LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 990

Ами нямам номер на товарителница  Thinking, кой номер да дам на ДЧЛ Crossing Arms

Номера на поръчката, не на товарителница.
Моя позната така си взе наскоро отлежала от 7.01. поръчка. Обади се, каза си името /така, както е написано на латиница/ и... така. Отиде и си го взе от офиса на DHL.

# 991
  • Варна
Има ли някой, който да чака поръчка от 14-ти януари? За София става въпрос. Възможно ли е да е пусната по пощата Thinking

Обади се в DHL, много е възможно да отлежава там. Трябва ти името и номера на поръчката Peace

Ами нямам номер на товарителница  Thinking, кой номер да дам на ДЧЛ Crossing Arms

Има специална тема за Дчл, напиши там реф. номер на пакета от суивито си, от него ще намерим номера на товарителницата.

# 992
Момичета нова съм в поръчките в ла редут.  Извинявам се ако е коментиран проблема. Пуснах успешно поръчка на стойност 195 Е след като получих втори ред на поръчката и ми изпратиха фактура в която цената се раздели на две части 177.75 Е и 29. 16 Е и стана доста по висока от първоначалната. Възможно ли е да ми начислят таска 16 %?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:13 от Milena.76

# 993
тези кларкове не виждам някой да е обсъждал: http://www.laredoute.fr/vente-bottines-a-lacets-enfant-fille-et- … minipdp=undefined
е, те не са точно кларк, но си струват според мен. предишни години съм купувала на 2 пъти и не е имало засечка. сега пак купувам. жалко,че на тази цена има само такъв цвят;

# 994
  • Пловдив
Някой днес щеше да пише дали този Адидас отговаря на номера...http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

търсих отговора,но не го открих EmbarassedМоже ли пак някой да помогне Praynig Дали отговатяха на номера?

Мерси!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:20 от tandonova79

# 995
  • София
Има ли някой, който да чака поръчка от 14-ти януари? За София става въпрос. Възможно ли е да е пусната по пощата Thinking

Обади се в DHL, много е възможно да отлежава там. Трябва ти името и номера на поръчката Peace

Има специална тема за Дчл, напиши там реф. номер на пакета от суивито си, от него ще намерим номера на товарителницата.

Писах в другата тема.

# 996
само за информация аз чакам поръчка от 12-ти, която днес е пристигнала в София и утре ще е при мен

# 997
Да помоля за оразмеряване на г. 122 / т. 116 / х. 135
за панталони 50 ли да поръчвам,ако може някой да ми помогне ще съм благодарна!   bouquet

# 998
само за инфо
вчера получих поръчка от 16.01
днес е тръгнала  от 21.01
утре чакам от 19.01
чакам 2 - от 25.01 и от 28, но те още нямат втори ред, въпреки, че са на 4 стъпка
 Peace

# 999
Уф,мацкии,ся ново двайсе-
Нашия татко си хареса това Рисо,( за 2 ХЛ),та да питам-
1. пускат ли ги ( днес имаше номер,ама кой да се сети да пита)
2.Някой да го продава на цената от сайта?
  bouquet

# 1 000
Момичета днес ми отказаха 3 артикула,останаха на 3 стъпка.Поръчката ми стана 4.80 евро.В тоя случай с дебитна нота ли се плаща?

И на мен една поръчка от тези намаления ми падна на около 9Е, след като ми отказаха 2 артикула. Фактурирана е, сумата е блокирана за стоките, които са до четвърта стъпка. Би било много гадно ако не се осъществи превод заради няколко цента и се наложи да ми пращат дебитна нота. Надявам се, ако стане така, да не е проблем да им пиша и при следваща поръчка да си удържат сумата за тази.

# 1 001
за панталони 50 ли да поръчвам,ако може някой да ми помогне ще съм благодарна!   bouquet
Измери колана на някой панталон ( мъж или жена?) и питай тук как поръчват  Peace

# 1 002
Момичета нова съм в поръчките в ла редут.  Извинявам се ако е коментиран проблема. Пуснах успешно поръчка на стойност 195 Е след като получих втори ред на поръчката и ми изпратиха фактура в която цената се раздели на две части 177.75 Е и 29. 16 Е и стана доста по висока от първоначалната. Възможно ли е да ми начислят таска 16 %?
195 -включва ли 10-те %. А такса доставка-6 Е ? Пусни един скрийншот да видим

# 1 003
  • Сливен
Трапезица
пускат за по няколко минути сутрин,не винаги,но по обяд мисля че 2-3 дена го имаше.  Peace

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:38 от milena hristova

# 1 004
Измери колана на някой панталон ( мъж или жена?) и питай тук как поръчват  Peace

Трапезица благодаря че се отзова   bouquet Жена е, колана е  59см от едната страна. И за блузи ако може някой да се включи 50/52 дали ще е добре  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт