Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
chopi , и иван има такива пъпки. чакам ги да се махнат сами. не мисля, че трябва да се пипат.
по тоя повод се сетих да питам ИМА ЛИ НЯКОЕ БЕБЕНЦЕ БЕНКА? ние си имаме една на крачето. много съм чувствителна към бенките, защото аз имам стотици и толкова се надявах децата ми това да ги подмине. яна се роди без никакви, около годинката й излезе първата, а сега вече има 5-6.

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА - ЛЕПРИКОН И БЕНДЖИ!   bouquet

# 211
Страхотни новини
Честити бебчета на  Леприкон и Бенджи ,да са ви живи и zдрави  и много да ви слуШкат ,

И сега само аz ли останах    ...
каzах ви аz ,че Ще съм иzтърсака ,  искам и аz  вече бебеее  smile3511

Галя&Преси Честит Рожден ден , бъди zдрава и много много Щастлива.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 00:30 от Shanna

# 212
  • София
Пепита, най-после видях снимките. Много сладко бебче! А е лицето на усмихнатата кака определено си имаш помощница  Hug

# 213
  • София
Честито на новите мами! Да са здрави и послушни бебоците!

Шана, май ще спечелите приза за изтърсаче на темата Simple Smile

Пепита, много са сладки!

# 214
# 215
Честито Бенджи  Hug bouquet да е жива и здрава малката шушулка, само хубави неща да и се случват...и мама и тати много да я слушкат  Peace.

# 216
  • Варна
kamelia_petkova, Леприкон, Бенджолина, да са ви честити малките мадами!!Да ръстът много красиви и обичани Heart Eyes
Момичета благодаря ви за пожеланията Hug
И на Вико му се появява по някоя пъпчица за раскош-ту бяла,ту само зачервена,но си минават и не ме притеснява.И кожичката му се бели,бях взела олио на ХИП,но в последствие взехме и зехтин,който определено ми се вижда по-богат,така да се каже.
Лека вечер от нас smile3504
Клечо,да ти е честита малката Никол Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 01:12 от gali&presi

# 217
  • Пловдив
Леприкон, Бенджолина, да са ви честити малките принцеси!!Да ръстът добри и щастливи деца  Hug

ИМА ЛИ НЯКОЕ БЕБЕНЦЕ БЕНКА? ние си имаме една на крачето. много съм чувствителна към бенките, защото аз имам стотици и толкова се надявах децата ми това да ги подмине. яна се роди без никакви, около годинката й излезе първата, а сега вече има 5-6.
И аз съм много чувствителна на тази тема- имам мнооооого, и то по лицето, а една част махах оперативно. Бебо няма засега, на каката и излезе една на брадичката, но не помня кога беше.

# 218
Kamelia, Бенджолина, Леприконче - да са ви здрави и весели дечицата!  Hug

(а на татко Леприкон пожелавам да запази това свежо чуство за хумор и по-нататък, когато малката Рая открие гласа си! прекрасен оригинален анонс на най-хубавото събитие)  Grinning

Болни сме всички, с изключение на Кристофф, та ви пускам и се надявам да не ви трябва онлайн туул за диагностика въз основа на симптомите (за съжаление само на английски, не съм търсила подобен на бг):

http://www.babycenter.com/symptom-guide

# 219
Честито на всички нови мами   HugЯвно са си чакали февруари децата  Flutter

Искам да попитам мамите с по 2-3 деца, какво правите при задна хрема? Малката постоянно се буди като се задъхва и задушава, защото и се стичат сополи. Пръскам тетрисал, но не мога да кажа че особено и помага, кихаме освен това. Педито ни беш Flutterе изписал едни силни кфяви капки и ми се иска да минем без тях, инче в петък сме на консултация...

За темата в родени предлагам да си направим класация и анкеткка, а някой случайно да може да прави колажи?

# 220
Закуска, моля заповядайте!

Евридик@, благодаря ти, мила!
Пропуснала съм да отбележа обаче, още една разлика - Снежи повръща след неколкократно оригване, а най-често в процеса на оригването. И яде доста неравномерно във времето.  Tired
Когато й скимне - мислех, че трябва вече да е отрегулирала ситуацията... Или бързам?
И още нещо да питам - как да избирам от коя гърда да кърмя, като е "на поискване"? В този случай гърдите не се изпразват (иначе така определях, при редуване на три часа, едната гърда винаги е значително по-пълна от другата), та не знам кога от коя да давам... newsm78
За сега процедирам така - от 9 до към 11.30 давам от едната, после до към 14.30 от другата и т.н., ама все се чудя добре ли е така или има по-подходящ начин да се определи?

Бебеш, освен коларголовите капки, когато баткото ни беше на тази възраст ни бяха изписали адреналинови капки - също се приготвят, не са готово лекарствено средство. Иначе - честичко физиологичен разтвор или Стеримар, но впръскване навътре и обилно. Бяха ни изписали и Низита, но е доста трудно да намажеш отвътре толкова малко носленце... А и то е по-скоро за омекване на коричките, не помага при задна хрема...
Обикновена хватка е да й надигнеш матрачето, като подложиш нещо откъм главичката (помага и срещу рефлукс) и да я слагаш да спи на една страна, вместо по гръб. Ама нито едно от така изредените неща не лекува - всичките са помощни средства, докато нещата отминат. Разчита се основно на имунитет. Peace

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 08:24 от Az i ti

# 221
  • Пазарджик
Добро утро иот мене!!!

Честити бебчета на  Леприкон и Бенджи ,да са ви живи и здрави  и много да ви слушкат   bouquet

Бебешондел физиологичен разтвор и Еуфорбиум композитум/хомеопатични/.Има го в два варианта.Спрей за нос или капки за устата.
За една седмица обикновено минава, стига да не са стафилококи.
Коларгола са хубави капки, растителни, подсушават лигавицата, но повече от 3- 4 дена не е препоръчително да се слагат при бебета, защото могат да пресушат лигавицата. Може да опиташ преди капките да пръскаш със Стеримар да се прочисти нослето. Скорошно оздравяване.

Нощни добре дошла ,бях се притеснила,че те няма тези дни .

Бебешондел честита ви месечинка!!!

# 222
  • София
Честити принцеси на Леприкон и Бенджолина! Да са живи и здрави!

Бебешондел, аз пръскам със Стеримар и я облекчава.

Агентке, бързо оздравяване ви пожелавам.

Shanna, стискаме палци за скорошно раждане Hug

Вчера не съм давала АМ!! Надявам се и днес да не се наложи. За сметка на това, като се събуди да яде в 5 и после мрънка до 6.30. Тъкмо се бях понаспала два-три дни и днес пак давам на заето.

Исках да попитам дали някой си спомня от кога се заиграват с дрънкалки???

# 223
Благодаря ви много  Hug
Тя спи на спалнята и за съжаление няма как да надигнем матрака  Tired За сега пръскам с Тетрисал (физиологичен разтвор) и да види какво ще  изпише лекаря, но ми се иска с хомеопатия да се оправим, че тия правени капки са си бая силни  Tired Слагала съм я и на една страна но за съжаление пак се дави  Tired
etomira браво за постижението  Hug
Моя пухчо започна да се заиграва на 3 месеца някъде Simple Smile

# 224
  • София
БЕБЕШОНДЕЛ, за задна хрема при яна много помага един хомеопатичен спрей. Не знам обаче дали е подходящо за бебето. http://apteka.framar.bg/30000710/%D0%B5%D1%83%D1%84%D0%BE%D1%80% … -20-%D0%BC%D0%BB-

Общи условия

Активация на акаунт