Отговори
# 75
feyaa какво говориш!?! Компанията е моя  Crossing Arms

СЛАДУРКА moresmile rotfImbo

# 76
Ох, аз имам проблем с плащането...не мога да разбера защо не ми приема картата. Задължително ли трябва да е КРЕДИТНА?Моята е VISA ELECTRON на ЦКБ и по принцип става за онлайн плащания...Заредих я още вчера - има достатъчно парички. Какво не й харесва не знам  Sad И има ли проблем, че сметката ми е в лева?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 09:38 от red_devil

# 77
Не е задължително да е кредитна; може да е в лева. Да не би парите още да не са се отразили?

# 78
Не е задължително да е кредитна; може да е в лева. Да не би парите още да не са се отразили?
Ами аз не съм пазарувала в този сайт още и за това реших, че нещо не ми приема вида на картата. Вчера на обяд ги внесох паричките...Нали се изписва целия номер на картата - 16 цифрен и после в другото поленце 3-цифрения код за сигурност.... Thinking

# 79
Да точно така. Иска  име и адрес на картодържателя, валидност на картата ( да не би да ти е изтекла). Ако искаш се обади в банката и ги питай що така... Crazy

# 80
  • София
Доставката в момента е 3$, ако някой иска да се възползва  - може да е временен бъг.
Мине ли поръчката - няма проблем, ще си я получите с 3$ Д.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 81
Ох, аз имам проблем с плащането...не мога да разбера защо не ми приема картата. Задължително ли трябва да е КРЕДИТНА?Моята е VISA ELECTRON на ЦКБ и по принцип става за онлайн плащания...Заредих я още вчера - има достатъчно парички. Какво не й харесва не знам  Sad И има ли проблем, че сметката ми е в лева?
Моята е същата и досега не съм имала проблем!
.......п.п -Пинко преди време препоръчваше гъба против миризми -някой може ли да ми помогне с линк?!

# 82
Заповядай http://www.iherb.com/Naturally-Fresh-Refrigerator-Fresh-Odor-Abs … z-50-g/13135?at=0

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 83
# 84
  • София
Здравейте,
току що се обади мъжа ми, получили сме известие за митница за две пратки на негово име на стойност-20,12$ и 17,65$, по митническия курс за 1-8 февруари 1,44812 за 29,14 лв и 25,56 лв.Обадил се е и са му казали че дължи по 3.50 лв пощенска такса за всяка-това са 7 лева и задължителен паркинг 1.50 лв...направо си е обир. Търсих навсякъде по сайта на пощите тази "колетна такса" но не намерих нищо. На какво основание ни карат да плащаме тази такса (от сайта на митниците-пощенски пратки-твърдят че митница не таксува нищо освен мито и ддс, т.е. тази "колетна такса" е от пощите), и защо при положение че доставката е платена до врата ще ми искат по 3 лв за такса доставка плюс останалите 7лв?
Давайте да направим нещо по въпроса!

# 85
dtrifonova коя доставка ти е платена до вратата?
При нас е 1,50лв ,когато няма начисляване на ДДС.

# 86
  • София
Здрвей,
доставката от 3 или 4 $ е до адрес. Ние сме в Дружба 2 София и на известието пишело 3.50 лв колетна такса-ще ми дадат сериозен начален тласък ако сложат и ДДС на тези 3.5 за пратка от трета страна. Досега сме получавали всичко под 30 лв в пощата (просто защото не могат да се напъхат в пощенската кутия, а е имало случай ако има някой вкъщи пощальонката да ни го предва лично.

# 87
  • Бургас
Едната от двете пратки които чакам я получих в митницата- платих ДДС + 3,50 такса на пощата

# 88
  • София
Едната от двете пратки които чакам я получих в митницата- платих ДДС + 3,50 такса на пощата
здравей, дали ти показаха заповед или разпоредба за събиране на "такса на пощата"? Има ли някъде черно на бяло какви са тези 3.50 някой виждал ли е?

# 89
http://www.iherb.com/Life-Extension-PQQ-Caps-with-Bio-PQQ-10-mg- … e-Caps/25980?at=0

ВЕЧЕ Е НАЛИЧЕН!

и да кажа - получих пратка от 18.01 на митница с 1,50 такса!

Общи условия

Активация на акаунт