Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, Майчета  Hug

Днес в 13.25 ч. се роди моята дъщеричка Никол с тегло 3.565 кг и дължина 52 см - вагинално раждане. И двете сме много добре   bouquet

# 121
Ееее браво Клечо! Да ти е жива и здрава щерката и много да папка и спинка!

# 122
  • София
klechoo Честитооооо, много здраве и щастие на бебчица и на мама  Hug newsm51
Гггъбка, brilliantine само да се затопли и може да си правим компания по градинките, от кои части сте, че то Люлин е доста обширен  Grinning, аз съм от 7-ми
Елч от вчера вечерта започнахме да го даваме, засега забелязвам само пръцканията, ( ама постоянно пръцка ), и за първи път откакто сме си в къщи един наистина пълен памперс, даже като я " подготвяхме " за къпането преди малко, докато баща и я събличаше такъв вик нададе като видя памперса, че ме уплаши  Crazy Незнам дали е от капките, но в момента Тия спинка и гък не се чува  Laughing
Елч мила, не се отказвай, ако можеш, на мен това ми е болната тема  Cry  Hug

# 123
  • София, Лагера
Честито, Клечооооу!  smile3504  bigdance2

Ей, предаде се ти!  Mr. Green Hug

# 124
  • София
Здравейте, Майчета  Hug

Днес в 13.25 ч. се роди моята дъщеричка Никол с тегло 3.565 кг и дължина 52 см - вагинално раждане. И двете сме много добре   bouquet
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  bouquetДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА,ЗДРАВА И ЖИЗНЕРАДОСТНА Heart Eyes

Ггъбка, и аз съм в Люлин Wink
Ее,супер,значи можем да си направим една срещичка като се постопли Simple Smile

# 125
Клечо, бравооо, помислих си аз, че щом не се включи ще има бебе  Simple Smile

Честита дъщеричка Никол! Да е жива и здрава малката принцеска и много радост да ви носи!
Бързо възстановяване на теб!

Мая, честито голямо момченце! Да е жив и здрав, да расте все така голям и много щастлив!

Явно сега има епидемия от конюнктивит. Изабела беше само на капки офтакуикс и й мина от тях, но аз го карам в много тежка форма. Първо бях на офтакуикс, корнергел и тобрадекс мехлем 3 седмици, сега смениха капките, вместо офтакуикса почнах тобрадекс на капки и другите две ги продължавам за още 3 седмици и се надявам вече да се оправя.

Кате84, в Токуда правихме трансфонтанелната ехография.

# 126
  • София
Мадлен,аз съм в Люлин9.

# 127
  • София
Клечо, да ти е живо и здраво малкото съкровище   bouquet

# 128
  • София
Клечо, честито! Да ти е жива и здрава!

# 129

klechoo, най-после! Честито, мила!

Да е здрава и усмихната малката Никол, много радост да ви носи!

# 130
Честито синче на МАIA! Силен и красив мъж да порасне!

Евридика@, първо искам да благодаря за съучастието и насърчението! Страхотна си!   bouquet А сега и да се оплача - като чета за Влади на Бубето, все едно е описала Снежи

За съжаление се случва много често поне 1-2 пъти наден  Tired И за това я държа при мен! Вечер е в кошарата си в спалнята, а денем в преносима кошара в хола при мен! Предполагам,че става така,защото не се оригва или го прави след като е повърнала и аз я вдигна (близо час след кърмене). Повръща лошо - излиза й кърма и през устата и през нослето и започва да се мъчи да си вземе въздух! Тогава я вдигам и започвам да я тупам по гръбчето,под тила,след минута две е вече по спокойна и диша леко, но тогава пък в повечето случай започва да търси гърдата! Биба не иска, предлагала съм - плюе я,а аз не се и опитвам да я научавам!
За акането - по 3-4 пъти е наакала памперса и го е опикала толкова пъти.
Четох за скока в растежа, но ме притесни това,че час след ядене вече е будна и около 30 мин след това гладна - та на час и половина два... има въстание!
Единствената разлика е, че нашите памперси са обилно напикани всеки път - 7-8 в денонощието и наакани поне 5 пъти. А, и регургетира поне 7-8 пъти, рядко пропуска да го направи след хранене, въпреки че редовно я държим да се оригва и най-често й се случва по два пъти след хранене... Ама най-много се плаша от това с връщането през носа и от задавянето. Тя също се стряска ужасно, понякога не мога да различа дали е сериозно задавена или просто уплашена.
От два-три дни започна да се дави и с кърма, а и да плаче не само за храна ooooh!
Чудя се вече какво да я правя... Ако е възможно, дайте ми съвет!

