С мартeнички бели и червени, кичим НОЕМВРИйчета засмени-16

• 34 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Нея и аз към подобно съм се ориентирала.Това е триколка за вървене буквално преведено.Но колелото за вървене се среща по често,по което съдя ,че е по успешно.Даже такава триколка не съм виждала тук... Ето го нашия вариант

http://www.mytoys.de/PUKY-PUKY-Laufrad-Standard-pink/Laufr%C3%A4 … a01.05.04/1868931       

Елист, това което си пратила като линк е за над 2,5години и 90см височина. До колкото разбрах височината при Пуки-тата е от голямо значение, за да им е удобно на децата. От този модел имат подобни за над 85см височина и над 2 години.
http://puky.de/homepage/produkte/laufraeder/4052.htm
Това което съм си харесала е за 80см височина и за 18месеца. А моделът, който си пратила според мен си го виждала по-често, защото са за голяма възрастова група деца - имат за 85см, 90см и 95см. Но пък ние това ще го караме основно лятото и все си мисля че 80см е по-удобно. Ама още ми е странно  Mr. Green Още не съм решила дали ще го взимам  Mr. Green

JR се загуби нещо. Много се забавлявах на постовете й  Mr. Green

Вес - изместихте ли се? Ех, тази вечер вече сте си в къщи  Mr. Green

# 211
Добрютро мамчета Simple Smile

Алекс ми поднесе хубава изненада тия дни - започна да се буди в 5-6 7 най-късно и не иска да спи повече! А вечер и в 22 да го сложа , ако успея да избутаме дотогава , пак става в толкова Shocked Направо съм потресена! Лошото е ,че иска и аз да стана на секундата ,няма нещо да се протегне да се огледа... като японско багерче е , отваря очите и за секунда вече е прав ! И понеже аз се ослушвам няколко минути , започва един рев...  А тази сутрин скокна в 6 и мъжо вика "не ставай, ще реве и ще млъкне" , да ама не! Рева 30 минути и пак стана на неговата. А още по-лошото е ,че ако не стана и почне да реве , после цяла сутрин е ужасно крив. Направо не знам какво да го правя, това неговото в 5-6 е ужасно , ми то още тъмно навън!

Ох, оплаках се и аз , ама ако знаете как ми се спи ... то не са хормони , не е чудо!

За триколката , ние имаме една кола за бутане ,ама като гледам , няма да я ползваме за разходка.

За пишлето, ами  не е забелено  даже и наполовина не е . Интересното е ,че педиатър ката никога не е питала ... А мъжо е на мнение ,че има време и само да си се забели.

Ох, момичета ,като стана въпрос за пилета,  ако знаете как искам една  да се пръкне Simple Smile)) Нямам търпение вече да разбера!

За зъбите, вече е с 6 предни и 3 кътни. А за килата сигурно е 12 ! тежи ужасно!

Друго за писане , следващият път ,че стана много Simple Smile

# 212
  • София
Честит празник на любовта мамииии   bouquet Hug Heart Eyes
Аз чета редовно но ... малко ме домързява писането тия дни.
За почерпките принципно съм против, НО ако опре ножа до кокъла така да се каже може и да си променя мнението  newsm78.
Гледам Нея и Елист обсъждате Пукитата  Laughing Също взех даги заглеждам та съм в чуденка. Дали не е по добре да се вземе първо едно пуки уич като ето това примерно http://www.mytoys.de/PUKY-PUKY-Wutsch-My-first-PUKY-hellblau/My- … .21.02%29/1682735. От към височината 85 ще го докараме до лятото, той сега е по мои мерки към 82. Затова много го мисля и това с двете гуми дето Нели го показа ... По трудно ще се балансира с него. Освен това си мисля и за една боби карка http://www.mytoys.de/BIG-NEW-BOBBY-CAR-Racing-No2/Bobby-Car/KID/ … o.br01.72/1885139 или едно моторче като това примерно http://www.mytoys.de/BOBBY-CAR-Bobby-Scooter-rot/Bobby-Car/KID/d … o.br01.72/1506341. Много чуденки многооооо  Mr. Green
Елист и мъжа ми все новите последни модели сънува, обаче той на Алфа, че ние имама такава  hahaha Засега основно ще ги сънува Joy
Четох че има болнички дечица, да се оправят бързо  Hug
Също мисля че пишок, пишле, или галено пишуранче  hahaha е по добре от буба  Sick Какви буби какви стоножки, Мия добре го е разяснила  Simple Smile
Докато съм на компа, Емо се научи да поставя дискове в СД то, ама ги слага правилно, голям майтап. От няколко дни се научи да си "храни" плюшките. Стоя си веднъж и чувам Амм аааам, и гледам с една лъжица всички под строй ядат, от време на време и той замезва  hahaha, а ако съм наблизо вече и мен храни.
Уикенда голямо миткане беше, ритахме топка из Южния, то като пролет направо. И още нещо смешно, като падне на тревата примерно, кално е, стои на колене с разперени ръце нагоре /да не се нацапа/  hahaha и чака да го вдигнат /не че не може да се изправи/. Това калта гнусна работа  Mr. Green
Честита нова къща на Вес.
Яна 931 страхотни вкусотийки си спретнала мммм че вкусни кифлички.
Сигурно попропуснах нещо, че не бях писала отдавна ама ... толкова викат ме  Hug

# 213

и
Честит Трифон Зарезан!

Не съм писала няколко дни - нещо много натоварено ми беше - разходки, гости, къщна работа.

Иначе няма много новости. Нещо пак развалихме режима на хранене и спане.
Все по-често Мони спи при нас и вече не знам как да подходя. Решавам да я преместя и тя се буди, а не мога да я изчакам да заспи хубаво, защото и аз заспивам. Няма шанс да заспи сама... Не знам какво се случи, но от 2 месеца е така.
И напоследък много ме търси. Излизам примерно цигара да пуша и тя залепва на вратата на терасата и мечи докато не вляза. И това е ново - преди нямаше значение кой ще си играе с нея, а сега  е като залепена за мен.

Уж порастваме, а всичко, което бяхме постигнали е в миналото... Пак е като бебе.

Връщам се да почета малко и после пак.

# 214
Честит Трифон Зарезан и от мен..

# 215
steysi86 - и ние сме като бебетата. На тази възраст правят опити да изглеждат големи, сърдят се крещят като не могат да направят нещо сами, но чувстват че родителите ги възприемат вече не като бебета а като човечета ...
Струва ми се че усещат отношението и искат отново да се чувстват като през миналата година. .. Ново бебе с претенции  Mr. Green Mr. Green
Тони е същия, вчера забелязах че започва да ме търси и да се страхува от липсата ми  Peace Пораства и разбира че ме няма  Simple Smile
Ето и какви ги вършим от скоро време:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1277045662127&comm … &notif_t=like
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1277426351644&comm … &notif_t=like

Сърди се че не може да направи нещо ... Кака му Скорпито и тя беша такава ... драскаше всичко което е нарисувано от мен защото не успяваше сама да го направи   Peace

Отиваме да се обличаме и да ходим на разходка докато не е заваляло ..
По скоро ще ходим до Кауфланд на пазар, но то си е същото  Laughing Laughing Laughing

ехе ... Павката какъв голям изглежда с тази нова прическа  Peace
Тони ще го стрижем април месец макар че баща му нещо не му се иска ... Предпочита да е малко хипарче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятно изкарване на Празниците Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 1dating luvbed и внимавайте сега е "сезона" за нова EFP като преди 2 години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 216
Честит трифон зарезан и празник на влюбените който каквото ще празнува Simple Smile
Я Павчи е с нова прическа Simple Smile
Аз днес готвя, отново.
Правих на малкия нещо като картофени кюфтета ама настъргах по равни количества картоф, моркоф и тиквичка и стана много добре. Сега заспа и ще правя мъфини с боровинки май Simple Smile
Иначе от миналия четвъртък отказахме бибката, то неговото беше безобразие и биба и цица. Дори не разбра че я махнах ама не трябва да я вижда, че........ Simple Smile
 Сега се мъчим да се приспиваме без цици, много неуспешно начинание, крещи "мама цици", е на обяд ако сме навън не иска цици и вътре понякога минава номера ама рядко но и аз не се отказвам де Simple Smile
Малкия хвана някакъв вирус киха и му тече носа 2 дни и сега е на пушка ама ми го лепна на мен, абаче явно аз съм с по-слаб имунитет от него защото още си подсмърчам ама ще се оправя де  Laughing
Весело изкарване на всички  Hug
Янечек да взмеш да се вяснеш бе жена никаква те няма newsm78

