LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 290
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-soutien-gorge-padde-et-cu … minipdp=undefined
Сютюен и гащи за девойки 2 Е ( някой го дебнеше) 162 р-р

# 1 291
На предната страница погледна ли? newsm78

# 1 292
Ох, вчера пуснахте линк(не помня кой беше) с едноеврорите неща. Ровя но не мога да го намеря. Може ли пак? Praynig

Понякога съм бяла и добра ... Mr. Green

# 1 293
  • Пловдив
Ох,май вече всички ще изперкаме...и обеднеем Laughing но ще сме хууубавииииици! Whistling

# 1 294
Още я има сладката блузка за 1 Е с изрязаното отзад  Peace

Цвят имприме е на кафява основа,не на черна.

# 1 295
Мерси за линка. Наистина не видях на предната страница такъв. Ама сигурно е от висене тук, очите ми станаха на понички  Joy

# 1 296
Някой питаше за Trench
RIP CURL има 40 и 42 размер
http://www.laredoute.fr/vente-trench.aspx?productid=324164551&am … =1&pos=56_a_n

имайте предвид обаче че в коментарите го дават уголемен  Peace

# 1 297
Ох,май вече всички ще изперкаме...и обеднеем Laughing но ще сме хууубавииииици! Whistling
Аз вече обеднях... Sad Sick и ако не ни дадат дългочакваните заплати поне да хвана края на намаленията ще се гръмнаааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 298
Току-що платих с Мастеркард.  Вчера някой се оплакваше, че не приема, но в Мастеркард няма проблем. 

# 1 299
  • София
Този панталон заслужава ли си? Вече от толкова покупки започнах да се замислям  Shocked
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-taille-haute.aspx?p … minipdp=undefined

# 1 300
Аз пък чак сега се сетих, че имам и мъж, та...чета, чета и пак не разбирам. За дънки +10 от ноемрацията, или 1/2 от шиточината на колана? Защото при нас не съвпадат. Скъпият носи дънки 33-34, а половината колан му е 48-49см някъде...Та дънки 43-44 или 48? 175см/83кг по данни от вчера.
И аз се присъединявам, защото изобщо не ми стана ясно.
Освен това тук пишеше един господин, който сподели, че носейки 34 в БГ, дънките, които е взел от Ла Редут са му големи...
Моят съвет е 44, дано и други се включат.
Аз поръчвам 44 на мъжа ми, който тук носи 33. Стават му идеално. първо взех едни 46, защото мерих по колана- е, големи са му.  180/84кг е с талия около 90 и нещо. Дано съм помогнала.

подкрепям! Peace

# 1 301
Търсих отговор на първа страница, но не успях да намеря...На 28-ми направих първата си поръчка. На 31-ви съм получила в пощата си писмо със следното съдържание:

"Мademoiselle Gergana Dimitrova,

Vous avez créé , il y a quelques instants, un panier constitué de article sur laredoute.fr. Sachez, que vous pouvez le valider dès-à-présent en cliquant simplement ici !

Découvrez ci-dessous le récapitulatif détaillé de votre panier…et faites-vous plaisir !"

Какво ще рече, ползвах гугъл преводача, но ми става доста неясно....  Rolling Eyes

# 1 302
  • Варна
търса пролетно-есенно яке за 4 годишен младеж..предното беше от тук и беше страхотно..ако сте попадали /от опит/ на нещо сполучливо и не изкуствено дайте моля един линк

# 1 303
И според мен номера не е равен на половината обиколка, защото моя мъж е 100см в талията, а носи №46 панталони и дънки Ла редут. №50 ще му е много голямо.

# 1 304
Търсих отговор на първа страница, но не успях да намеря...На 28-ми направих първата си поръчка. На 31-ви съм получила в пощата си писмо със следното съдържание:

"Мademoiselle Gergana Dimitrova,

Vous avez crйй , il y a quelques instants, un panier constituй de article sur laredoute.fr. Sachez, que vous pouvez le valider dиs-а-prйsent en cliquant simplement ici !

Dйcouvrez ci-dessous le rйcapitulatif dйtaillй de votre panier…et faites-vous plaisir !"

Какво ще рече, ползвах гугъл преводача, но ми става доста неясно....  Rolling Eyes
подканят те да си пуснеш поръчка, с артикулите, които са ти в кошницата. Редовно ги пращат.

Общи условия

Активация на акаунт