естествено. И за месни гозби става.

# 17
  • Мнения: 248
Олеее, страхотни сте! Благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 18
  • Мнения: 0
Zdraveite,nqkoi stereliziral li e mandji s gubi v burkan i ako e kolko minuti vari.Predvaritelno blagodarq

# 19
  • Под гъбата
  • Мнения: 1 457
Zdraveite,nqkoi stereliziral li e mandji s gubi v burkan i ako e kolko minuti vari.Predvaritelno blagodarq
Както съм писала по горе, манджите с гъби поне при мен нямат голяма трайност. Безмислено е ако  трябва по дълга стерилизация.

# 20
  • София
  • Мнения: 15 495
   А няма ли опасност от ботулизъм, ако е с месо? Замразявала съм готвено, но в буркани не съм стерилизирала.

Общи условия

Активация на акаунт