LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 305
E aз съм я пуснала...  Rolling Eyes

# 1 306
Момичета моля за СПЕШНА помощ  Mr. Green толкова неща сложих в кошницата, докато поръчам вече всичко свърши(( но ПРОБЛЕМА е, че като продължа след кошницата и ми излиза в червено следното
N° et rue*  
Merci de renseigner le champ Numéro et voie

явно нещо трябва да попълня ама не разбирам какво  #Crazy

# 1 307
Аз пък чак сега се сетих, че имам и мъж, та...чета, чета и пак не разбирам. За дънки +10 от ноемрацията, или 1/2 от шиточината на колана? Защото при нас не съвпадат. Скъпият носи дънки 33-34, а половината колан му е 48-49см някъде...Та дънки 43-44 или 48? 175см/83кг по данни от вчера.
И аз се присъединявам, защото изобщо не ми стана ясно.
Освен това тук пишеше един господин, който сподели, че носейки 34 в БГ, дънките, които е взел от Ла Редут са му големи...
Моят съвет е 44, дано и други се включат.
Аз поръчвам 44 на мъжа ми, който тук носи 33. Стават му идеално. първо взех едни 46, защото мерих по колана- е, големи са му.  180/84кг е с талия около 90 и нещо. Дано съм помогнала.

подкрепям! Peace

По принцип стандартът за размер на дънките е обиколката при колана! в инчове - 42р-р*2.54 инча= 106.68 см обиколка,ама май за Ла Редут този стандарт не важи  Laughing

# 1 308
  • София...........
Аз пък чак сега се сетих, че имам и мъж, та...чета, чета и пак не разбирам. За дънки +10 от ноемрацията, или 1/2 от шиточината на колана? Защото при нас не съвпадат. Скъпият носи дънки 33-34, а половината колан му е 48-49см някъде...Та дънки 43-44 или 48? 175см/83кг по данни от вчера.
Освен това тук пишеше един господин, който сподели, че носейки 34 в БГ, дънките, които е взел от Ла Редут са му големи...
Аз поръчвам 44 на мъжа ми, който тук носи 33. Стават му идеално. първо взех едни 46, защото мерих по колана- е, големи са му.  180/84кг е с талия около 90 и нещо. Дано съм помогнала.

подкрепям! Peace

Понеже тук сте се събрали все дами с мъже колкото моя голями да ви питам.
Дънки на Редут му стават номер 44 на мъжа ми. В сайта има анцунг долнища на Пума, Серджо и тн. с такава номерация и се чудя пак ли 44 да поръчвам ? И слипове/боксери кой размер взимате???

Благодаря   bouquet

# 1 309

http://www.laredoute.fr/vente-robe-courte.aspx?productid=3241765 … n&prodcolor=1

Тази рокля много хора я поръчаха,как е като отзиви,материята хубаво ли стои,струва ли си?

# 1 310
А така! СМених си карата, с която пазарувам на ДСК, отазд преди имах 4-ри цифрен код, с който правех поръчката сега е 3, боже като не съм пазарувала от една година насам, и съм забравила кои цифри се пишеха,моля ми помогнете!

# 1 311
  • Варна
Момичета моля за СПЕШНА помощ  Mr. Green толкова неща сложих в кошницата, докато поръчам вече всичко свърши(( но ПРОБЛЕМА е, че като продължа след кошницата и ми излиза в червено следното
N° et rue*  
Merci de renseigner le champ Numéro et voie

явно нещо трябва да попълня ама не разбирам какво  #Crazy
Променяла ли си адрес скоро? Както и да е...
Влез в Mon espace client , после в Modifier mes coordonnées personnelles и виж адреса ти къде е написан. Става дума за улица, номер и т.н. ... трябва да са в първото възможно поле т.е. срещу N° et rue* а не на някое от следващите надоли 2-3 възможни полета.

# 1 312
  • София
Велуреното якенце, 40 номер, всички цветове.

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-cuir-velours-chevre.aspx?p … minipdp=undefined

Blouson cuir velours chèvre
LA REDOUTE CREATION
Ref :9306137

# 1 313
  • Пловдив
търса пролетно-есенно яке за 4 годишен младеж..предното беше от тук и беше страхотно..ако сте попадали /от опит/ на нещо сполучливо и не изкуствено дайте моля един линк
Искам и аз... Peace

# 1 314
  • София, Манастирски ливади
А така! СМених си карата, с която пазарувам на ДСК, отазд преди имах 4-ри цифрен код, с който правех поръчката сега е 3, боже като не съм пазарувала от една година насам, и съм забравила кои цифри се пишеха,моля ми помогнете!

Моите също са 3, така че давай смело  Peace

# 1 315
  • Пловдив

На всяка карта е различно...но мисля,че са тези 3!

# 1 316
Аз поръчвам 44 на мъжа ми, който тук носи 33. Стават му идеално. първо взех едни 46, защото мерих по колана- е, големи са му.  180/84кг е с талия около 90 и нещо. Дано съм помогнала.

подкрепям! Peace

По принцип стандартът за размер на дънките е обиколката при колана! в инчове - 42р-р*2.54 инча= 106.68 см обиколка,ама май за Ла Редут този стандарт не важи  Laughing

Аз поръчах( и получих)на мъжа ми ето от тези 44.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-worker-coupe-ample-longueur-3 … color=1&qsf=1
 Той обикновено носи 34, висок е 184 и тежи около95/96. Тези му заспаха, трябва да се гледа и дължината на крачола от чатала, защото има различни дължини за различен ръст и килограми.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 16:59 от krea1

# 1 317
Може ли мнение за тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-ville-derby.aspx?pro … =1&pos=52_a_n. Доколкото разбирам са от телешка кожа и с гумена подметка. Мненията в сайта са добри, но бих искала и вашето мнение.

# 1 318
търса пролетно-есенно яке за 4 годишен младеж..предното беше от тук и беше страхотно..ако сте попадали /от опит/ на нещо сполучливо и не изкуствено дайте моля един линк
Искам и аз... Peace

Това е единственото,което аз изнамерих без изкуствено в него
http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-en-toile-coton-enf … plp&pos=2_n_n

# 1 319
Момичета много странно  newsm78, преди има-няма 2-3 часа направих поръчка. Има я в суивито, но нямам потвърдителен имейл. При някой да е така?

Общи условия

Активация на акаунт