# 217
Честит празник на всички txtloves

Купихме колело на HOPPOP http://www.shopmania.bg/shopping~online-ighrachki~buy-dietsko-ul … op~p-1378552.html
диването го караше в нас и още не можеше да ходи,носи го с една ръка и няма и да поглеждам други.Много съм доволна.

Бубето ми подари книга за празника и ми беше написал стихче-щях да ревна!!!!!!!!
А аз сутринта като той си би шута за работа бързах да печа блат, правих мини торте и пратих с куриер в работата му...абе егаси празника Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубава вечер желая на всички и много да се обичате и да пийнете по чаша вино ей

Абе маймуне стига с тия цици беееее...... newsm62 newsm62 newsm62

# 218
  • Пловдив Белащица
Абе къв натиск за спиране на кърменето бе?! Мен ме укориха, че още не сме махнали памперса  hahaha. Малко повече от ден ми се наложи да съжителствам с двете сестри на свекъра, докато бяхме у тях на обичайното гостуване в провинцията  Mr. Green. Е не е истина просто. Хубаво, че не са ми свекърви. Така установих, колко ми се старае моята свекърва. Чак ми се прииска да й напиша благодарствено стихотворение на моята и да го публикувам на първа страница на някой местен вестник. Ами рядко жената ми прави забележки, пък като е знам, че мъжа й и синовете й само се мъчи да ги строява.

Мия, ами видях, че Лилито никой не я приветства с добре дошла. Ама то това ни е ясно из форума, един пост се забелязва от няколко човека, друг от никой. Що така не знам?! И викам момичето да се почувства по-добре дошла.
А иначе аз така само я послещам, сега ще я дебна да я ръфна  Joy

Нея, на каката й бяха подарили, не Пуки, но подобно за бутане с краката -  ето това. Еми чак сега започна да го ползва. Зависи от детето да ти кажа. Нейното приятелче пък правеше на пух и прах една играчка, от тези колички за яздене, които са. С двата крака такова препускане му удряше. Имаме и с родителски контрол, удобни са да ти кажа, защото го буташ, иначе си кара на където иска. Андрея до миналата година като се загледа на някъде натам върти и кормилото и се блъскаше в камъни, дървета, съответно и рязко слиза от тротоара. Ние имаме подобно
Иначе ако нямахме толкова колела бих се замислила за нещо такова

# 219
  • Пловдив Белащица
Писихриси, то и за на момичетата "чудесиите" съм чувала, какви ли не приказки. Пеперудки, не знам си какво. Ние сме на дуда - няма друго значение. Първо бяхме на "шушулка", бях го чула от друга майка и ми се стори приемливо ... докато не пуснаха една реклама по телевизията, която гласеше нещо от рода "Къде е грахчето? ... В шушулката" Прозвуча ми много неприятно и от тогава сме си на "дуда".

За 14 февруари подаръкът е в натура  Joy. То му е наистина подарък, щото рядко му се случва  Mr. Green

# 220
  • София
JR се загуби нещо. Много се забавлявах на постовете й  Mr. Green
Тук съм, бре  Laughing

Излизам примерно цигара да пуша и тя залепва на вратата на терасата и мечи докато не вляза.
И Рая така сутринта се мамосваше - и мама си влезе, ама не видя човека зад вратата, та го метна по гръб  Sick

# 221
  • София
Добро утро!

Лулу, ей пак страхотна торта си спретнала! Поздравления и за подаръка!

