LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 875
Ради, Ratsa82, за една и съща кукла става въпрос - момченцето със синьо/зелено панталони и копчета...да, дава я 3Е, но просто денят, в който я хванах беше на цена 0.90Е, някакъв бъг ли, трик ли, ЛР бог знае какво е, ама за толкова я взех аз. Наистина на мястото на цена пише 3Е .

мама на две овнета, щом си плащала с картата и си сигурна, че вътре има достатъчна наличност смени браузера и тогава пробвай...има вариант да си блокирала и акаунта, тогава почакай известно време, докато ти даде възможност да вкараш номерата/цифрите на картата  Peace

# 1 876
  • Варна
Момичета тази нощ случайно пуснаха ли жилетката Фреди или суитчера на AWS от 2 евро, че не успях да стана, а май са пуснали доста неща?

# 1 877
Ради, Ratsa82, за една и съща кукла става въпрос - момченцето със синьо/зелено панталони и копчета...да, дава я 3Е, но просто денят, в койточ я хванах беше на цена 0.90Е, някакъв бъг ли, трик ли, ЛР бог знае какво е, ама за толкова я взех аз. Наистина на мястото на цена пише 3Е .

мама на две овнета, щом си плащала с картата и си сигурна, че вътре има достатъчна наличност смени браузера и тогава пробвай...има вариант да си блокирала и акаунта, тогава почакай известно време, докато ти даде възможност да вкараш номерата/цифрите на картата  Peace

Аз си вкарвам всичко, което трябва(номера и цифри) и след това като искам да продължа ми изписва,
че тази карта не я приема  newsm78

# 1 878
Здравейте, някой може ли да даде размери за тези дънки 38 размер
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … =1&pos=30_a_n

# 1 879
Ratsa82, имаш предвид, че вкарана с този реф номер излиза на 3Е или по принцип вече е на 3Е от 20.01 насам, когато се е появила  newsm78
Ref : 5982847
Просто си питам, не съм я видяла още на живо, моята е в С-я  Crossing Arms тия от ДЧЛ за провинцията не работят в събота.  Confused но видях снимките...наистина е мн сладка и дори 3Е си струва  Peace
 Laughing не, че в сметките имам 2 х 3 излишни Е обаче  Embarassed всичко е на кантар и дебна въпросното яке на Актив.
Аз реално нито съм я търсила по реф, нито по линк, на 20.01 по случайност я хванах и пуснах, че ми е мерак от времето, която беше на 9Е.

Мис60 тениската сутринта стоя доста дълго време, поне 20 мин сигурно, беше само жълта и само 38 номер, ама и това вече не е критерии гледам ги как 1 път пускат дадени номера и цветове от нещо, друг път други, които уж ги няма предния път.

(Анелийка, по 0.90 Е имам ли възможност вземам и за теб  Peace)
Joy може ли и за мен една Embarassed? Ставаме три Rolling Eyes Просто приключих май с поръчките, а и вече тва дебнене почна много да ме изнервя, та затова от няколоко нощи си спя доволно Blush

# 1 880
Момичета тази нощ случайно пуснаха ли жилетката Фреди или суитчера на AWS от 2 евро, че не успях да стана, а май са пуснали доста неща?

Суитчера не го пуснаха, поне аз не видях, а заради него будувах.В кошницата ми е, и не светна  Sad.

# 1 881
Вече  няма знаение  Sad
От сумати време дебнех едно яке, накрая днес сутринта го хванах и от тогава се опитвам да направя поръчка и то естествено вече номера, който ми трява  го няма  #Cussing out
Толкова много ме е яд, че ще се пръсна #Cussing out

# 1 882
Момичета вече имам втори ред от 26.01.  newsm44

# 1 883
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да даде размери за тези дънки 38 размер
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … =1&pos=30_a_n

Ето: талия - 37,5см; ханш - 47 см; дължина по външен ръб - 104 см. Peace

# 1 884
Момичета, в събота по обяд пускаха ли нещо?

# 1 885
Иренка, малко със закъснение, но не мога да се добера до ПЦ-то - снимки на ботушите, жилетката - Aktiv Wear, edna туника, която страхотно си пасва с жилетката.
Много съм доволна засега. Чакам велуреното яке и още няколко интересни неща. Hug

http://www.album.bg/vi4ito123/?delete=26703745

# 1 886
Vi4ito би ли ми казала кои точно са тези ботуши, че много ми харесаха и дали си отговарят на номера.Струва ми се,че нагоре са широчки, така ли е?Благодаря ти предварително!  bouquet

# 1 887
Ради, Ratsa82, за една и съща кукла става въпрос - момченцето със синьо/зелено панталони и копчета...да, дава я 3Е, но просто денят, в койточ я хванах беше на цена 0.90Е, някакъв бъг ли, трик ли, ЛР бог знае какво е, ама за толкова я взех аз. Наистина на мястото на цена пише 3Е .

мама на две овнета, щом си плащала с картата и си сигурна, че вътре има достатъчна наличност смени браузера и тогава пробвай...има вариант да си блокирала и акаунта, тогава почакай известно време, докато ти даде възможност да вкараш номерата/цифрите на картата  Peace

Аз си вкарвам всичко, което трябва(номера и цифри) и след това като искам да продължа ми изписва,
че тази карта не я приема  newsm78
Ако имаш банкиране провери си наличноста  Peace Така ми се случи и на мен с VISA на ОББ-бяха си дръпнали лихвите за месеца  Peace Става въпрос за кредитна карта  Peace

# 1 888
Момичета вече имам втори ред от 26.01.  newsm44
А номер за проследяване ? Кое е втори ред? Моята поръчка също е от 26.01. и живо се интересувам!

# 1 889
Момичета ,каква е цената на коментираната тениска мисс 60?Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт