LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 360
И аз се присъединявам към питането! Ако има и някой реални снимки...

# 361
Днес не виждам да са намалили нещо с по-голям процент.

# 362
И аз се присъединявам към питането! Ако има и някой реални снимки...
Получих ги в бяло със сиво.Харесват ми,но са за тесен крак.Мисля,че трябва да се поръчва номер нагоре,защото ги обух само веднъж и се разболях....Стискат ми,поръчах 36 номер ,а имам малко плавниче hahaha Joy.Ако на някого са му големи 37 бих ги заменила.Обувани са веднъж,не съм излизала навън с тях.

# 363
Днес не виждам да са намалили нещо с по-голям процент.

Ми то намалението свършва.
Вижте къде са го сбутали на края на страницата и са изплющяли новата колекция най-отгоре.

# 364
  • пловдив
Получих блузите на мис сиксти,само да кажа че са огромни аз поръчах s номер, а отговаря сигурно на L.Много ме е яд. Също така и тениската на левайс и тя е малко оголемена,но малко в сравнение със мис сикстито

# 365
роклята на лаура клемент изкочи 9253033

# 366
  • Бургас
Здравейте, ето размери на момчешките дънки окаю, коментирани вчера:
Размер 120: талия 27 см.; ханш - 38 см.; дължина вътрешен ръб - 50 см.; дължина външен ръб - 73.
http://prikachi.com/images.php?images/835/2932835F.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/840/2932840e.jpg
Снимките са с лошо качество, за което се извинявам.

# 367
# 368
Бойфренд дънки 9928243 - 36, 44, 46, 48 размер,налични в момента.

# 369
  • Димитровград
Момичета моля някой  с френски да ми преведе този отговор от франсетата за неполучена поръчка;
   Bonjour Mme Maria VANGELOVA,

Vous vous inquiйtez de ne toujours pas avoir reзu votre commande enregistrйe sous le n° 340 5773278.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Votre colis a bien йtй expйdiй le 6 dйcembre.

Si les services de distribution de votre ville ne l'ont toujours pas reзu.

Je vous invite а remplir et signer l'attestation зi-jointe.

Je pourrai alors effectuer une enquкte auprиs des services postaux.

Je reste а votre entiиre disposition.

Cordialement.
Monique,
Relation Client du site www.laredoute.f

# 370
Здравейте!
Имам артикул за връщане, но съм изтрила от пощата писмото с адреса на който трябва да го изпратя. Някой да е връщал скоро и да го пази още?

# 371
Момичета, бях писала в миналата тема, че се получи някаква аномалия с поръчката ми - след като близо 10 дни стоя в статус "нужда от ръчна обработка", а аз не можех дори да вляза в нея и да си видя артикулите, днес си влизам в акаунта и виждам, че е изтрита! Писах им 2 пъти, но май нямат никакво намерение да ми отговарят. Някоя от вас имала ли е подобен случай?  newsm78

# 372
Здравейте!
И аз стигнах до момент в който се нуждая от помощ или малко разяснение от по-запознатите.Имам поръчка от 18.01. на 25.01. ми се появи втори ред,вчера се появи и в сайта на ДХЛ за проследяване.До тук добре,всичко си беше наред,но днес по случайност забелязах,че на един от артикулите във втората колона вместо дата на фактуриране се е появил надпис annule,като цъкнеш на него се появява информация за артикула пише article manquant,а в следващата колона Envoi de la note d'avoir .Така,до колкото разбирам от преводача артикула липсва,но парите са ми фактурирани и взете.А пратката е тръгнала... newsm78 Това всичко става с днешна дата 01.02.
Някой имал ли е такъв проблем и какво става в случая. newsm78

# 373
Момичета, някоя от вас да има реални мерки на размер 44 или 46 от този панталон?
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-extensible-5-poches.aspx? … minipdp=undefined
И да помоля да препоръчате дънки/джинси/панталон, които да не са много плитки, защото не са за момче на 20 години! Mr. Green

# 374
Добро утро
Някой може ли да даде размери на това мъжко яке
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-pur-coton-a-carreaux … minipdp=undefined
Интересува ме L  и  XL

Общи условия

Активация на акаунт