LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 023
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 405
Имаше доста...

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 14:57 от tortoise

# 406
Poupon de 46 cm, 24 sons
BAYER
Ref :5981964
Vendu et expédié par :
La Redoute

Куклата от 8 Е музикална налична

# 407
  • Ловеч
Здравейте, искам да поръчам една тениска за мъжо на Pepe Jeans, но не съм сигурна в размера.
Принципно му купувам L или XL зависи от марката. L при всички случаи му е добре, като изключим това, че му е тясна в раменете. ( Много е широк в раменете, а, като тренира става още по-широк - за това поръчвам понякога XL. )

Имате ли наблюдения отговарят ли си номерата на тази марка? Или има ли някакъв начин да разбера размерите на даден номер?

# 408
  • София
Здравейте, искам да поръчам една тениска за мъжо на Pepe Jeans, но не съм сигурна в размера.
Принципно му купувам L или XL зависи от марката. L при всички случаи му е добре, като изключим това, че му е тясна в раменете. ( Много е широк в раменете, а, като тренира става още по-широк - за това поръчвам понякога XL. )

Имате ли наблюдения отговарят ли си номерата на тази марка? Или има ли някакъв начин да разбера размерите на даден номер?

и ние имаме този проблем  Laughing Аз процедирам така - ако е с еластан взимам Л ако е 100% памук XL
няма къде да видиш мерките освен ако някоя съфорумка няма същата та да измери  Wink ( в сайта май има някакви, но незнам  до колко са верни )

# 409
Момичета, имам една поръчка от 19.01, както и мейл, че е изпратена на 25.01.
Да звъня ли в DHL да питам какво става или да изчакам още?

# 410
  • София
Е, а проследяващият код какво казва? Къде е поръчката в момента?

# 411
  • София
някой получи ли тази тениска пижамаhttp://media.laredoute.fr/Product/EUHDPICTURES/2/8/1/324182281-1 … 02adce68_1200.jpgхубава ли е  newsm78

# 412
  • Варна
Има 36 номер от мокасините на Geox

# 413
Имам я, 38/40, изглежда уж да е голяма, но реално е приятно около тялото. На мен не ми харесва, подариха ми я за Коледа, тогава беше 6 Е, ужас! Laughing
Едната приятелка си я харесва много.

Веднъж не ми мина плащането, надявам се да не се блокира акаунта ми.... Sad Четох, че така ви се получава, на мен не ми се беше случвало, даже се хвалех, хак да ми е! Не ми минава плащането.... smile3511

# 414
Получих много неща, някой по-хубави, други не толкова, но най ми хареса това:

http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-longues.aspx?pr … =1&pos=45_n_n

- в кафяво. Аз го купих за 9 евро, но пак си струва. Отговаря си на номера и много приятно подчертава бюста.   jumpuu
Страхотен изглежда... А отговаря ли си на размера?

Да, отговаря, аз купих 38/40 (както обикновено) и ми е точно.

# 415
# 416
ЩЕ може ли реф номер на една оранжева ризса за  2 Е

# 417
Момичета, може ли да се плати Пейпал в Ларедут?

Благодаря ви!

# 418

Благодаря ви!

Вече не

# 419

Благодаря ви!

Вече не

Жалко! Sad

Не ми приема кредитната на Райфайзен...

Общи условия

Активация на акаунт