Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 28 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Честити рожбички на Елина,Тоничка и Патето!!!Да са ви живи и здрави дъшеричките и на Патето момчето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
.................................................
Леприкон, Shockedто човек като си върви с късмета Laughing Mr. Green
Вики вчра направи сефтето навън ,малко раничко на 2 седмици е само,ама майка му не издържа много вкъщи и така... Laughing Sunglasses
Едно питане и от мен към ЛЛЛ.Нормално ли е бебе на 14 дни да яде по 100мл кърма,че и понякога над 100?Ака(дриска) на всяко хранене.Но по-скоро ме притеснява количеството на изяденото мляко.Дали от големия си апетит не се прехранва детето?
.......
С каката имах проблем защо яде толкова малко а с Вико -защо яде толкова много? Laughing newsm78

казвам името на гишето, високо и ясно, щото нали съм чужденка - мирослава, след 5 минути търсене момичето се обръща и ми казва, а няма тука венецуела  Grinning
Joy Joy hahaha Joy Joy Joy

# 31
Запис и от мен!

Честити бебчета на Елина, Тоничка и Патето! Да са живи и здрави и много да ви радват!

Клечо, стискам палци бебката да реши да излиза, хайде следващия път да пишеш с бебе  Simple Smile

Ние днес бяхме на втория контролен преглед след изписването. Изабела е наддала 1100 гр. откакто си е у нас за 25 дни, вече 3 620. Гледаха й и очите за ретинопатия, всичко е наред и й правиха трансфонтанелна ехография, и там всичко е добре. Взимаха й кръв,  хемоглобина й е на долна граница, но не е притеснително. Изкарахме 4 часа в болницата, горкото дете се побърка от толкова прегледи, но се държа геройски и почти не плака  Grinning

Аз също ходих на очен, че още са ми зле очите, сега не ме болят, но виждам размазано. Оказа се, че имам рани от конюнктивита и затова не виждам и сега 3 седмици ще капя нови капки. Изобщо тоя конюнктивит ме побърка, почти цял месец се влача с него, дано да мине вече от тия капки.

# 32
klechoo Айде мацка!  Mr. Green   Heart Eyes Heart Eyes

Честити рожбички на Елина,Тоничка и Патето!!!Да са ви живи и здрави дъшеричките и на Патето момчето!  

Пу не успях да спечеля баса за изтърсак!  Laughing

# 33
# 34
Честити бебоченца на Тоничка и Патето. Много, много здраве, щастие, късмет.

мамо Зайке, издъни се ти, не мой спечелиш вече.Трябваше обаче да сложиш опция за залагания и през февруари.  hahaha А Калин е прекрасен  Heart Eyes

Клечо, Леприкон, Шана, дръжте се и аз съм с вас, ще си правим компания.

# 35
  • В две тъмни очички
Миш, започвам да си мисля,че и при нас ситуацията е подобна. Принципно не реве нощем (а нали уж тогава е пикът при коликите), но през деня се свива от време не време,ръмжи постоянно, та ...май има вся пак някакви колики  newsm78 и може и за това да цоца като обезумяла и почти да не спи тези дни. На преглед сме чад на 15-ти,та чак тогава ще видим колко сме наддали!

# 36
Здравейте и честито на всички!
аз не съм ви чела много отдавна,но имам няколко въпроса.може би вече сте обсъждали тази тема,за което моля да ме извините!ние сме на 10 дена и малката не винаги захапва гърдата както трябва и се отказва,след което се цедя и така се храним.въпросът ми е трябва ли да цедя докато изцедя всичко,при положение,че цедя на 3 часа или няма проблем и да остане?през деня,ако не се събуди на 3 часа трябва ли да я будя или да я оставям докато сама стане?и другият ми въпрос е-понеже ми казаха като се нахрани в 24ч. после да и давам в 6 сутринта,а през останалото време да и давам вода.не е ли малко рано за това и няма ли да се научи да се буди за вода?много съм обуркана с това хранене.хем искам да не се храни нощем,хем ми е жал да я залъгвам само с вода!кажете вашето мнение!

# 37
  • В две тъмни очички
mikilotka84 , по добре се обърни към момичетата от ЛЛЛ!
Иначе като цяло ще ти кажа моя съвет! Като за начало бих те насърчавала да продължаваш да опитваш със слагането на детето на гърдата! Може да пробваш и с протектори - силиконови зърна, може и да стане! За това,че трябва да даваш вода - аз специално бих те посъветвала да не даваш, в кърмата има достатъчно. за паузата от 6 часа - нека детето ти покаже кога да е...то само ще си спи тогава и няма да е нужно да даваш и вода даже!

# 38
Здравейте мили момичета .
При нас има новина голяма на 25.01.2011г. се роди нашия син Петър със завидните мерки 4100кг. и 53см.
Вече сме си в къщи вичко мина добре, скоро ще кача и снимчици.

# 39
# 40
Мая, честито    bouquet

# 41
зайче Дани, много е сладък Калинчо!! а ти си целуната от щастие..*)

честити бебенца на Мая, Патето, Тоничка, Елина!   bouquet хайде, мацки 2в1, не губете търпение и се радвайте на възможно най-леки раждания! очакваме и вашите рожбички:)

# 42
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПАТЕТО! ЧЕСТИТ СИН И НА МАЯ! Да са ви живи и здрави, много слушкащи, да растат много весели и щастливи!

Моят мъж се оказа с двустранна пневмония и ние си останахме отново при майка ми. Милият, много му липсваме, както и той на нас..аман от тия болести. Cry

Етомира - браво за новата темичка!

Днес се цедих за да оставя в едно шише, ако малкия се размрънка докато изпращах каката - едвам изцедих 40 мл. Притесних се яко, но винаги когато суче, млякото му прелива от устата, суче поне 10-15  мин активно от всяка гърда, памперсите са прилично наакани поне 3-4 пъти,напишкани също начесто, та според прочетеното по вашите мнения и питания, явно си хапва детето. Бях се ошашкала нещо че не ми достига кърмата. На моменти обаче ме ползва като приспивателно...мрънка, мрънка, дръпне 5-6 пъти и заспи. Ама да е мирна къщата - давам му, не го оставям да реве... Laughing

# 43
# 44
честити бебенца на Мая, Патето, Тоничка, Елина!   bouquet
Миш, започвам да си мисля,че и при нас ситуацията е подобна. Принципно не реве нощем (а нали уж тогава е пикът при коликите), но през деня се свива от време не време,ръмжи постоянно, та ...май има вся пак някакви колики  newsm78 и може и за това да цоца като обезумяла и почти да не спи тези дни. На преглед сме чад на 15-ти,та чак тогава ще видим колко сме наддали!
А няма такова нещо нощем при всяко дете е различно. До колкото знам при момченцата пика е нощем а при момиченцата е по всяко време. Може при вас пък да е денем нищо не се знае. То си личи ако се гъне, почервенява и се свива и коремчето каркори особенно след като се напапка са колики.
mikilotka84 Бубето е права обрни се към момичетата от ЛЛЛ те ще те посъветват, но и не се отказвай да я слагаш иначе ще отвикне. А за тези паузи всеки сам си решава аз Алекс и го кърмех и нощем даже от приятелки съвет имам , че ако няма кърмене между 24 и 4 сутринта когато лактацията е най-силна кърмата може да спре незнам длаи е така.
Емили дано бързо се оправи половинката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт