LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 960
  • Русе
Момичета, тези които сте от РУСЕ, от кои дати си получавате поръчките

Вчера следобяд получих  от 16.01, а  днес в София ми е пристигнала и тази от 19.01 Simple Smile

# 961
  • София
Какъв е стандартния размер на калъвките? Зачудих се....и още нещо. Искам да поръчам торба, но не мога да разбера, кое е точно това?От лилавките. И свиват ли се при пране много??
50/70

http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-mediterranee.asp … e=1&pos=7_a_n

Това е торбата на лилавите, но в момента има само големи размери. Цветът им точно си отговаря на снимката; т.е., за онези, които не харесват розово- лилавата гама мисля, че е разумен компромис- това е тъмно-лилав, отиващ към синкаво цвят; в никакъв случай розово или червено, а по-скоро мораво- синьо... Grinning Joy
Аз съм поръчала от този модел още сивия и розовия вариант, защото бежовия така и не мога да го хвана за комплектоване, но все още ги чакам. Така че засега мога да "взема отношение" само за лилавия... Peace

# 962
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-fille-morpho-menue.aspx? … =1&pos=12_a_n                                                                                                                                                                            Дали стават за момиче ,което е 50 кг и 155 високо,талия65,ханш88     някой да знае   bouquet
;много МОЛЯ  някои  ако пуска в близко време да ми метне тези дънки  от 1 евро,че само се появявят и  изчезват  р-р156

Praynig

# 963
Вчера получих втората част на поръчката си от 17.01. (първата - парочистачката - бяха я пратили веднага и на 26.01. беше доставена), утре вероятно ще пристигне тази от 19.01.

# 964
  • Варна
Дами имате ли наблюдение за що едни неща VERTBAUDET  стават за поръчка други не ,като наличност е след 72 часа по принцип не е проблем newsm78

# 965
Повечето неща разбирам, но не разбрах как така си "пълните" кошници и наблюдавате кое светва? Искам да проследя и аз някои изчерпани неща. С кодове ли става? Благодаря ви!

# 966
  • София
Някой да има впечатление от тези панталони?
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-longueur-3-4-100-pourcent- … =3&pos=49_a_n

# 967
Дами имате ли наблюдение за що едни неща VERTBAUDET  стават за поръчка други не ,като наличност е след 72 часа по принцип не е проблем newsm78
[/quote
Ако марката е написана в светлозелен цвят в светлозелен триъгълник,значи не можеш да ги поръчаш за България.

# 968
Момичета днес ми отказаха 3 артикула,останаха на 3 стъпка.Поръчката ми стана 4.80 евро.В тоя случай с дебитна нота ли се плаща?

# 969
  • Казанлък of all places
Мрън , извинявайте, но помня ,че преди хващаше дикиш като измрънкаш в темата   Mr. Green :
От нито един браузър, от нито един компютър днес не мога да си пусна поръчката .Никаква валидност на картата, нищо.
Ще се развеждам май...
За сметка на това - 2 съобщения от DHL за проследяване( за предишните си две поръчки нищо не получих).

# 970
  • София
Има ли някой, който да чака поръчка от 14-ти януари? За София става въпрос. Възможно ли е да е пусната по пощата Thinking

# 971
  • Варна
[/quote
Ако марката е написана в светлозелен цвят в светлозелен триъгълник,значи не можеш да ги поръчаш за България.

това го забелязах първо,но и без зелено имам три неща в кошницата едното не се доставя

# 972

Вчера следобяд получих  от 16.01, а  днес в София ми е пристигнала и тази от 19.01 Simple Smile
И на мен ми е пристигнала една от 19.01, в пртък ще дойде от 20.01  Wink

# 973

Аз вчера си получих от 15.01 и то след много мъки. Поръчката седя в Русе 4 дена, по тел ми казаха да си я взема сама от офиса и аз ходих в един студ, но се оказа, че не е там и момичето по телефона не било разбрало - била в склада, не в офиса..... Доставиха ми я след още няколко обаждания. От 19ти е в София, надявам се да ми я донесат или поне аз като ходя да не е напразно  Peace

# 974
  • Sofia
Мрън , извинявайте, но помня ,че преди хващаше дикиш като измрънкаш в темата   Mr. Green :
От нито един браузър, от нито един компютър днес не мога да си пусна поръчката .Никаква валидност на картата, нищо.
Ще се развеждам май...
За сметка на това - 2 съобщения от DHL за проследяване( за предишните си две поръчки нищо не получих).

И при мен се получи същата ситуация,но на следващия ден всичко беше ок Simple Smile естествено някой красоти се бяха изчерпали Cry

Общи условия

Активация на акаунт