# 131
  • Пловдив
Клечо честита ти дъщеричка - да е радостта на мама и гордостта на тати   bouquet

еййй Бенджолина ти къде си, чакаме и от теб вести  Hug

Бубе - да, ще ти ги платят по тази схема, която ти описах(за януари февруари).

mrm - напълно те разбирам. При нас е същото положение, но в по-лека форма. Вчера, тя реве и мрънка за нещо и аз рева с нея, много се изнервям  Whistling, добре че бабите помагат.

ЕЛЧ за стимулиране на кърмата с хомеопатия - http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3169, - още не съм ги пробвала,  а за спиране, по-добре от хапчетата- http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=15780 - аз по тази схема пих около седмица.

Някои знае ли в Англия под какво наименование е Витамин Д(вигантола). Имало най- различни за деца, но все с някакви примеси Thinking

# 132
Евридика@, първо искам да благодаря за съучастието и насърчението! Страхотна си!   bouquet А сега и да се оплача - като чета за Влади на Бубето, все едно е описала Снежи
Единствената разлика е, че нашите памперси са обилно напикани всеки път - 7-8 в денонощието и наакани поне 5 пъти. А, и регургетира поне 7-8 пъти, рядко пропуска да го направи след хранене, въпреки че редовно я държим да се оригва и най-често й се случва по два пъти след хранене... Ама най-много се плаша от това с връщането през носа и от задавянето. Тя също се стряска ужасно, понякога не мога да различа дали е сериозно задавена или просто уплашена.
От два-три дни започна да се дави и с кърма, а и да плаче не само за храна ooooh!
Чудя се вече какво да я правя... Ако е възможно, дайте ми съвет!

Аз и ти, предлагам ти една статия за повръщането при кърмени бебета, дано ти е от полза! Добре е да се консултираш и с педиатъра относно повръщането.

ДО ВСИЧКИ МОМИЧЕТА - често чета в постове на някои от вас, че кърменето не върви и се каните да го преустановите. Насърчавам ви, ако имате желание да продължите с кърменето, да потърсите помощ и подкрепа - ние сме тук с Мимсат, а има и национални телефони за подкрепа за кърмене. Този на ЛЛЛ е 0888 555 385.

# 133
  • София
Klechoo, да ти е жива и здрава малката бонбона!

brilliantine, благодаря. Hug

Евридик@, сигурно си прочела поста ми с проблема с кърменето. Сякаш гърдите ми през нощта се пълнят, а после започват да се изпразват и към 16 ч. вече кърмата е в доста оскъдни количества. До онзи ден плачеше от глад само вечер, а сега дохранвам и в следобедно хранене. Как бих могла да разреша този проблем? Сблъсквала ли си се и друг път с нещо подобно?

Аз след като похвалих детето, че не плаче и то реши да си покаже рогата и вчера беше рееев - от 10 до 12. Но после поне компенсира със сън до 5.30. Ядене и сега още спи.

Не знам при вас как е, но аз подкарах дрехите за 3 до 6 месеца и за мой най-голям ужас не изглежда като да са й големи. Не знам как ще й насмогна, ако продължи да расте с тези темпове. Достатъчна ми е Яна, която носи дрехи за 7-годишни, защото другите са й къси... Сега и това.

Много обичам това време сутрин, когато Яна е заминала на градина, Драго - на работа, Ива спи, а аз пия кафе в тишина и спокойствие.  Simple Smile Блаженствооооо....

# 134
Добро утро.
Тези колики много ни мъчат и сме постоянно на ръце ooooh!
Здравейте, Майчета  Hug

Честита дъщеричка никол!!! Много да ви радва!!
Честито синче на МАIA!!!Да расте силен и здрав!!!
После пак ще пиша,че малчо започва да протестира.

Общи условия

Активация на акаунт