Мен пък ме изненадаха с романтична, празнична вечеря и колаж с наши снимки и послание . А и двамата бяхме купили сърцето на Линдт с бонбони.  Laughing Сега ще има да ядем бонбони до Гергьовден поне, като знам колко сме по сладкото  Mr. Green

Мами, канени сме на рожден ден на момченце на 2 годинки - някакви идеи за подарък? Thinking

Лили, вместо мъжа ти да вика "не ставай, ще пореве и ще млъкне" пък да стане той  Laughing
аз тия дни съм болна и го предупредих че той е на вахта, той не я чува като мрънка ама ми усеща лакътя  Laughing

това е засега, да взема да поработя малко че колко пари изпуках по намаленията в Ла редут не ми се мисли как ще ги възстановявам Laughing Добре че свършиха намаленията че щеше и кр.карта да ми свърши хихих 

# 222
Добро утро поспаланки,

заповядайте по една закуска в леглото

В неделя изпратих милото на летището за Испания и вчера хич не ми беше празнично. Много ни е тежко и на двамата, но няма как.

Гледам обсъждате превозните средства за бутане. Емо и Криси имат коли за бутане. От време на време сядат на тях за по 2-3 минути. Предполагам, че ако са на вън и имат повече пространство за шофиране, ще ги ползват повече. Имаме и триколки с родителски контрол и си ги ползваме.

Вчера като се прибрах от работа, майка ми половин час ми се оплакваше диванетата какви поразии са вършили. Емо два пъти включвал котлоните (поне е стоплил на баба си кафето  Mr. Green ), цъкнал копчето на сушилнята на пералнята и след като изпрала, започнала да суши. Пренесъл си едно детско пластмасово столче до хладилника, натискал копчетата и нагласил температурата на -3 градуса. Добре, че майка ми е видяла на време, че всичко в хладилника щеше да замръзне. Имаше и още неща, но сега не се сещам. Миналата вечер си беше занесъл столчето в кухнята, качил се на него и си предърпал тавата с печено пилешко, която беше на плота. Гледам го по едно време нашия хванал една кълка и гризе, а другата ръка натопил в картофеното пюре и от време на време я облизва  ooooh!
Емо и Криси са с хрема от два дни. Веднага ги почнах с вит. С, Осцилококцинум и Стеримар и на котлона слагаме да ври вода със сода за хляб да дишат парите. Дано да не се доразболяват.

Елвирка и аз бях напълнила кошницата в Редут-а, но така и не ми остана време да пусна поръчка. Бързо да оздравяваш. А по въпроса с бонбоните - ако имате нужда от помощ в яденето сфиркай. Ние като добри съфорумки ще помагаме  Wink

# 223
Добър ден  Hug

Все по-пусто е тук...

Вчера водих Мони на лекар, от събота й излезе едно обривче като от претопляне. Бях го мазала с Джинджирата и вчера при лекарката тялото й беше чисто. Явно стъпалата и дланите не съм мазала добре, защото само там имаше остатък. Сега представлява няколко мехурчета. Според доки са от храна, но последните дни не е яла нищо "опасно". Та сега е и на диета - тя и без друго почти нищо не яде, а сега...

Яничка, разбирам колко ти е тежко... Гушкай мъниците и си мисли за времето, когато ще сте заедно  Hug

Лулу, браво и за тортата и за идеята!

Моят мъж много ме ядоса вчера  Crossing Arms То подаръка си го получих предварително, ама... Чете ми половин час лекция, че не било никакъв празник... Направо ми уби настроението. Аз специална вечеря и десерти спретнах под формата на сърце, а той...  #Cussing out Както и да е...

# 224
Добър ден!  Simple Smile

yani4ka_83: няма как да не ти е тъжно, мила. Мисли си колко прекрасна е Испания и при първа възможност аз бих заминала за там без да поглеждам назад! Освен за кратки гостувания.

Аз нещо съм на вълна емиграция, но няма никакъв вариант поне за сега.

Вчера и махме гости и беше весело, но накрая от игра моето шише си цепна горната устна, ама колко кръв изтече. Успокоих го бързо и не плака много. Все още е с надута устна милото.
А ти Лулу, отново си за поздравления ... страхотна си!  Hug

Приятен ден и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт