Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
днеска никой не пише, явно всички мислят да излизат  Laughing
аз съм пред дилема. хубаво ще е да излезем от 11.30 до 13.00 мах заради яна, която спи на обед.
от друга страна то главно  след 12.30 следва баш най-хубавото време...  newsm78

в единия сайт за прогнози http://sofia.vremeto.aba.bg/  го дават, че в момента в сф е -2 и се усеща като +3  
а в другия http://sinoptik.bg/?lid=100727011 , че е +2 и се усеща като -1  
човек не знае на кого да вярва   ooooh!

МИКЕЛЕ (или мичеле, или микел, мичел.. не знам как се чете), честит рожден ден на вашия татко! Да му носи много радост бебенцето и да го оставя да поспива повече Simple Smile))

# 436
  • sofia
Аз се каня да излезнем от 12.30 до към 13.30ч. За първа разходка мисля, че е добре.
Шана, отчети се да не те мислим

# 437
Всички се изпотръшкахме болни Close Close CloseПърво таткото ,после аз,сега Стела Close CrazyЛудница е у нас,вървим като маносани с моя и се чудим кой по-напред да обслужим-каката,малкия ,себе си...
ЧЧудя се дали не е опасно да яде кърма малкия на този етап???
Приятни разходки на всички,днес времето е супер.

# 438
Вчера видях на вратлето отзад, на тила на Сами едни червени петънца..сега ги забелязвам и се притесних, досега четох за тях, дано да се махнат...Има ли някое бебенце такива петънца?
и ние имаме. като ги показах на лекаря каза, че били нормални (имат си и име, което аз, разбира се, не запомних) и се активизират като индикатор напр. за претопляне, за дразнеща дрешка и прочие. ние я претопляхме нашта, откакто забраних да я мъкнат непрестанно с одеала изчезнаха.

# 439
Захариев, тази снимка с малката и голямата ръчичка е уникална. Много мила физиономийка има това дете!  Hug
Като баща си...  Embarassed
А твоя Иван, къв е сладур.. ще го взема за зет  newsm08

# 440
Може ли паролката за албума да се покажем  и ние?

# 441
Като се спомена претопляне - как проверявате дали му е топло на бебето? червено петно има и моя, отзад на тила, в болницата казаха че се появяват,но не казаха че може да е от претопляне.

Еления, да се оправяте по-скоро.
Шана, ......хайде чакаме да се похвалиш с едно леко раждане и бебче

# 442
Сега се връЩам от тонове.Всичко нормално.Викат ме пак  в вторник след 2 дни на тонове.Досега вагинални прегледи не са ми правени.Док каzа че и3чакват до 10 дни и ме прибират,днес  6 ден,което 3начи на 10 ти или най късно на 11 ме прибират и преди3викат.И днес  ми светна тая дата 11.02.2011  11022011  много яко огледално ,нали  Mr. GreenАко на 10 не се накани да иzлиzа Ще искам zа 11 да раждам , ама ако си дойде сама дотогава  ,оЩе по добре беz 3начение датите.Иначе симптоми никакви ,днес ми понабучи малко повече поедно време,бебка си мърда.Ще чакам пак

# 443
Мили майчета,благодаря за милите пожелания, да сте много щастливи и вие с вашите бебенца. За съжаление мен ме обхвана някаква ужасна депресия, с която се боря с все сили ,но за сега не успявам. Постоянно рева и ми се въртят някакви черни мисли в главата и направо ще откача. Надявам се скоро да пиша по-позитивно . Иначе беба е много сладка и много и се радваме.

# 444
Здравейте, нямам възможност сега да изчета, влизам само да се похваля.
На 31.01 се роди Делян, 3860 кг., 53 см. със секцио и от четвъртък вече сме си вкъщи!
Борим се с кърменето /рагади, болезненост, количеството варира, защото аз имам разстройство и понякога се обезводнявам/, но смятам, че засега се справяме прилично!!!

# 445
Яница, честит ви Делян! Да расте здраво и послушно бебе!   bouquet

Сакси, искрено съчувствам за фотоапарата.И при мен е много важен и напълно те разбрам.  Grinning Hug

Клечо, с болката от шевовете се справям като сядам на една страна  Mr. Green Сериозно- като си почивам повече и ме болят по-малко.Устанохив, че като пантосвам напред-назад и не сядам да почина и ме болят много повече.На вторият ден след раждането почти не ме боляха, а на третият, когато ме изписваха, голямо тичане беше и вечерта болката беше като първия ден.Но да те успокоя-скоро минава.  Peace

Мишел, честит ти рожденник!   bouquet

Еления, не е опасно, кърми детенце.Освен ако не пиеш някакви силни лекарства, които не са съвместими с кърмене, дори и с Т, няма проблем да кърмиш.  Peace

Чопи, аз пипам отзад вратлето.Щом то е топло, значи всичко е наред.

Шана, 11 е супер, само да има търпение бебока дотогава  Laughing Пък и ти  Laughing Hug

С Дани вече се разписваме с второ излизане в двора.С това прекрасно време просто няма как да изпуснем.Вчера поспа около час и половина навън, а сега още е навън и дремва.

# 446
Момичета, много ви благодаря за отговорите! Дискомфортът, за който ви писах, изчезна още снощи!  Wink

АЛТЕА, има ли с кого да поговориш? Или поне д споделиш мислите си... На мен много сила и подкрепа ми дава мъжа ми!  Peace

А вчера ни падна пъпа! Simple Smile

# 447
Ние току що се връщаме от 3 часова разходка  Mr. Green

На последната снимка събираме вит. Д.
Мога да кажа с ръка на сърцето че няма по-удобно нещо от слинга.Даже мятам вече да излизам без количка (или саммо с количка за баткото)

# 448
Да кажа на момичетата с дискомфорт от катетъра след секцио. Аз имах парене и болки при уриниране, но без често хдене до тоалетна. Док ми изписа Бусколизин и Неоренал. За седмица се оправих Peace.

# 449
  • Пазарджик
Здравей те и от мене!Преди малко се прибрах ме от разходка,времето е разкошно!!!Прибрах ме се заради Нели ,че трябваше да яде ,а тя милата цокна малко и пак заспа и не можах да я събудя.Направо не ми се прибираше.Друго си е да излезе човек.

Общи условия

Активация на акаунт