LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 125
Цитат на: mira2006 в Четв., 03 Февр. 2011, 09:18
Моля за помощ! Харесах за мъжа ми тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … =1&pos=42_a_n
но не знам какъв номер да поръчам. Той носи №43 по принцип, но кракът му е широк.
Ако някой е поръчвал да помогне, моля! Praynig

И аз за тях питам от вчера,но много объркващи отговори... Rolling Eyes

аз ги поръчах,и ги чакам др. седмица,за сега пътуват към мен
Аз долкото разбрах за Адидас се поръчва +1номер.И моя мъж носи 43 номер ще трябва да му поръчам 44.Всяка марка има различна новерация.Дано да съм помогнала  Party Flutter

# 1 126
Момичета , имам нужда от помощ . При запитване за получени различни номера ботушки , от Ларедут ми изпратиха следния имейл :

Dear madam,

Thank you for your email regarding the boots you received in a different size from the one your ordered.

I apologize for that mistake.

In order to study your inquiry, please send me the pictures of the item in attached file in an answer to this email.

I need an overall view as well as a closer one where the size of the boots can be clearly seen.

Please do not send your inquiry to the email address you mentioned previously for it will not be reach us.

Do not hesitate to contact me again for further assistance.

Best regards.

Казват ми да пратя снимките не по имейла , а на адреса през сайта , нали ???
Аз вчера като писах писмото през сайта , не намерих къде  да приложа снимките и ги пратих самостоятелно по мейла. Та въпроса ми е - Как да прикача снимките в контактната форма през сайта ???
да прикачиш снимки в и-меила, трябва да им отговориш на този меил (с reply) и там прикачаш. Иска да снимаш от близо, да се видят номерата на обувките.

# 1 127
проблема идва от широкия крак, не знам дали ако взема два номера по-голями няма да му се прегъва отпред свободното пространство newsm78
Според мен тези маратонки не са за широк крак.Моя мъж е с такъв.
И 2 номера да вземеш по голями пак може да не се пъхне.
Нямат връзки а лепки.
Аз взех от новата колекция с код пак за 30 е.
Търси нещо с връзки Peace
Може ли линк на маратонките  Blush

# 1 128
Милена, казват ти да пратиш снимки на обувките в отговор на този имейл, т.е. даваш риплай и прикачаш фйловете  Peace Искат да снимаш отблизо там където пише номера на двете обувки (т.е. от снимката да се вижда къде егрешката). Казват да не пращаш имейл на адреса, който си споменала по-рано (може би този от който пишем стандартно през сайта), защото няма да стигне до тях.

Това изречение не казва ли точно обратното .

Please do not send your inquiry to the email address you mentioned previously for it will not be reach us.

Че не иска да ги пращам по имейла , а през сайта ???

# 1 129
Милена, казват ти да пратиш снимки на обувките в отговор на този имейл, т.е. даваш риплай и прикачаш фйловете  Peace Искат да снимаш отблизо там където пише номера на двете обувки (т.е. от снимката да се вижда къде егрешката). Казват да не пращаш имейл на адреса, който си споменала по-рано (може би този от който пишем стандартно през сайта), защото няма да стигне до тях.

Точно така, Аз съм пращала снимки на дефектни стоки, точно в отговор на и-меила им. Така им е по-лесно да се ориентират за какво точно става въпрос.

# 1 130
# 1 131
Получих коша за пране Simple Smile - с дебитна нота е Sick, някой, ако иска реални снимки, да свирка, ще го снимам довечера. Peace
Ако може снимка и референтен номер- нещо изчезна, а му се чудих- удобен ли е с този капак странен дето беше.

# 1 132
Искам пак да  попитам дали някой може да ми помогне при избора на номер от тези 3/4дънки на елос, давам реф.номер понеже десния ми клавиш на мишката не ме слуша 2531887
ханша ми е само 98см  Mr. Green Mr. Green  38 или 40 или...

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 09:58 от dartzi

# 1 133
Получих коша за пране Simple Smile - с дебитна нота е Sick, някой, ако иска реални снимки, да свирка, ще го снимам довечера. Peace
Ти не си такава, сигурна съм /не питайте защо, аз си знам/, но ще има десетки, които ще го поръчат с мисълта как няма да го платят в крайна сметка. Тея ларедутци що не се изхитрят и да започнат да го пращат в голяма пратка с другите неща, толкова ли е обемист?
И аз го харесах, но ме достраша да го пусна, за моята ДН имах ваучер, дето не го взех, та демек изплатих се някак, дори и фиктивно, ама за кош нямам какво да им предложа  Laughing
Дай да го видим, де!

# 1 134
# 1 135

Точно така, Аз съм пращала снимки на дефектни стоки, точно в отговор на и-меила им. Така им е по-лесно да се ориентират за какво точно става въпрос.

Да , да,разбрах. Благодаря  Hug

# 1 136
  • Пловдив
Някой получил ли е тези блузки http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-(lot-de-2) … iginminipdp=cross sell pdp&pos=14_a_n
Не срещнах никакви коментари за тях,дали си отговарят и как са като материя newsm78

аз имам и от дългия а после си поръчах и от късия ръкав, прекрасни са качествени мекички памучни и си отговарят на номера напълно

# 1 137

И аз го получих и е страхотен  Party само докато го сглобим  ooooh!
дори исках да поръчам още един,но нямааа  newsm78

1-евровата щампирана блузка-огромна ми е Cry
TEE SHIRT
Coloris : IMPRIME
Ref : 5993601

палтенцето е малко тъничко,но е доста приятно като моделче
MANTEAU COURT LARGE COL
Coloris : ROUGE
Ref : 6012892

става
TEE SHIRT TUNIQUE COURTE
Coloris : IMPRIME
Ref : 6969453

и това горе-долу става
PULL
Coloris : ROSE FRAMBOISE
Ref : 9072624

това мнооого ми хареса,само да видим как ще се изглади-май ще трябва на химическо
BLOUSON
Coloris : BLEU MARINE INDIGO
Ref : 9726179

симпатични,за един сезон
JOGGERS
Coloris : CHOCOLAT
Ref : 2986213

най-сполучливото от тази поръчка, просто е страхотно!
DOUDOUNE GARCON
Ref : 5937272

с клинче ще е супер
BLOUSE
Coloris : jaune fluo
Ref : 5299675

и това за клинче
TEE SHIRT MANCHES COURTES
Coloris : VERT VIEIL OR
Ref : 5969646

въобще не ми хареса,прекалено лъскаво е, да не говорим,че ми е голямо
PULL
Coloris : ROSE
Ref : 5307597

# 1 138
Моля за помощ! Харесах за мъжа ми тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-basket-mactelo.aspx?productid=3241 … =1&pos=42_a_n
но не знам какъв номер да поръчам. Той носи №43 по принцип, но кракът му е широк.
Ако някой е поръчвал да помогне, моля! Praynig

И аз за тях питам от вчера,но много объркващи отговори... Rolling Eyes

Маратонките са хубави, стоят като лятна обувка, но отдолу са на кожа, имат подметка на петата и табана на ходилото. Отзивите на момчето от фирмения магазин /разходих се до там за съвет/ са много положителни, каза също, че последно зареждане от тях е имало м.г. Лично мнение- ако ще ги ползвате за един сезон- пролетта, лятото евентуално и ранната есен, са добър избор, 60 лв. са и едни стандартни прилични обувки тук.

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт