LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 065
stokrini, не, не, нещо подобно на тези:

# 1 066
  • София
Момичета, сутринта пуснах набързо една поръчка с мъжките дънки за 7 Е и 2 чифта детски джинси (лилавите за 2 Е) на обща стойност 11 Е и с обработка 12.10Е.
Сега проверих и видях,че са я фактурирали и съм на 4 стъпка, обаче детските джинси са ги изнесли отгоре и пише че са изчерпани в табличката, а отдолу са останали само дънките и подаръка на стойност 7.70Е.
Ясно ми е ,че джинсите няма да получа, но дали изобщо ще ми пратят и мъжките дънким след като е на 7.7 Е сумата.
А и защо ми пишат, че са изчерпани джинсите, като до обяд бяха налични, да му се не види значи, как ме е яд. Аз толкова дълго ги дебна Close

След като първоначално поръчката е била над 10Е ще  ти изпратят мъжките дънки + подаръка. Peace

# 1 067
ееееееееееееееех как ме вбесиха .... ползвах код 10 евро за нов абонат за кръглите цени. Съвсем неслучайно и много умишлено са ми отказали две неща за 12 евро и са оставили три едноевровки, върху които са ме цакали с 6 евро доставка!!!!  #2gunfire При това едноевровите не са намалени на 0 нали се сещате. Намалени са си пропорционално от първоначалната поръчка със всички артикули!?!!!
Много солено ми излязоха тия едноевровки, изгърмях си хубавия код за какво? да ми оскъпят едноевровите три пъти....!!!
Дано не ги получа, хич не ми трябват... Ако пък дойдат с дебитна нота хич няма да ги жаля. Не ги е срам просто, въобще не вярвам че е някаква лоша случайност!  #Cussing out

# 1 068
Какви са тези 10Е за нов абонат, нали вече няма такъв филм?  #Crazy

# 1 069
Има, но по-добре да нямаше, само те прецакват... #Cussing out

Всъщност не знам дали има или откога няма, този акаунт е от преди няколко месеца, просто не съм ползвала кода и сега сглупих да го използвам.
И са ми блокирали цялата сума, първоначалната!
Много много ме е яд.
Да си бях пуснала обикновена БД, да ми е мирна главата.
Но то и там вече не се знае дали няма да те изсурвакат с доставчица...

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 02:07 от Doro

# 1 070
Има, но по-добре да нямаше, само те прецакват... #Cussing out

Всъщност не знам дали има или откога няма, този акаунт е от преди няколко месеца, просто не съм ползвала кода и сега сглупих да го използвам.
И са ми блокирали цялата сума, първоначалната!
Много много ме е яд.
Да си бях пуснала обикновена БД, да ми е мирна главата.
Но то и там вече не се знае дали няма да те изсурвакат с доставчица...
Не разбирам за какво си бясна и по-точно как са те "прецакали от Ла редут.... Confused Относно доставктата - ами естествено че начисляват доставка. Кодът е такъв, намалят ти 10 Е и се начислява доствака...То ако беше и с БД, ехееее... Whistling Също не разбирам и как така едноевровите артикули после са били с други цени...Ти като потвърждаваш поръчката си при плащането не гледаш ли разбивката и какви суми плащаш??? Rolling Eyes

# 1 071
# 1 072
  • Бургас
Ранобудни момичета, на вас светна ли ви нещо в кошниците? Май пак се прецаках да стана рано. Май през деня пускат нещата, а аз съм на работа  smile3511

# 1 073
  • Бургас
НИЩО...само дет кукувахме #Cussing out

# 1 074
 ooooh! някой беше казал че малко по-късно - около 4.30-5.00 се появяват артикулите, а не веднага след отварянето на сайта... Whistling

# 1 075
Pantalon forme très mince enf...
ELLOS
Ref :2532476
Vendu et expédié par :
La Redoute En stock

Jean droit enfant garçon
OKAOU
Ref :2511061
Vendu et expédié par :
La Redoute En stock

http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-mahjong.aspx?productid … =1&prodsize=0

Housse de couette

Ref :9783318
Vendu et expédié par :
La Redoute En stock

Housse de couette + taie(s) M...

Ref :2809702
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock

някой имали линка за синия кош за пране

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 04:28 от ised2

# 1 076
Jean raccourci en denim stretc...
LA REDOUTE CREATION
Ref :9675515
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock

http://www.laredoute.fr/vente-blouse-pur-coton.aspx?productid=32 … =1&prodsize=0

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 04:42 от ised2

# 1 077
# 1 078
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324162554& … ross%20sell%20pdp
Палтенцето за Иренка няма да пускам поръчка,но ако някой пуска мн го искаше 40н. е налично  Peace

# 1 079

Общи условия

Активация на акаунт