LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 935
Момичета вече имам втори ред от 26.01.  newsm44
А номер за проследяване ? Кое е втори ред? Моята поръчка също е от 26.01. и живо се интересувам!

Номер още нямам, но разбрах, че след 1-2 дена ще ми пратят важното е че е пакетирано вече и потегля  newsm68
Извинявай...кое е втори ред..така и не можах да разбера от прочетеното от 1 ва стр....Благодаря предварително   bouquet

# 1 936
Някой има ли размери на мотард (черните) номер 40 ?Благодаря   bouquet

# 1 937
А номер за проследяване ? Кое е втори ред? Моята поръчка също е от 26.01. и живо се интересувам!

Номер още нямам, но разбрах, че след 1-2 дена ще ми пратят важното е че е пакетирано вече и потегля  newsm68
Без да искам да ви плаша, но докато не пристигне нищо не е сигурно! На поръчка от 25.01. имам втори ред от 2-3 дни, от вчера имам и товарителница за проследяване, а от ДНЕС сутринта имам анулиран един от артикулите!  #Cussing out Много ме е яд, защото го виждах още много пъти след това налично!!! (мъжките боксерки 3 за 2Е) Tired
В момента виждам, че е един от артикулите ми се вижда като книжка..до тази сутрин си беше видим като картинка...да разбирам ли че това означава, че е анулиран.. и ако да какво се случва..

# 1 938
къде да следим - кръглите цени или албанците?

# 1 939
В момента виждам, че е един от артикулите ми се вижда като книжка..до тази сутрин си беше видим като картинка...да разбирам ли че това означава, че е анулиран.. и ако да какво се случва..
Не означава,ако си го пуснала може ( ако ти в фактуриран-съвсем вероятно)и да дойде  Peace

# 1 940
[/quote]

Това означава, че в момента не е налично в сайта.Няма отношение към това дали ще го получиш, или не.

# 1 941
Заповядай линк  за кръглите цени   http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … t=price_ascending

# 1 942
  • София
Заповядай линк  за кръглите цени   http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ronds.aspx?categoryid=111138728&sort=price_ascending

Това са кръглите цени :

http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds-soldes.aspx?categoryid=111138565

# 1 943
Заповядай линк  за кръглите цени   http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ronds.aspx?categoryid=111138728&sort=price_ascending

Благодаря и знам как се влиза, но искам да ви попитам при намаления къде следите и къде най-често пускат едноевровите - при албанците или при кръглите? Извинявам се, ако не съм задала въпроса си изчерпателно.

# 1 944
  • София

Благодаря и знам как се влиза, но искам да ви попитам при намаления къде следите и къде най-често пускат едноевровите - при албанците или при кръглите? Извинявам се, ако не съм задала въпроса си изчерпателно.

При албанците - http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-moins-de-10-eur … t=price_ascending

# 1 945

Не искам да отчайвам никой, но не се радвайте на втори ред, 4 стъпка. Моята поръчка имаше всичко и какво се оказа-няма поръчка.

# 1 946

Не искам да отчайвам никой, но не се радвайте на втори ред, 4 стъпка. Моята поръчка имаше всичко и какво се оказа-няма поръчка.

е как така няма поръчка newsm78,уж и моята са я пратили на 31 .01 а все още сиди във франция,като имам отказан артикул на 02,02

# 1 947

е как така няма поръчка newsm78,уж и моята са я пратили на 31 .01 а все още сиди във франция,като имам отказан артикул на 02,02
От толкова време пазарувам, но такова нещо не ми се беше случвало. Поръчката ми е от 15.01. Всички от следващите дати дойдоха а тази я нямаше, при условие че ми беше блокирана сумата. Писах на французите и те ми отговориха, че няма да си я получа-проблем с картата. Какъв проблем имат не разбрах, като пазарувам с една и съща карта. Както и да е.

# 1 948
Момичета извинете за въпроса ,но къде ви изписва ,че артикула е анулиран.Благодаря предварително!

# 1 949
  • Испания
В
Момичета извинете за въпроса ,но къде ви изписва ,че артикула е анулиран.Благодаря предварително!
В сайта ,когато влезеш в самата поръчка-срещу продукта пише ануле,освен това проверявай и в
Suivre mes remboursements-там ти излиза дали имаш анулиран продукт,от коя поръчка е и когато ти е пратен ваучера или не дай си боже чека Peace
Представлява нещо такова

Commande    Type de remboursement    Mode de remboursement    Date    Montant

Nº  20110121813793
du 12/01/2011    Remboursement somme due    Envoi de la note d'avoir    28/01/2011    12,45 €
Nº  20110121813793
du 12/01/2011    ARTICLE MANQUANT    Envoi de la note d'avoir    24/01/2011    11,32 €

Общи условия

Активация на акаунт